Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Selam Reis Birşey sormak istiyorum.
Bu unl dosyaları içindeki kodu okumak için dosyayı not defteri yardımıyla açtım. Dolayısıyla ikon değişti. Dosya türü hala unl diyor. bu şekilde telefona atsam sorun olurmu.

Bir diğer sorumda programı telefondan kaldırıp aynı IMEI ile bu işlemleri tekrar gerçekleştirip ikinci bir defa yükleme yapabilirmiyiz. şimdiden teşekkürler.
yok sorun olmaz. unl'leri hep not defteri ile aç demişsiniz ondan ikon değişmiş.

yapabilirsin. UNL kodlarını saklayabilirsin yani.

slm..bende sadece ok isareti var arac indiriyom ama garmin klasorunun icinde vehicles dosyasi yok ...bu yuzden degistiremiyorum ne yapmaliyim
kendin oluşturabilirsin o klasörü.

captan_custo

Üye
reis-i Eagles sana bısı sorucam bunların 3 unudemı ındırıcez yoksa en bastakınımı ????gmapsupp.img: | | |

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
en soldakini en yüksek rakamlı olanı indirmen yeterli

captan_custo

Üye
bişi daha sorucam kardes ben herseyı yaptım ama no map dıyo ekranı harıta kısmını saga sola kaydırınca donuyo herseyı harfıyen yaptım nıye bole olsu kı ha bır sorum daha var gps bulmuyo hava yagıslı ve kapalı acaba ondan mı yapıyo bunu

kaankaptan

Üye
nokia e90 kulanıyorum buna garmin yükleyebilir miyim??!!

--------------- Ekleme ---------------

cvbını hararetle bekliyorum simdiden tskler!!

captan_custo

Üye
reis-i Eagles sen bır numarasın ya adamım yaptım en sonunda hıc hata vermıyo super calısıyo beles gps baldan tatlıdır pekı bunu beles ısını ovi maps te yapabılıyozmu neyse bosver ya cok saol ıyı kı varsın yaaaa ben telın kendı harıtasını sıldım gerı yukelesem bır sorun olurmu acaba
????????????????????????????????

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
bişi daha sorucam kardes ben herseyı yaptım ama no map dıyo ekranı harıta kısmını saga sola kaydırınca donuyo herseyı harfıyen yaptım nıye bole olsu kı ha bır sorum daha var gps bulmuyo hava yagıslı ve kapalı acaba ondan mı yapıyo bunu
uyduya bağlanmadan haritayı aktifleştirmez. zira daha önce hiç bağlanmadığın için nerede olduğunu bilmez ve haritayı da göstermez.

dışarıda 4-5dk dur gps'e bağlanınca harita gelir.
nokia e90 kulanıyorum buna garmin yükleyebilir miyim??!!

cvbını hararetle bekliyorum simdiden tskler!!
evet çalışıyor diye biliyorum. :oke:

reis-i Eagles sen bır numarasın ya adamım yaptım en sonunda hıc hata vermıyo super calısıyo beles gps baldan tatlıdır pekı bunu beles ısını ovi maps te yapabılıyozmu neyse bosver ya cok saol ıyı kı varsın yaaaa ben telın kendı harıtasını sıldım gerı yukelesem bır sorun olurmu acaba
????????????????????????????????
evet o beleş işi ovi maps'te de mevcut.indirmek için:
FP1:
FP2:

;)

texar

Üye
olmuyo bende yaa denedim su uzak gps o cıkmıyo sadece kendı gps e izin veriyo dıyo ..

captan custo bende de 5800xm var yenı aldım daha v30. ama yukleyemdım programı yaa

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
unl dosyan hatalı sonu txt olmuştur muhtemelen onu düzelt

mehmetsoner

Üye
sanırım sana daha öncede sormuştum kusura bakma unuttum gitti. ben garminin eski versiyonunu kullanıyordum. şimdi bu yeni versiyonu yükledim. bir problem yok gayet güzel çalışıyor sana teşekkür ederim. tekrar soracağım soru şu: şebekeden uydu araması yapmaması için telefon menüsnden gps verisi bölümünden konumlama ayarlarında sadece yardımlı gps ve tümleşik gps kısımlarını aktif yapıyorduk değilmi

ClaweRa

ClaweRa

Üye
reis prgram icin cok tesekkur ederim ben verdiğin linklerden 3 ünüde indirdim tarif ettigin gibi unl uzantılı doslarıda yapıp root icersindeki garmin klasorune attım GMAPSUPP.IMG dosyasınıda bu klasorun icine kopyaladım sonra klasor icinde bulunan Garmin-private-Resource-sys ve garminmobileXT.sys dosyalarını yığın hafızaya kopyaladım..kullandıgım telefon N81 8 gb gps desteklediğini duymuştum ama daha evvel hiç kullanmadım.şimdi sizin soylediginiz gibi tel baglantısını cıkarttıgımda yükleniyor dedi ve hiçbir hata vermedi sonrasında baktıgımda prgramı yuklemiş oldugunu gordum calıstırdım haritayı actım ve 3 e bastım uydu aranıyor mesajı geldi ekrana ama hiç bulamadı bendemi bi hata var yoksa telefondamı bi sorun var bi yerinden bişeylerimi açmam filan gerekiyor yardım ederseniz cok sevinirim.hepinize teşekkur ederim

