Arkadaşlar hangi telefonu önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Daha önce dokunmatik kullanmadıysan asla tavsiye etmiyorum...

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
aaa neden?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dokunmatik telefonlar da , kullanım ve teknik açıdan problemler daha sık..Bundan emin ol..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
5800 XM güzelmiş saoL kardeş.
Önemli değil, telefonu ilk elime aldığımda tuş kilidini bile açamadım ama dikkat et. :oke:
(Telefonlarda profesyonelimdir bir de, böyle telefon görmemiştim. :))

--------------- Ekleme ---------------

Benim de ilk dokunmatik telefonum Samsung Star olmuştu. Çok çabuk alıştım. sonra 2. dokunmatiğim 5800 XM'yi kullanmaya başladım. Electro World gibi böyle telefonları istediğin gibi açıp inceleyebileceğin mağazalara git. 2 - 3 saat incele telefonu alışırsın. :oke:

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Önemli değil, telefonu ilk elime aldığımda tuş kilidini bile açamadım ama dikkat et. :oke:
(Telefonlarda profesyonelimdir bir de, böyle telefon görmemiştim. :))

--------------- Ekleme ---------------

Benim de ilk dokunmatik telefonum Samsung Star olmuştu. Çok çabuk alıştım. sonra 2. dokunmatiğim 5800 XM'yi kullanmaya başladım. Electro World gibi böyle telefonları istediğin gibi açıp inceleyebileceğin mağazalara git. 2 - 3 saat incele telefonu alışırsın. :oke:

TaMaM aMa ALi abi Sorun yaşarSın diyor NeyapsaM?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Telefoncuları , piyasayı bir gez bakalım..
Aynen şöyle de..Dokunmatik telefon hiç kullanmadım..Kullanım foksiyonları ve alışma süresi ne kadardır..=) Bir kere mesaj yazan biriysen mesaj yazmayı unut kısaca..Mesaj yazmak bir zulüm.:)

Pure Life

Pure Life

Üye
taşındı

Neverex

Üye
N95 8gb al derim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yaa kardeşim şu an 5800 kampanyada 530 civarı hiç kaçırma al..

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
fiyat 500 tl demişsin n79 ve n95 i ele ama 2. el alacaksan bilemem geriye 6220c kalıyor

mmzzkk

mmzzkk

Üye
kızaklılardan uzak dur.. n82 öneririm.. n79 nserisine göre yavaş bence..Ve aklındaki telefonları tamamen sil bence..

de12vil

Üye
arkadaşım sana şiddetle 5800 xm tavsiye ederim okadar çok uygulaması varki telefonu elinden bırakamıyaaksın
ayrıca saydığın bu özellikler den aha fazlası var nokia.com a girip arama bölümüne 5800 yazarsan orada telefonun her özelliği yazıyor ve kutu içeriği inanılmaz

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
arkadaşım sana şiddetle 5800 xm tavsiye ederim okadar çok uygulaması varki telefonu elinden bırakamıyaaksın
ayrıca saydığın bu özellikler den aha fazlası var nokia.com a girip arama bölümüne 5800 yazarsan orada telefonun her özelliği yazıyor ve kutu içeriği inanılmaz

baktım gerçektende süper telefon ama dokunmatik olması düşündürüyor...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle n73 me al kardeş pişman olmassın

Üst Alt