Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

byturuncu39

Üye
ellerine sahlık kardeş
cok güzel bir program 2 kere kurdum 2 sindede sorun yok sesli süper
allaha emanet ol

sontemel

Üye
arkadaşlar lütfen yardım. telefonum garmin önceden telefonumda kuruluydu. Bir arızadan dolayı servise gitti. Şimdi Garmini tekrar kurmaya çalışıyorum ancak; "Telefon ayrlarınız değişmiş yada sertifika süresi dolmuş olabilir" diye uyarı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Acil lazım da...

carcass35

Üye
hocam eline sağlık hepsini yaptım ve bir güzel kurdum programı ama anlamadığım daha doğrusu tıkandığım bir nokta var.
5-)
Genelde sistem Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i otomatik tanır. Eğer tanımazsa; karşınıza gelen bilgi ekranından GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin.
bu maddeden sonra tıkanıyorum işte dediğin gibi ayarları giriyorum sonrada gps cihazı aranıyor diyor ve sonrada bulamıyor haliyle yani evde gps cihazı yok bundan sonra ne yapabilirim senin yazıdığın gibi ayarlar - sistem - uzak gps diyorum sonrada bluetooth ile gps cihazı arıyor bundan sonra ne yapmam gerekiyor bi açıklarsan sevinirim navigasyon olayında biraz kült kaldım ilgin için şimdiden teşekkürler...

taserhasan

Üye
program icin tesekkur ederim sorunsuz yukleyebildim yalnız ben Kırısta yasıyorum ve kıbrıs haritasını yulemek istiyorum eger varsa Kıbrıs haritasını ve nasıl yuklenecegini anlatırsanız cok sevinirim simdiden tesekkurler.

zeyunal

zeyunal

Üye
program icin tesekkur ederim sorunsuz yukleyebildim yalnız ben Kırısta yasıyorum ve kıbrıs haritasını yulemek istiyorum eger varsa Kıbrıs haritasını ve nasıl yuklenecegini anlatırsanız cok sevinirim simdiden tesekkurler.

garmin kıbrıs subat 2009 haritası (bir önceki harita) icin ( Cyprus – Geomatic MapsTM_Q4_byT.C.Geomatic20090225_MaxiCep.com.rar ) ı cekip telefonuna yukleyebilirsin.

Yeni Garmin Kıbrıs ekim 2009 haritasını ( ) bir turklu ekleyemedim baglantıdan dolayı. Bugun yarın eklerim ekledigim zaman haritayı bu konunun 94. sayfasında bulabilirsin. ( http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulumu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-94-149961.html ) NOT : yeni harita için link ekledim. )

yuklemek icin Turkiye haritası varsa garmin klasorunun root una rar ın icindeki .img dosyasının adını gmapsup2 olarak degiştir. yani gmapsup2.img olacak sekilde. Aynı şekilde .unl dosyası olusturup yani gmapsup2.unl olusturarak icine aynı şekilde ilk sayfada reis kardesim anlattıgı sekilde yaparsın. Turkiye map id : 848 idi , kıbrıs ın map id : 1217

taserhasan

Üye
cok tesekkur ederim saolasın kac gundur bunun icin ugrasıyordm emegine saglık:oke:

--------------- Ekleme ---------------

garmin kıbrıs subat 2009 haritası (bir önceki harita) icin ( Cyprus – Geomatic MapsTM_Q4_byT.C.Geomatic20090225_MaxiCep.com.rar ) ı cekip telefonuna yukleyebilirsin.

Yeni Garmin Kıbrıs ekim 2009 haritasını ( ) bir turklu ekleyemedim baglantıdan dolayı. Bugun yarın eklerim ekledigim zaman haritayı bu konunun 94. sayfasında bulabilirsin. ( http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulumu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-94-149961.html ) NOT : yeni harita için link ekledim. )

yuklemek icin Turkiye haritası varsa garmin klasorunun root una rar ın icindeki .img dosyasının adını gmapsup2 olarak degiştir. yani gmapsup2.img olacak sekilde. Aynı şekilde .unl dosyası olusturup yani gmapsup2.unl olusturarak icine aynı şekilde ilk sayfada reis kardesim anlattıgı sekilde yaparsın. Turkiye map id : 848 idi , kıbrıs ın map id : 1217