Tpekel

Üye
teşekkür

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
sanırım sana daha öncede sormuştum kusura bakma unuttum gitti. ben garminin eski versiyonunu kullanıyordum. şimdi bu yeni versiyonu yükledim. bir problem yok gayet güzel çalışıyor sana teşekkür ederim. tekrar soracağım soru şu: şebekeden uydu araması yapmaması için telefon menüsnden gps verisi bölümünden konumlama ayarlarında sadece yardımlı gps ve tümleşik gps kısımlarını aktif yapıyorduk değilmi
evet sadece o ikisi.

reis prgram icin cok tesekkur ederim ben verdiğin linklerden 3 ünüde indirdim tarif ettigin gibi unl uzantılı doslarıda yapıp root icersindeki garmin klasorune attım GMAPSUPP.IMG dosyasınıda bu klasorun icine kopyaladım sonra klasor icinde bulunan Garmin-private-Resource-sys ve garminmobileXT.sys dosyalarını yığın hafızaya kopyaladım..kullandıgım telefon N81 8 gb gps desteklediğini duymuştum ama daha evvel hiç kullanmadım.şimdi sizin soylediginiz gibi tel baglantısını cıkarttıgımda yükleniyor dedi ve hiçbir hata vermedi sonrasında baktıgımda prgramı yuklemiş oldugunu gordum calıstırdım haritayı actım ve 3 e bastım uydu aranıyor mesajı geldi ekrana ama hiç bulamadı bendemi bi hata var yoksa telefondamı bi sorun var bi yerinden bişeylerimi açmam filan gerekiyor yardım ederseniz cok sevinirim.hepinize teşekkur ederim
pencere kenarına ya da dışarı çık4-5dk bekle. uyduya bağlanır. bağlanınca haritayı da aktifleştirir.

ClaweRa

ClaweRa

Üye
yok abi olmuyor sildim tekrar yukledim şimdide GPS aranıyor diyor yapamadım bi turlu

can_bey_81

Üye
gmapsupp.img: | | |

sadece birini indirmek yeterlimi

mkk1971

Üye
bu sene içinde bu harita yeniden güncellenirmi?

Sait DOĞAN

Üye
(n95 8gb) Merhaba kardeş ben Sait. Ben bu yazdığın herşeyi bire bir yaptım, yükledim ve telefonun kartına attım kurmaya çalıştım ve nitekim direk kurdu ve hiçbir soru çıkmadı yani kabul et gibi falan.. açmak istediğim zaman ise açıp kapanıyor bu kadar, bu durumda ne yapmam lazım bana yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler.

tolga_Ca

tolga_Ca

Üye
Slm ben daha önceleri kardeşimin üye adıyla Garmin Mobile XT v5.00.50 versiyonunu sitenizden indirip telefonumda kulanmak tayım yaklaşık 4 aydır kulanıyorum hehangi bir sorunla kaşılaşmadım size bu açıdan çok çok teşekür ederim , Ayriyeten yenilikler hakında bilgi almak isterim mesela şuanki türkiye haritasını kaçıncı versiyon ben şuan 2009_02 versiyon haritayı kulanmaktayım son değişlikler hakında bilgi verirseniz çok memnun olurum çalışmalrınızın devamı dileğiyle saygılar ...:oke:

Reis bari sen bi cevap ver şu soruma :(

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
yok abi olmuyor sildim tekrar yukledim şimdide GPS aranıyor diyor yapamadım bi turlu
pardon ya sen N81 kullanıyormuşsun. sende GPS yok. :S

gmapsupp.img: | | |

sadece birini indirmek yeterlimi
evet ;) son harita:

bu sene içinde bu harita yeniden güncellenirmi?
Belli olmaz.

(n95 8gb) Merhaba kardeş ben Sait. Ben bu yazdığın herşeyi bire bir yaptım, yükledim ve telefonun kartına attım kurmaya çalıştım ve nitekim direk kurdu ve hiçbir soru çıkmadı yani kabul et gibi falan.. açmak istediğim zaman ise açıp kapanıyor bu kadar, bu durumda ne yapmam lazım bana yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Yeni klasö açıp içine atma dosyaları. ana dizine atacaksın.

Reis bari sen bi cevap ver şu soruma :(
2009.06 var:

zeyunal

zeyunal

Üye

N81 8gb de icinde gps yok malesef fakat bluetooth gps alıp telefonunda kullanabilirsin

Üst Alt