5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim Nokia Software Updater ı indirip pc ye kur..telefonunu usb ile bilgisayara bağla..bu programı çalıştır o telefonu bulur sonraki adımları takip et..

imparator0571

Üye
bende de bir sorun yok sürekli wi-fi kullanıyorum 3 gün gidiyor ilk şarj ettiğimde 14 saat şarj ettim belki bunun etkisi oluyordur....

ouSahin

ouSahin

Üye
bırakında çabuk bitsin arkadaşlar .. telefonda o kadar çok çalışan özellik varki en kötüsü wifi den internete girsen tabi biter ben memnunum şahsen :S

Progressivity

Progressivity

Üye
2günden fazla gitmiyor ya günde 100msj ve en fazla 1saat telefon görüşmesi 2gün gitmiyor ya bataryayı daha önce denilen şekilde yaptım üstelik şebeke modu gsm sensör gerekmedikçe kapalı ve dokunmatik ekran titreşimi de kapalı
iyiden iyiye canımı sıkmaya başladı bu durum telefonu nerdeyse msj ve arama dışında kullanmama rağmen 2gün gidiyor üstelik aldığımdan beri hiç bir defa şarjı tam bitmeden tel kapanmadan şarj etmedim çok gıcık oldum bu duruma

darkarts

darkarts

Üye
mumin arkadaşım çok açık yüreklilikle söylüyorum 5800 telefonu severek kullanmama rağmen hem telefon, hem yazılım hemde accessories olarak inanılmaz dandik bir telefon olduğuna,gün geçtikçe daha çok inanmaya başladım,daha doğrusu nokia nın bütün telefonları dandikti zaten,kendimizi kandırmaya gerek yok yapılan pazarlama stratejileri ve tasarım değişiklikleri telefonu almamızı sağlıyo ve seninde(diğer bütün telefondan anlayan arkadaşların) problem olarak belirttiği gibi saçma sapan sorunlar çıkmaya devam ediyo,yok şarjdı ,yazılImdı ,programdı derken standart telefon özelliklerinide kullanamıyoruz sorun aslında çok açık nokia kesinlikle yeni bir telefonu piyasaya sürerken vaat ettiği hiçbirşeyi düzgün bir şekilde çalışır vaziyette telefona adapte edemiyo '5800xm' olarak olarak piyasaya sürdüğü bir telefonun kulaklığından ses gelmemesi ne demek!!:) yeni yazılım çıkarıyo telin var olan bazı özellikleri kayboluyo yok gps,wireless kullanma şarj bitiyo, sonuç olarak verdiğin paranın karşılığını hiçbirzaman alamıyosun mantık aynı satabildiğin kadarını sat satamassan yeni telefon zaten arkasında bekliyo,giren bize giriyo zaten enayi gibi iphone aldım diye üzülmüştüm 5800ı kullandıkça hergün duvara vurasım geliyo amacım iphone'u öğmek değil ama nokia'nın bu yaptığı tam bir ........ dur.

ossan001

Üye
gençlik kavga etmein ilk önce 3g yi kapatın snra vi lan agını snra ekran ışıgını ve buna benzer lüzumsuz ışıkları kapatın oyun oynamaın stn oyun tlfnu deil bu snra aksam kapatın adam akıllı sarj olsun sabaha kadr snra kullanın ve bakın sonuca :D

Progressivity

Progressivity

Üye
abicim ben yıllardır hep sony ericsson kullandım k300i k500i k750i w800i ve en son w700i bu telefonların hiç birinden en ufak bir şikayetim olmamıştı aksine w700i bana inat çalışmaya devam ediyor hala nerelerden düşmedi be mübarek telefon hala da taş gibi bi tek bataryası az gidiyor ama hızla ilerleyen zamana bağlı olarak özellikleri yetersiz olmaya başladı tabiben aslında eğer piyasa wireless ve gps i olan güzel bir walkman telefon olsa onu alacaktım ama yoktu işte w995 vardı ama oda çok pahalı geldi 5800da karar kıldım çokta isteyerek aldım fakat beklediğim gibi çıkmadı gerçekten w995 ucuzlayınca bir w995 alacam uğraşamam 5800 ile bataryası telefona göre güçsüz birde üretilen en güçlü bataryalardan biriymiş şaka yapıyorlar heralde birazcık xenium serilerinden feyz alsınlar

--------------- Ekleme ---------------

kimse yanlış anlamasın telefon gayet güzel aslında ama bu sizin telefondan ne beklediğinize bağlı olarak çok değişiyor
yeni bir güncelleme ile özellikle şu şarj sorunununa da bi çözüm bulurlarsa çok iyi olur ama sanmıyorum

