5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
5800 Batarya Sorunu
Arkadaşlar 5800 batarya sorunu var bende mesaj yazmam o kadar konşmamda müzikte dinlemem boş telefonla uğraştığımda veya gps de az dolaşıyorum çok deil hemn düşüyor 4-3 çizgiye 1-2 gün anca gidiyor ve mobil tv izlediğimde 2 saate fln bitiyor bataryadamı sorun var acaba ? ne yapmam lasım yeni bataryamı alayım yoksa bir yöntemi varmı

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan, dodge90 ve aliarapoglu

sskkcc11

Üye
walla bende yeni aldım telefonu ama bendede cabuk bitiyor anlam veremedim alırken cok fazla uzun dayandıgını yazıyorlardı ama

bugrasert

Üye
abi bu telefonda cok sorun warya isallah elımızde patlamaz satmayı bıle dusunuyorum suan zaten dokunmatık dedıler telefon basmatık :) ekran kırılcak dıe korkuorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilk aldığımda benimkide öyleydi sonra çok aradım ve orjinal batarya buldum ve telefona en son sistemi yükledim şimdi 3-4 gün rahat gidiyor...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
orjinal batarya olduğunu nasıl anlarız üstündeki de orjinal deimi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
üstünde parlak bant olur ve kod bulunur..birde bataryayı ilk kullanım çok önemli en az 12 saat şarj gerekiyordu..benim aldığım kişi hiç dikkat etmemiş ve bataryayı bitirmişti..

akrepsedat90

Üye
arkadaşlar benimkide maximum 1 gün gidiyor ya orjinal sıfır aldım ayrıca muzik dinlemiyorum günde 200 msj flan atıyorum sabah 8 gibi kalkıyorum gece 11 de şarzı bitio yaw cıldıracagım bi özüm warmı ?? 3-4 gün 3310 bile gitmiyor kardeş nasıl 3-4 gün gidio bi yardımcı olurmusun???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim yalan mı söylüyorum? hergün en az 30-40 dakika gps kullanmama rağmen ve o kadar müzik,radyo dinlememe rağmen en az 3 gün gidiyor..önce bataryayı tam bitirin..telefon açıkken tam doldurun sonra telefonu kapatıp tam dolsun en son telefonu açın tam bir daha dolsun..ve telefonun yazılımı da son sürüm olsun..iyi günler..ilk aldığımda aldığım kişi aynı sizin gibi bataryayı öldürmüş sıfır ve orjinal buldum ve ilk şarjda 12 saat doldurdum sonrada hep tam bitince doldurdum şu an performansının zirvesinde..

draw1907

draw1907

Üye
kardeşim yalan mı söylüyorum? hergün en az 30-40 dakika gps kullanmama rağmen ve o kadar müzik,radyo dinlememe rağmen en az 3 gün gidiyor..önce bataryayı tam bitirin..telefon açıkken tam doldurun sonra telefonu kapatıp tam dolsun en son telefonu açın tam bir daha dolsun..ve telefonun yazılımı da son sürüm olsun..iyi günler..ilk aldığımda aldığım kişi aynı sizin gibi bataryayı öldürmüş sıfır ve orjinal buldum ve ilk şarjda 12 saat doldurdum sonrada hep tam bitince doldurdum şu an performansının zirvesinde..

çok doğru söylüyor bende herün 2 saat en az radyo ve mp3 dinliyorum bi o kadardan fazlada telefon görüşmem var gps i de kullanıyorum ama en az gittiği 3 gün ama oyun olayını abartınca 2 güne inebiliyor.

yasaksız78

yasaksız78

Üye
benim bataryam eğer telefonla çok oynamaz intrnete falan girmezsem 2,5 gün gidiyor maximum normalde 2 günde mefta

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yaaa arkadaşlar nokia yeni yazılımları boşa çıkarmıyor..bu yazılımlarda ayrıca bataryayı kullanma konusundada iyileştirmeler yapıyor lütfen yeni yazılım çıkınca güncelleştirin..

yasaksız78

yasaksız78

Üye
Son sürümü yüklü zaten ama bu hafta rekor yaşadım gps internet hiç kullanmadım 4 gün kullanabildim bataryayı

buraking_26

Üye
bengünde 1 saate yakın telefonla görüşüyorum dakika başı mesajlaşıyorum gece yatarkende radyo dinliyorum 1,5 saat 3 gün gidiyor.

darksıde

Üye
bende sıfır aldım 2 gün çok zor gidiyor dokunmatik telefonların fazla şarj yemesi normaldir

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Son sürümü yüklü zaten ama bu hafta rekor yaşadım gps internet hiç kullanmadım 4 gün kullanabildim bataryayı
çok iyi kullanmışsın
Arkadaşım son güncellemeleri yapın ki şarj uzun gitsin.
Ekran ışıgını orta seviyede ve düşük saniyede kullanın.Geraksiz yere zırt pırt telefonu açıp durmayın.
Bu koşullarda şarj 2-3 gün gider.
Oyun bilimum multimedya kullanımlarında ise 1 gün gidiyor.
Saygılar:pro:

drmmr14

Üye
gps programı olarak garmin kullanıyorsanız şarjın az gitmesi garminden kaynaklanıyo olabilir. Reis-i Eaglesin sitesnde bunun çözümü var.

Not: Ben bu çözümü yaptığım halde şarj 15 saat gidiyo orjinal bataryayı kaça alabiliriz nerelere güvenebiliriz? Bilenler yol gösterirse memnun olurum...bi de telefon 10 günlük tüketici hakkı olarak yeni batarya isteme hakkımız var mı?

Progressivity

Progressivity

Üye
aynısı benim başıma geldi ben böyle bir talepte bulundum bakalım nolcak daha dönülmedi bana bekliyorum şarjım 1 bilemedin 1.5 gün gidiyor en fazla :S

--------------- Ekleme ---------------

orjinal batarya fiyatlarıda 50tl civarında BL-5J batarya

drmmr14

Üye
mümin kardeşim ben de sana mesaj atacaktım.. sen telefonu sıfır mı aldın.
eğer sana yeni batarya verirlerse ben de gönderirim :)
yoksa paşa paşa verecez 20 lira yeni bataryaya...
bataryanın şarjını 12 saat yaptığım halde bataryam ölü... Telefonculara güvenmiyorum

--------------- Ekleme ---------------

çin orjinalleri de aynı işi görür anladğıım kadarıyla 20 lira...50 lira orjinaline vermeye gerek yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim sen en son versiyonu yükle telefona..

Progressivity

Progressivity

Üye
walla bekliyorum işte ama nadir hocamızında dediği gibi eğer telefonunda son versiyon yüklü değilse yüklemeden karar verme bataryanın performansına benim son sürüm yüklü olduğu halde böyle bir sorun var bilmiyorum garminde kuruluydu şimdi onunda çok şarj harcadığını öğrendim sildim ilgili dosyaları ama pek umudum yok kardeşim yeni batarya verecekleri konusunda

Takipçi Satın Al

Üst Alt