Taklitçi ve Hırsız Sitelerden Size Gönderilen Özel Mesajlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

akula

akula

Üye
yedim onları

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
google hırsız veya taklitçi yazın çıkar :pro:

akula

akula

Üye
yazık bu adamlara ya stelerine baktımda küfür bile etmeye değmeyecek kadar dandik

♦Janer♦

♦Janer♦

Üye
yazık bu adamlara ya stelerine baktımda küfür bile etmeye değmeyecek kadar dandik

Gerçekten ya:kop:

Birde IQ seviyeleri uygun değil bu adamların forumda gezinmeleri için.:kop:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
♦Janer♦;1742591' Alıntı:
Birde IQ seviyeleri uygun değil bu adamların forumda gezinmeleri için.:kop:

Kimin. Bizim arkadaşların orada gezmesi için mi, onların bizim sitede gezmesi için mi ?..

akula

akula

Üye
tabiki onların bizim stemizde gezmeye ıq ları yetmez başka ne olabilirki :) aklı olan paylaşmayı seven art niyet düşünmeyen burada kalır

♦Janer♦

♦Janer♦

Üye
Kimin. Bizim arkadaşların orada gezmesi için mi, onların bizim sitede gezmesi için mi ?..

Hayır,o (p)'nin bizim sitede gezmek için IQ'ları yetmezki,onlara diyorum.(IQ seviyeleri uygun değil:ehe)

MaxiCep'e girdiklerinde aval aval bakarlar.:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Her ne kadar bu tür konularda insanlar saflarını belli etselerde 1 milyonluk üye potansiyeli olan maxicepde bu sitenin reklamıda ancak bu kadar güzel yapılır...Hatta söz konusu olan site reklamının en iyi şeklinide maxicepde açılan konular sayesinde sağladı bence bunu göz ardı ediyorsunuz....

Bu tür konuların Maxicepe bir getirisi olduğundan çok götürüsü olduğunu düşünüyorum...İnanmayan söz konusu sitedeki online sayısına baksın...3 ay önce 3-4 kişi olan sitede su an için 539 online kişi var....

haltie

haltie

Üye
kim ne yaparsa yapsın maxi tek ve öyle kalcaktır taklitler asıllarını yasatır maxi artık bir fenomen:)her yerde çürük elmalar vardır önmeli olan onların gitmesi bu burdaki bütün yönetici ve üyeler için en hayırlısıdır

jackalx_06

jackalx_06

Üye
insan ailesinden kopabilirmi.:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Savunma için geleceklerini düşünüyorum ...

haltie

haltie

Üye
bende nette bazı araştırmalar yapıyorum değişik sitelerede çok baktım malum siteyede baktım kötü bir taklidimiz sadece ama bunu herkes biliyor zaten en iyisi herzman maxicep te yöneticeler ve çok özel üyeler var herkese teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ölümüne Maxicep biz bir aileyiz

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Adem ağabey , bence bu konu kaldırılmalı ve üyelere otomatik sistemle özel bilgilendirme atılmalı diye düşünüyorum:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Adem ağabey , bence bu konu kaldırılmalı ve üyelere otomatik sistemle özel bilgilendirme atılmalı diye düşünüyorum:)
Her yeni üye olana sakın bu siteye üye olmayın diye pm atılsa....Bence daha feci bir felaket olur...Bizim millete girme denilen yere illa girmesi gerekiyormuş gibi bir dürtü gelir...:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Salih çok güzel yazmış ...

Symbiont

Üye
Adem Abi Bu Konuyu Açman Nekadar İyi Oldu ve O başka Sitede Aktifllik Gösteren Yöneticimize (Yazıklar Olsun ) diyorum eğer Bana ve Başka Bir Üyeye Sulanmamaları Umuduydla

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Salih Baba™;1742743' Alıntı:
Her yeni üye olana sakın bu siteye üye olmayın diye pm atılsa....Bence daha feci bir felaket olur...Bizim millete girme denilen yere illa girmesi gerekiyormuş gibi bir dürtü gelir...:ehe

İyide gidip bilgilendirmeye sitenin ismini verirsen , buna girmeyin dersen adam meraktan girer zaten:ehe, hani girsin ama gitmesin...:)
ama uygun bir dille bu tip özel mesajlara ilgi gosterilmemesini ve şikayet butonunu kullanmasına teşvik edilebilir:) bu sayede , ilk üye olduğumuz zamanki gelen bilgilendirme mesajının küçük bir köşesinde bu da yazmış olur:):)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adem'im bu güzel açıklama ve özet için çok teşekkür ediyorum kardeşim.

Bknz: Taklitler , asilleri yüceltir.

:oke:

Üst Alt