Taklitçi ve Hırsız Sitelerden Size Gönderilen Özel Mesajlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

dinccine

Üye
adem abi isimleri bile sahte ya ben baktım belki isimlerini maxicep yerine maxcep yaparlardı biz bir aileyiz zaten bu böyledir unutmayalım asiller taklitleri yuceltir

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bende birşeyler yazmak istedim, bana 5 tane diger sitelerden adminlik teklifi geldi, ama ben gitmedim niye Ademin dedigi gibi orlarda admin olacagıma maxicepte üye olurum.O msj atanları şikayet etmememin nedeni ise, Ozan yani Negative adminimiz sitenin altına yazdıgı güzel bir söz var ""Taklitler, Asıllarını Yüceltir" " , iyi bir marka herzaman taklit edilir herzaman kötülenir, Çalışkan paylaşmayı seven üyeleri hep çalmak istemişlerdir.Ama işte orda gerçek üye ortaya çıkıyor.Benim şikayet etmememin nedeni bu.Eger üye sırf adminlik için oraya gidecekse zaten maxicepte 1 dakika durmasın.Maxicep böle gereksiz üyelerden arınsın.Bunların yaptıgı bir yönden iyi çünkü bozuk üyeleri ve Ademin dedigi gibi bozuk kalitesiz Admin'i alıyorlar.Bırakın alsınlar biz yani maxicep karlı çıkar.Çünkü onlardan kurtulmuş oluyoruz.
Bana gelen msjlara ve msndeki yazışmalarda agızlarının payını çok iyi verdim zaten.Bana bir daha msk atmayı geçtim cevap bile yazamadılar.
bir ara giriyim dedim o siteye agzıma ne gelirse söliyim.Ama Adamlar hakeretten anlar,sala klar degil.
Oyuzden biz markayız ve markalar herzaman kötülenir ve kıskanılır.

maxicepli olmak yarıcalıktır.

Symbiont

Üye
Anıl Ço Güzel Yapmışşsın O Arkadaşın MSn si Duruyosa PM atarsan Bir Süprizim Var:ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Anıl Ço Güzel Yapmışşsın O Arkadaşın MSn si Duruyosa PM atarsan Bir Süprizim Var:ehe
maalesef yokya tartıştıgımız için silmişimdir mutlaka.
Sen boşversne onları onlarla ilgilendikçe onlar daha çok pislik yapası gelir boşver.
Biz maxicep ailesiyiz.Onlar gibi asla olamayız.;)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Levent ortalığı karıştırma lütfen kızdım ama aaaa !
Onlar senin sitene gelince olmayan lafı diyoruz , şimdi bizim onlara karşı gitmemiz , MaxiCep mantığına sığmıyor, lütfen çocukça davranmayın:)Şahsen rahatsız oldum canım.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bu olay gereğinden fazla büyümedimi. Adminlerin verdiği cevaplara bakın. Gidip küfür edip çoluk çocuğa kötü örnek olmayın. Bırakın kendi çaplarında eğlensinler.

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar, maxicep.com hariç hiçbir cep telefonu sitesine maxicep taraftarı olarak girmeyin bir konu açmayın mesaj da yazmayın. İhtiyaçlar için elbet girdiginiz olabilir ancak her site birbirinden bağımsızdır nerde daha mutlu oluyorsanız orada katılım sağlar, diğer yerleri sadece kullanıp atarsınız. Durum bundan ibarettir.

Konudaki bazı mesajlara müdehale etmek durumundayım, 3 kurusluk sitelerin ellerine 5 kuruşluk koz vermeyin boşyere.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konudaki bazı mesajlara müdehale etmek durumundayım, 3 kurusluk sitelerin ellerine 5 kuruşluk koz vermeyin boşyere.

Yorumu çok beğendim .... :oke::oke: buradan bir akım başlatmak istiyorum ... MaxiCep fanatiği olarak imzama :
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
yazısını ekleyeceğim ...​

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
yav abi verin şu siteye azcık sinir atayım stres atayım terapi niyetine verin TuRkiShCowboy özelden mesaj bekliyorum bu konuda :ehe

--------------- Ekleme ---------------

buldum buldum :ehe Terapi zamanı :eller::eller:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
İmza nasıl :pro:

silop_kms

silop_kms

Üye
Arkadaslar, maxicep.com hariç hiçbir cep telefonu sitesine maxicep taraftarı olarak girmeyin bir konu açmayın mesaj da yazmayın. İhtiyaçlar için elbet girdiginiz olabilir ancak her site birbirinden bağımsızdır nerde daha mutlu oluyorsanız orada katılım sağlar, diğer yerleri sadece kullanıp atarsınız. Durum bundan ibarettir.

.... yani içimi okudun admine yakışır sözler...:oke:
benimde tek sözüm adminimizin sitenin sonunda yazdığı şu cümle:
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Benim imza yani :ehe

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Yazın için teşekkür ederim Adem... Sonuna kadar okudum... Zamanında banada geldi msn üzerinden bir takım teklifler... Benim vermiş olduğum çevapsa ''ŞEREFSİZLERLE İŞİM OLMAZ'' şekilnde cevap verip başımdan savdım... Bukadar karaktersiz bukadar haysiyetsiz olunmaz ki... Onlar MaxiCep ve MaxiCep ailesi ile başa çıkılmayacağını anlamışlardır... ;)

Penelope

Penelope

Üye
Zamanında bizlere küfredecek kadar alçalmış, sonunda yalvaracak kadar ezilmiş insanlar bunlar.

Kendileri nasıl tutarsız olduklarını göstermiş işte. Eline sağlık canım çok güzel yazmışsın. :)

♦Janer♦

♦Janer♦

Üye
Zamanında bizlere küfredecek kadar alçalmış, sonunda yalvaracak kadar ezilmiş insanlar bunlar.

Kendileri nasıl tutarsız olduklarını göstermiş işte. Eline sağlık canım çok güzel yazmışsın. :)
Tabikide

daha önce küfür ediyorlardı.

Şimdi bize foruma gel diye yalvarıyorlar.

Ezilmiş bunlar...:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
♦Janer♦;1744301' Alıntı:
Tabikide
daha önce küfür ediyorlardı.
Şimdi bize foruma gel diye yalvarıyorlar.
Ezilmiş bunlar...:oke:

Sen yeni üyesin. Bize küfrettiklerini sanki o anda buradaymışsın gibi yorumladın. Garip.

Nazy

Nazy

Üye
Konu için teşekkürler:)
onlar ne yaparlarsa yapsınlar, taklit ettikleri sitenin itibarına erişmek için, taklit ettikleri site gibi yıllarca dürüst olmaları gereklidir...
biz her zaman dürüst olduk herzaman sitemizi nedenini bir mantığa bağlamayı düşünmeden sevdik
biz aslında birbirimizi sevdik

Üst Alt