açık havada 4-5dk kıpırdamadan dur. soğuk bağlantı uzun sürer.Arkadaşlar ben başarılı bir şekilde gösterildiği gibi garmin i kurdum n97 ime fakat haritaya girdiğinde uydu aranıyor diyor başka bişey demiyor =( ekli gps i seçtim telefon ayarlarındanda aynı şekilde etkinleştirdim hala aynı dert uyduları görüyor program fakat kırmızı ve tek kademe çekiyor ne yapmam gerek yavaş kullanmaya razıyım birileri yardımcı olsun hiç yapamıyorum navigasyonu? şimdiden teşekkürler...

açık havada 4-5dk kıpırdamadan dur. soğuk bağlantı uzun sürer.eline saglık ustamm cq teşekkür ederim cq ugraşmıssın
--------------- Ekleme ---------------
n 79 cıhazıma kurdum gıdecegım noktayı belırledıkten sonra karsıma daha iyi gprs dogrulugu beklenıyor dıe uyarı cıkıo ama sabaha kadar bekle aynı kalıo cvp larınızı beklıyorum nerde hata yaptım

S40 üzerinde çalışıyor 6700. Garmin sende çalışmaz.Selam yönergeleri uyguladım. Ancak GarminMobileXT.sis dosyasını çalıştırmaya gelince Nokia 6700 telefonum bu dosya türünü desteklemiyor çıkıyor. Acaba başka ayarlar damı yapmalıyım..
Dokunmatiklerde yazdığım o yöntem de işe yaramıyor galiba. Yazılım dilini ENG yapın, düzelebilir.Merhaba arkadaşlar Bende N5800 var agarmini 5.00.50 yi kurdum gayet güzel çalışıyor ellerinize sağlık,ama bulunduğum yeri konumlarım a kaydederken sorun yaşıyorum Reis-i Eagle arkadaşın dediği gibi büyük harfle kaydediyorum örneğin GESI BAGLARI gibi ,kaydediyor ama konumlarımdan kaydet diğim konumu seçince programdan atıyor program kapanıyor.Sadece burda sıkıntı yaşadım diğer tüm özelliklerini kullanıyorum,bu sorunu nasıl çözebilirim.Teşekkürler.
N73'te zaten dahili GPS yok + RAM yetmiyor.n73 te kurulum gerceklesır sanırım demı yanı uyumludur?
"not enought memory to rungarmin mobile xt (at least 8 mb reguired)"
hatası verıyor neden kaynaklanıyor olabılır?
tesekkurler...
N73'te zaten dahili GPS yok + RAM yetmiyor.