Taklitçi ve Hırsız Sitelerden Size Gönderilen Özel Mesajlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Taklitçi ve Hırsız Sitelerden Size Gönderilen Özel Mesajlar Hakkında
Arkadaşlar merhaba

Bildiğiniz gibi artık 1 Milyon üyeye sahibiz ve her gün en az 2500 üye daha sitemize kayıt oluyor. Sizler bu kocaman ailenin birer bireyisiniz. Geldiğiniz rütbeler, sizlerin Maxicep sevgisini ortaya koyuyor. Tüm sitelerin gözü üzerimizde. Dahası gözleri sizin de üzerinizde. Atladığınız her rütbede, taklitçi sitelerin salyaları akıyor sizi çekebilmek için.

Son dönemlerde bazı vefakar arkadaşlarım, kendilerine siteden ayrılıp diğer sitelerde yönetici olarak davet edildiğini gösteren PM'leri direkt bana gönderiyorlar. Tabi gerekeni yapıyoruz. Bu arkadaşlarıma vefalarından dolayı teşekkürü borç bilirim. Ancak yine de birkaç şey söylemek istiyorum.

Arkadaşlar bundan birkaç ay önce ( hatırlayanlar olacaktır ), ismini vermek istemediğim, basit insanlarla dolu bir site bizi oldukça uğraştırmıştı. Konularımızı, üyelerimizi çalmayı bir tarafa bırakın, temamızı bile çalmışlardı. Tabi büyük balığın yanında ezilmeye mahkum olduklarından ezildiler. Ancak o kadar karaktersizlerdi ki, birkaç yönetici ve üyesi devamlı bizlere küfürlerle dolu konular açtılar. Nitekim sonuç ne oldu, afedersiniz it gibi yalvardılar bizimle uğraşmayın diye. Biz konu falan açmayız, söyleyeceğimiz birkaç cümle onlara yeter. Yetti de. Sonuçta adam yerine koyduğumuz bir yöneticimiz ( admin seviyesinde ) ve bir üye onlara gitti. Gitsin bizim için daha iyi. Nitekim oraya bizden önce üye olmuş ancak bizde daha aktifti. Muhtemelen de konularımızı çalan bu şahsiyetsiz insandı.

Onlar sizlere PM göndererek cazip tekliflerde bulunuyor. "Bizim sitemize gel, önce seni özel üye yapalım, 20-25 konu açtıktan sonra da moderatör olursun" diyorlar. Arkadaşlar bize 1 günde kayıt olan üye sayısı kadar, onların toplam üyeleri var. Kendi adıma konuşayım, orada Admin olmaktansa burada üye olmak benim için daha değerlidir. Zamanında bizlere küfredecek kadar alçalmış, sonunda yalvaracak kadar ezilmiş insanlar bunlar. Ben burada üye olan kimseyi bu alçakların yanında görmek istemeyecek kadar değerli görüyorum.

Sonuç olarak sizleri herhangi bir şekilde kendi saflarına katmaya çalışan bu dolandırıcı, taklitçi, kopyacı, hırsız, ahlaksız insanların yanında görmek beni üzer. Biz büyüyen ve gelişen bir aileyiz. Hiçbir sitede bu bağları kuramayacağınızı bilmenizi isterim. Yine de sizlere güvencimiz sonsuz.

Hepinize keyili forumlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Kütükçü, Marchegiani, M3L!H ve 14 diğerleri

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Usta merak etttim var şu siteyide birazda ben alçaltayım onları :@

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yazı için teşekkür ederim sonuna kadar okudum ...
Dün bana da pm geldi teklifi yapan üyeye sert bir şekilde ağzının payını verdim ve mesajların resmini çekip Negative ve Adem abiye yolladım ... Adem abinin dediğine katılıyorum . O dandik ve taklitçilerde yönetici olacağıma burada normal bir üye olurum bin kat daha iyidir . Taklitle üye çalmakla hiçbir yere varamayacaklarını anlamaları gerekiyor ... Şuan büyük bir ihtimalle bu konuyu okuyorlardır . Her aktif üye takip ediliyor ve yükselmekte olan üyeler tuzağa düşürülmeye çalışılıyor ... tavsiyem itibar etmeyiniz... Adminlik moderatörlük hayalina kapılmayınız ..

