Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ikoseler

ikoseler

Üye
Garmin'de adres yazarak tarif alabilen var mı arkadaşlar? Bir türlü yapamadım. Şehir seçerken ISTANBUL bile yazsam (büyük-küçük, türkçe ingilizce karakter hepsini denedim) bulunamadı diyor. Adresle konumu nasıl bulacağız bu programda? Aksi taktirde sadece konumlara daha önce kaydettiğimiz yerler için işe yarıyor..

muratertan1972

Üye
Garmin'de adres yazarak tarif alabilen var mı arkadaşlar? Bir türlü yapamadım. Şehir seçerken ISTANBUL bile yazsam (büyük-küçük, türkçe ingilizce karakter hepsini denedim) bulunamadı diyor. Adresle konumu nasıl bulacağız bu programda? Aksi taktirde sadece konumlara daha önce kaydettiğimiz yerler için işe yarıyor..
harita versionunuz ne?

KaDoRi

Üye
Reis gerçekten emeğine sağlık. cok güzel bir paylaşım olmuş. indirdim yukledim çalışıyor sorunsuz. ama nedense Garmin i her açtığımda kontörler gidiyor hangi ayarı değiştirdiysem bu soruna care bulamadım. bu konuda yardım istiyorum. Tskler.

ismailykr

Üye
eyvallah ustam birde böyle deneyelim

beygur

Üye
nefis bi çalısma dostum ellerine saglık

eminokur

Üye
yükleyemiyorum ya nereden yükletecez yardımcı olursanız sevinirim tel: 0539 521 52 60 çağrı atarsanız itibat kurarımm

--------------- Ekleme ---------------

:agla

sonerbo

Üye
tşkler güzel payşlaşım :):oke:

notnickname

Üye
no map yazıyor.dediklerinizin hepsini yaptım

rafaelloxman

Üye
hocam blackberry bolda da aynı şekilde mi yüklüyoruz

kcokyaman

Üye
kurulumu telefonu e71 telefonumu ilk aldığımda yapmıştım. Sonra telefon servise gitti geldi tekrar kuramıyorum. Sertifika hatası veriyor. Bilen var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

targetkip

targetkip

Üye
hocam öncelikle ellerinize sağlık bir program bu kadar güzel anlatılabilirdi.Ben söylediklerinizi harfiyen yaptım.Garmin kuruldu ancak gmapsupp.img dosyasını desteklenmeyen dosya olarak görüyor ve açmıyor bilmiyorum bunu açamadığı içinmidir saatlerce uydu aranıyor diyor bir diş buluyor ve öylece kalıyor.Acaba biryerde hata yapmış olabilirmiyim.Bu arada son dediğiniz sürümü yükledimTelefonum e 71.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden (yardım etmeseniz bile) çok çok teşekkür ederim.
Bu arada ben Kazakistandayım.
Düzeltme:
Uydu bağlantısı kuruldu ancak hala no map yazıyor.

Oldman_55

Üye
Arkadaşlar Garmin ile ürettiğimiz ,noktalar,konumlar,rotalar hangi dosyaların içinde,bunları öğrenip yedeklemek mümkün mü ? programı yeniden kurduğumuzda tüm veriler kayboluyor.

PHENO

Üye
Program için teşekkürler. 5530 express musıc yazılanların hepsini uyguladım ama programı bir türlü çalıştıramadım. Takıldığım yer şurası:
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Birde karta 4- dosyayaı atarken garmin klasörünü ve sis doayasını atıyor, diğer üçü için (private, sys, resouce ) yereli alan yok aktarılımıyor diyor, ben bu sorunu pc suıte olarak değilde depo olarak ( tlf bilgisayara takınca) bağlayınca atabildim . acaba ondanda olurmu bilemiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.

snguner

Üye
hocam öncelikle ellerinize sağlık bir program bu kadar güzel anlatılabilirdi.Ben söylediklerinizi harfiyen yaptım.Garmin kuruldu ancak gmapsupp.img dosyasını desteklenmeyen dosya olarak görüyor ve açmıyor bilmiyorum bunu açamadığı içinmidir saatlerce uydu aranıyor diyor bir diş buluyor ve öylece kalıyor.Acaba biryerde hata yapmış olabilirmiyim.Bu arada son dediğiniz sürümü yükledimTelefonum e 71.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden (yardım etmeseniz bile) çok çok teşekkür ederim.
Bu arada ben Kazakistandayım.
Düzeltme:
Uydu bağlantısı kuruldu ancak hala no map yazıyor.

Üstadım
Aynı sorun bende de var. Nokia N95 kullanıyorum. Samsun' da yaşıyorum. Yazılan herşeyi harfiyyen yaptım ancak bir türlü uyduya bağlanamadı. Hatta yüksek bir yere çıkarak tekrar denedim ancak bir türlü uyduyu bulamadı.
Yardımlarınızı bekliyorum

der76316

Üye
öncelikle emeğine sağllık bende 6220 classic var programı indirdim fakat kurdğum zaman ikona tıklıyorum hiçbir hareket olmuyor öyle kalıyor başka birşeymi yapmam lazım acaba yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

targetkip

targetkip

Üye
Admin lütfen bu forumu kapat burası kendin çal kendin oyna yerine dönmüş.ortaya birşey atıyorsunuz gerisi yok.

evrengunesoglu

Üye
benimde rapid limitim doldu sanırım GMapSUPP.IMG,voice rar help.rar dosyalarını indiremedim yardımcı olursanız sevinirim [email protected]

Disco Kralı

Üye
Bunun Yardımlı GPS Yazması Normal Bir Şey mi Zaten değişmiyor Her hangi bi Ücret Ödemiorum değil mi?? Tel 5800xt?? :hmmm

white_thecrow

Üye
kardesim agzınasaglık dedıklerının hepsını yaptım fakat bende n79 var karttan yukle dedımde guncellestırme hatası sıye bır uyarı verıyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım
dun netten guncel versıyonu yukledım belkı ondanr dıye fakat yıne aynı hıc bır degısıklık yok nasıl guncellıcem yardımcı olrsanız sevınırım

dunyamsin_03

Üye
ben rapıdshare den gerekli dosyaları indiremiyorum...lütfen yardım edin....dosyalar inmiyor...error diye hata veriyor...Ayrıca N85 telefona olurmu bu proğram.......teşekkürler

Üst Alt