DiyalektiK

DiyalektiK

Üye
3gyi kapayın farkettirir bazılarıda abartmış yok oyun oynuyorum müzik dinliyorum gpsi kulanyorum 3gün gidiyor çok gerçekçi değil 3 4 gün gider gitmesine ama teli ortalama günde 1saat aktif olarak kullandığımızı warsayarsak

--------------- Ekleme ---------------

mumin walla bencede se nin üstüne yok b önceki telim k750ydi 4. senesinde şuanda kardeşim kullanıyor sadece bataryası zayıfladı biraz ona rağmen 2 3 gün gidiyor se nin işe yarar modellei türkiyeye gelmediği için 5800 aldım parası olana se idou yada xperia serisini tawsiye ederim

gsad

Üye
kardeşim <a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> ı indirip pc ye kur..telefonunu usb ile bilgisayara bağla..bu programı çalıştır o telefonu bulur sonraki adımları takip et..

Tamam arkadasım saol bi sorum daha var bu yeni versiyonu yukleyince telefondaki rehber galeri bilgileri felan siliniyor mu bir de garanti kapsamından çıkılmıyor di mi

by_karainci

Üye
yeni aldım cihazı orjnal batarya var 1 gün dahi gitmiyor anlam veremedim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar ilk aldığınızda 14-15 saat şarj etmeyi unutmayın..

DiyalektiK

DiyalektiK

Üye
bugün 3.günü dolduruyor sabahdan beri tek çubukla idare ediyor 25 30dk.da tel görüşmesi yaptım bakalım daha ne kadar gidecek mümkün mertebe eerji tasarrufu sağlayabilcek tüm ayarlrı yaptım:)

gsad

Üye
arkadasım peki wi fi kullandın mı kullandıysan ne kadar süreyle kullandın yazarsan sevinirim:oke:

toyotaci

Üye
Kardes 200 tane mesaj cekiyorum diyorsun erken bitmesi cok normal cunku bu telefonlarin ekran boytlari normal telefonlara gore 3 kata yakin daha buyuk ben sana goruntu isigini kismani arkada calisan programlari dikkat etmeni tavsiye ederim

DiyalektiK

DiyalektiK

Üye
bugün itibariyle rekor kırdım 5gün dayandı ortalama hergün 1-1.5 saat aktif olarak kullandım teli gps müzik konuşma wifi v.s. ekran ışığını yarıya indirdim uyarı ışığını kapattım sensörü kapattım ekran titreşimini kapattım 3gyi kapattım sonuç bu oldu:)

Progressivity

Progressivity

Üye
güzel bir deneme olmuş arkadaşım tebrik ediyorum seni, ama burda esas sorun bataryanın aktif kullanıcılar için az gitmesi yani aktif kullanıcılar için 2günden fazla gitmiyor batarya maalesef

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bugün itibariyle rekor kırdım 5gün dayandı ortalama hergün 1-1.5 saat aktif olarak kullandım teli gps müzik konuşma wifi v.s. ekran ışığını yarıya indirdim uyarı ışığını kapattım sensörü kapattım ekran titreşimini kapattım 3gyi kapattım sonuç bu oldu:)
tam pili bitiren şeyleri kapatmışsın..

djoz-

djoz-

Üye
güzel bir deneme olmuş arkadaşım tebrik ediyorum seni, ama burda esas sorun bataryanın aktif kullanıcılar için az gitmesi yani aktif kullanıcılar için 2günden fazla gitmiyor batarya maalesef

aktif derken ne kadar aktif kullandığınıza bağlı, ben 6210 ile bütün gün netteyim ve şarj aleti sürekli takılı, yoksa bir günü bile tamamlayamiyorum. Daha önce kullandığım farklı modellerle karşılaştırdığımda olayın ekran boyutuyla ve türüyle bire bir ilişkili olduğunu gördüm.. Siz o bilmemkaç tane ledi olan kocaman ekranla 1 gün kullanıyorsanız şükredin bence..

Progressivity

Progressivity

Üye
eğer biz prizin hemen yanı başında geçireceksek günümüzü mobil telefon denmesinin ne anlamı kalmış ki :D
bende bundan bahsediyorum madem böyle bir telefon üretiyorsun serisinin en güçlü batarası kullanılmış sözde ama dediğin gibi çok daha aktif kullanıcılar için 1gün bile gitmeyebilir büyük bi eksiklik yani

Takipçi Satın Al

Üst Alt