COK SAOL TESEKKUR EDERİM:oke::oke:

enginylmaz

Üye
nokia 6120c telefonum var ve aynen programı yükledim sorunsuz bir şekilde açılıyor ama yerleşik ekli gps ayarını yapıyorum 5 dk 10 dk değil saatlerce beklettim özellikle ama uyduyu bulamıyor...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
nokia 6120c telefonum var ve aynen programı yükledim sorunsuz bir şekilde açılıyor ama yerleşik ekli gps ayarını yapıyorum 5 dk 10 dk değil saatlerce beklettim özellikle ama uyduyu bulamıyor...
Kardeş senin cihazda GPS modülü yokki.o yüzden senin cihazda çalışmaz.

thePrince

thePrince

Üye
kardeşim emeğine sağlık gerçekten süper bi paylasşım olmuş

Chikan

Chikan

Üye
İndirdim sorunsuz çalışıyo ah bide burda bi baz istasyonu olaydı:))) daha ii çekeydi sinyalii..

sasmazz

Üye
yollardaki radarları görmenin bi yolu yokmu

lepadekor

lepadekor

Üye
Bende aynı sorunun cevabını arıyorum. ama ben garmine giremiyorum, bi yerde garmin içinden yedek almayı buldum;

Garmin'i açın. Araçlar -> Verilerimi Yönet -> Yönet (Tuşa atanmıştır.) -> GPX Ver (Export) deyin. Sonra e:\Garmin\GPX klasörü içindeki yedek dosyasını bir yere kopyalayın.

Kurulum bitince de yedek dosyasını geri GPX klasörüne koyun. Garmin'i açıp ilgili adımları yapın ama sefer GPX Al (import) deyin. Konumlarınız ve diğer yedeği alınan şeyler geri gelecektir.

Ama ben garmine giremiyorum tekrar kurucam ama konumlarımı normalde hangi dosyada tutar, dosya yöneticisi ile yedeklesem...
çok teşekkürler

hasan_ulu

Üye
arkadaşlar 2009 güncel haritayı indirdim ama bu nu nasıl yüklücez, direk olarak eski haritayı silip bunu mu koyaucaz,yine diğerindeki gibi garmin ilaç ı kullanıcakmıyız ???

bluem26

Üye
Rapidden bu dosyaları indiremedim... İlla Premium Account olması lazım diyor .. Yardımcı olursanız sevinirim.. Nokia 5800 kullanıyorum

mseng

Üye
beyler e63 te oluyomu bu program teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

beyler E63 te çalışıyormu bu garmin ?

karagozgilh

Üye
bende hız levhaları gözükmüyor harita seçeneklerinde de çıkmıyor telefonum nokia 6210 navigator sanırım symbian versiyonunda bu özellik yok arkadaşımda windows mobile yüklü bir telefon var onda bu özellik çıkıyor

ykayan

Üye
gps kapalı diyor bağlanamadım
sadece etkinleştir diyor
n 79

farketmez31

Üye
Herseyden önce Reis-i Eagles a çok teşekkürler inanılmaz yararlı bir paylaşım.
Yasadıgım 2 sorun var yardımcı olabilen olursa cok sevinirim teşekkürler.
telefonum E71.
v5.00.50 için
(harita 2009.02)
1. Sürat ve kamera ikazları bende cıkmıyor normal mi?
2. Bu kisisel nokta (konum) tanımlama olayını bir türlü aşamadım malesef her seferinde otomatik olarak konumumXX şeklinde isim atıyor müdahale etme sansım kalmıyor; değiştirdikten sonra seçince program çöküyor. Oysa bu özellik bana gerçekten ihtiyaç Acaba 4 versiyonuna dönsem son güncel harita çalışırmı. Yada dönmeden bu durumu düzeltecek bi yöntem varmı? bazı dilleri destekleyen 5.00.60 versiyonu cıkmıs

sal89

Üye
harita da rar şifresi var o ne

dijo

Üye
e71 çalıştı super

Üst Alt