Taklitçi ve Hırsız Sitelerden Size Gönderilen Özel Mesajlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Üstüne alınması gereken olursa üstüne alınsın. (Hem Maxicep de olur hemde taklitçi denilen sitelere uğrayanlar üzerine alınsın)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Üstüne alınması gereken olursa üstüne alınsın. (Hem Maxicep de olur hemde taklitçi denilen sitelere uğrayanlar üzerine alınsın)

Ben üstüme alınıyorum ve yaram var gocunuyorum :ehe Tr sitelerin %60 a yakınına üyeyim (aynı isim le) .Yönetim kadrosunda olmadıktan sonra istediğim forum sitelerine de üye olurum zaten.Şöyle düşün senin bir ailen var ama aynı zamanda da arkadaşların var.sen diyorsun ki aile sana yeter ne yapacaksın arkadaşları ?.Bende diyorumki Aile başka arkadaşlar başka.Başka sitelere ugramak gerekiyor bazen heleki internet ile çok haşır neşirseniz.O taklitçilerede Tabiri caiz Baba sitelerede.Benim üye oldugum sitelere dikkat et mesaj yazdıgım siteler Kendi alanlarında lider sitelerdir(en azından ben öyle düşünüyorum).Birşey daha var yav arkadaş ben bu adaşlarla neden zıt görüşlere sahip oluyorum anlamıyorum çevresel faktörler demekki çok etkili :ehe
ekleme:maxicep de dahil birkaç site haricinde hiç kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam.Ve bana göre maxicep 1 numaradır kendi alanında.Güzelliklerini saymaya gerek yok tek tek.En basidinden sağlam bir yapısı ve önderliği var

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
ben zaten o bizi uğraştırmaya çalışan ayak takımının adminine söylemiştim senin sitende olmaktansa MAXİCEP de yeni üye olurum diye iyi bozulduydu :D fikirlerine sonuna kadar katılıyorum Adem abi gitmek isteyen varsa ayak takımı o taraf

Üst Alt