Taklitçi ve Hırsız Sitelerden Size Gönderilen Özel Mesajlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Yöneticiliği bırakmasam eski nickini ister takip ederdim ama hiç uğraşamam artık bu işlerle.

|Elena|

|Elena|

Üye
söylemem kii :D

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Söyletirdik :pro:
Söylemesen de bulurduk :pro:

|Elena|

|Elena|

Üye
adem abi bi git ya :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben bu konunun kapanması taraftarıyım, çünkü üyeler arası iletişimi de bozuyor...:(

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Seni tanıyorum Elena :pro:
Yönetim isterse bu sırrı paylaşabilirim :pro:
Tehlikelisin :pro:
Şu abi muhabbetini de bırakalım.

:ehe

|Elena|

|Elena|

Üye
tamam abi sustum :islik

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ozan bu zamanın milleti yazıya pek inanmaz bilmiyor musun? Görüntü kanıt isterler. Ama sen zahmet etme.

Işte buyurun belge:

O zaman bu zamanın milletine bu zamanın dilinden konuşmayı iyi bileceksin kardeş ortada belge varsa tamamdır vereceksin onları mahkemeye sürünsünler

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
+1.
Alt yönetimin üst yönetim adına konuşmaları fazlaca arttı. İtibar sarsılmaması gerekir.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Senin için demedim Hakan. Alt yönetimdekilerin üst yönetim adına konuşmalarından bahsettim.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bana da göndermişlerdi, siteye gel diye, hem de çok tanıdık bir isim !

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bence bu konu kapansın artık..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hala bu konuda yorum yazanların sözü edilen taklitçi sitelerle bir bağının olduğunu düşünüyorum. Zira sürekli bu konu gündeme getirilmez. Öyle durumlarda yönetici arkadaşlara bilgi verin. Onlar gereğini yaparlar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Hala bu konuda yorum yazanların sözü edilen taklitçi sitelerle bir bağının olduğunu düşünüyorum. Zira sürekli bu konu gündeme getirilmez. Öyle durumlarda yönetici arkadaşlara bilgi verin. Onlar gereğini yaparlar.
bence de uzatmaya gerek yok..üye iyi niyetli değilse zaten kendini ele verecektir..burda uzatmanın anlamı yok..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Alperen Bey bu kanıya varamazsınız.

Üst Alt