Bende birşeyler yazmak istedim, bana 5 tane diger sitelerden adminlik teklifi geldi, ama ben gitmedim niye Ademin dedigi gibi orlarda admin olacagıma maxicepte üye olurum.O msj atanları şikayet etmememin nedeni ise, Ozan yani Negative adminimiz sitenin altına yazdıgı güzel bir söz var ""Taklitler, Asıllarını Yüceltir" " , iyi bir marka herzaman taklit edilir herzaman kötülenir, Çalışkan paylaşmayı seven üyeleri hep çalmak istemişlerdir.Ama işte orda gerçek üye ortaya çıkıyor.Benim şikayet etmememin nedeni bu.Eger üye sırf adminlik için oraya gidecekse zaten maxicepte 1 dakika durmasın.Maxicep böle gereksiz üyelerden arınsın.Bunların yaptıgı bir yönden iyi çünkü bozuk üyeleri ve Ademin dedigi gibi bozuk kalitesiz Admin'i alıyorlar.Bırakın alsınlar biz yani maxicep karlı çıkar.Çünkü onlardan kurtulmuş oluyoruz.
Bana gelen msjlara ve msndeki yazışmalarda agızlarının payını çok iyi verdim zaten.Bana bir daha msk atmayı geçtim cevap bile yazamadılar.
bir ara giriyim dedim o siteye agzıma ne gelirse söliyim.Ama Adamlar hakeretten anlar,sala klar degil.
Oyuzden biz markayız ve markalar herzaman kötülenir ve kıskanılır.
maxicepli olmak yarıcalıktır.