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Evet Enes'cim. İlk PM'i sen göndermiştin bana. Bize verdiğin değeri ortaya koydun. Sağol kardeşim.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Lafı bile olmaz abi ... Yine yollasınlar yine yollarım ... :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Arkadaşlar yok Negative bilmem neymiş Yok Adem şuymuşmuş böyle mesaj gönderipde sitelerine davet eden kişileri Adem abiye bildirin o hakkından gelir :eller:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Geliyor zaten sağolsun :naughty: 30 ceza puanı ve felç :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Biraz abartı olacak ama o sitede üye olan birisi MaxiCep'te cezalı üye statüsündedir, size birşey anlatacağım..
Ben çok önceden sanırım Maximde yüzbaşı iken , o kişiler beni Messenger kişilerine eklemişler...Benimle oranın kurucusu olan admin uzun süre görüştük , hiç abartmıyorum, bende tavsiyeler istediler ne yapabiliriz diye , çünkü benim o zamanlar bir forum sitem vardı ve şimdi kapandı..Benim deneyimli olduğumu düşünen bu şahıslar benden öneri ve tavsiye istediler...Bende verdim, yahu sonradan anladım bunların karaktersiz bir topluluk olduklarını..Daha sonra beni takip etmişler, inanmayacaksınız ama Bana MaxiCep'i okadar kötüledi ki o sitenin kurucusu ...
Neler demedi..Neler demedi:(
Bana dediği en basit şey , " Sen orda sürüyle konu açıyorsun , ama sana hâlâ bir taviz bile göstermiyorlar, gel bizim siteye seni Admin Yapalım." tabii ben o sırada Ayın üyesi konumundaydım..
Sonra bunların siteye ilk kuruldukları zaman açtığım bir üyelik vardı, ve girdim siteye , hem MaxiCepte ayın üyesiyim , hemde onların siteye girdim, daha neredeyse herşey aynı bu site ile ilgili..Sonra MaxiCepte yönetici olduktan sonra , tekrar girdim siteye , çünkü Pınar denilen şahıs oraya üyeydi ve ben onu ablam gibi seviyordum, merak ettim onu çok...
Sonra ona bir özel mesaj attım , ölçmek için, beni yönetici yaparmısın diye ( Attığım özel mesajda da dalga içerikli bir sürü smiley vardı ), tüküreyim o siteye, ben koskoca Maximde yönetici iken ne yapayım o siteyi...Tabii bu o kadar karaktersiz ki , çok eskiden açtığım konuların tarihleriyle oynayıp , yeni açmışım gibi gösterdi..:ss ona attığım e maili editleyerek içindeki Dalga içerikli smileyleri silerek, sitemiz adminine gönderdi, onların bunu yapmaktaki tek amaçları benim onlarla dalga geçmem ve onları önemsememem, daha sonra beni Banlamışlar...Neler neler yazmışlar hakkımda , o Pınar varya o Pınar...:@

Neyse sayın arkadaşlar, bunları size kimse anlatmaz , anlatamaz, çünkü kim inanır bunlara...Sen bir üyesin ve Adminin dediği mi önemli senin dediğin mi?
Sakın ama sakın , bu gibi şeylere taviz göstermeyiniz, direk olarak şikayet butonunu kullanarak yöneticileri durumdan haberdar edin..Yoksa en ufak iyi niyetiniz sizi , bütün sevdiklerinizden edebilir..Edecektir.:)

Ayrıca Adem ağabeye de teşekkür ederim , bu tip bir konu açtığı için , bende başıma gelen bir olayı paylaşmış oldum...

Saygılarımla..
:op:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Sonuçta adam yerine koyduğumuz bir yöneticimiz ( admin seviyesinde ) ve bir üye onlara gitti. Gitsin bizim için daha iyi.
Ben mi yanlış anladım:hmmm
Maxicepte Admin olan biri o siteye mi gitti demek istedin...:)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1742364' Alıntı:
Ben mi yanlış anladım:hmmm
Maxicepte Admin olan biri o siteye mi gitti demek istedin...:)

Aynen öyle Salih'cim. Bilal de mesajında açıklamış zaten kim olduğunu.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Misafir Geldi

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Henrybenzema mi o kişi .... Ah onunla bir irtibat kurabilsem msn de neler neler diyeceğim :@

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bilalin mesajında Maxicep Adminlerden birinin ismi yok yaw ben yeni uyandım bende sorun var heralde....:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben gerekeni söyledim , hâlâ inanmak istemeyen varsa..
Bana güle güle canlarım...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yahu biri adam akıllı açıklasın yaw maxicepteki hangi Admin oraya gitti....:)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bunlara fazla kafa yormak istemem. Aynı şekilde çok önceden bana söylenen bir kelime var, normalde söylemezdim ama böyle ileri gidince söyleme gereği duydum. Biraz konumadan sonra bana söylediği söz "Ben arkadaşımdan dolayı siteyi kapatır giderim" her ne kadar da saçma olsada sevdiğim bir kişi idi, çünkü maxicep hayatımda, ilk günlerinde aradığım bir konuda yardımcı olmuştu. Malesef ki herşey istediğimiz gibi devam etmiyor.

Sözüm ona; Bazı söyler senin istediğin gibi devam etmiyor olabilir. Bu başkalarını huzursuz etme hakkını tanımaz. Ya ortama uyarsın yada ortamı terk edersin, hiçbir zaman ortamı kendine uydurmaya çalışmazsın. Tabi bu benim görüşüm. Bazıları bu görüşü pek dikkate almıyor.

akula

akula

Üye
arkadaşlar bir şey rica etsem şu bizim siteyi (maxicep) taklit edenlerin sitesinin adresini pmden vermenizi rica etsem bugünlerde stres altındayımda biraz gidip deşarj olsam :) çatıcak adam arıyorumda

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
www. pluscep. com

Üst Alt