<''Th3 ßiG ßoSs''>®
Üye
DiaBLoS™;1778395' Alıntı:5800 dokunmatik değil mi ?
dokunmatik noldukı?
DiaBLoS™;1778395' Alıntı:5800 dokunmatik değil mi ?
Önemli değil, telefonu ilk elime aldığımda tuş kilidini bile açamadım ama dikkat et.5800 XM güzelmiş saoL kardeş.

)
Önemli değil, telefonu ilk elime aldığımda tuş kilidini bile açamadım ama dikkat et.
(Telefonlarda profesyonelimdir bir de, böyle telefon görmemiştim.)
--------------- Ekleme ---------------
Benim de ilk dokunmatik telefonum Samsung Star olmuştu. Çok çabuk alıştım. sonra 2. dokunmatiğim 5800 XM'yi kullanmaya başladım. Electro World gibi böyle telefonları istediğin gibi açıp inceleyebileceğin mağazalara git. 2 - 3 saat incele telefonu alışırsın.![]()
taşındı
Kardeş Nakit o kadar yok kı maLesef.Yoksa n95 süper teLefonda...N95 8gb al derim![]()
yaa kardeşim şu an 5800 kampanyada 530 civarı hiç kaçırma al..
kızaklılardan uzak dur.. n82 öneririm.. n79 nserisine göre yavaş bence..Ve aklındaki telefonları tamamen sil bence..
credo tm-93
--------------- Ekleme ---------------
credo tm-83
arkadaşım sana şiddetle 5800 xm tavsiye ederim okadar çok uygulaması varki telefonu elinden bırakamıyaaksın
ayrıca saydığın bu özellikler den aha fazlası var nokia.com a girip arama bölümüne 5800 yazarsan orada telefonun her özelliği yazıyor ve kutu içeriği inanılmaz
niye düşündürüyor ki gayet güzel ve tatlı bir kullanımı var..sen beni dinle pişman olmayacaksın..baktım gerçektende süper telefon ama dokunmatik olması düşündürüyor...
teşekkürler burcu abLa
Kardeş Nakit o kadar yok kı maLesef.Yoksa n95 süper teLefonda...
oNu aLcaM aMa aLi abi sorun yaşarsın dıyo.Yoksa güzeL teLefona benziYo.

Hmm bakalım...O zaman 5800 al derim![]()
niye düşündürüyor ki gayet güzel ve tatlı bir kullanımı var..sen beni dinle pişman olmayacaksın..