mumin arkadaşım çok açık yüreklilikle söylüyorum 5800 telefonu severek kullanmama rağmen hem telefon, hem yazılım hemde accessories olarak inanılmaz dandik bir telefon olduğuna,gün geçtikçe daha çok inanmaya başladım,daha doğrusu nokia nın bütün telefonları dandikti zaten,kendimizi kandırmaya gerek yok yapılan pazarlama stratejileri ve tasarım değişiklikleri telefonu almamızı sağlıyo ve seninde(diğer bütün telefondan anlayan arkadaşların) problem olarak belirttiği gibi saçma sapan sorunlar çıkmaya devam ediyo,yok şarjdı ,yazılImdı ,programdı derken standart telefon özelliklerinide kullanamıyoruz sorun aslında çok açık nokia kesinlikle yeni bir telefonu piyasaya sürerken vaat ettiği hiçbirşeyi düzgün bir şekilde çalışır vaziyette telefona adapte edemiyo '5800xm' olarak olarak piyasaya sürdüğü bir telefonun kulaklığından ses gelmemesi ne demek!!

yeni yazılım çıkarıyo telin var olan bazı özellikleri kayboluyo yok gps,wireless kullanma şarj bitiyo, sonuç olarak verdiğin paranın karşılığını hiçbirzaman alamıyosun mantık aynı satabildiğin kadarını sat satamassan yeni telefon zaten arkasında bekliyo,giren bize giriyo zaten enayi gibi iphone aldım diye üzülmüştüm 5800ı kullandıkça hergün duvara vurasım geliyo amacım iphone'u öğmek değil ama nokia'nın bu yaptığı tam bir ........ dur.