Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

akrep_24ea

Üye
arkadaşlar sizlerden bir ricam var.bende de samsung 5603 var menüye bastığımızda bir normal menü bir de işletimler diye bir menü geliyormuş.bir arkadaşın telefonunda gördüm.o da nasıl yapıldığını bilmiyor.Eğer bileniniz var sa lütfen yazarmısınız.Şimdiden teşekkür ederim.

ozyman95

Üye
hocam 2 çeşit preston var seninki il çıkanlardan ama arkadaşınınki yeni çıkanlardan o yüzden olmuyor onu yapabilmen için versiyon güncellemesi yapman lazım pc stüdyodan güncelleniyo

murderforbleed

Üye
arkadaslar goruntulu konusma yapamıyorum 3g kapsama alanı dısında dıyor ne yapmam lazım normalde de on kamerayı bulamadım ayarlayamadım ınternete gırıyorum avea dan hosgeldın paketı ıle ama goruntulu konusma yok bır de mobil tv var mı acaba teşekkürler

BuZz3R

Üye
Beyler bunu da sadece benden öğrenirsiniz.... Telefonunuza tema oyun gibi şeyler yüklemek isterseniz zedge.net adlı bir site var . Sağ üstten telefon modelinizi seçin ve indirin.....

emrgamer

Üye
Arkadaşlar herkese merhabalar. Bende 1 aya yakındır s 5603ü kullanıyorum ve bir sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu modelde mesajlarda klasöre göre sil deyip iletim mesajlarını silmek istiorum ancak gelen kutumda iletim mesajları olmasına rağmen iletim mesajlarını silmek için gereken buton aktif olmuyor. İletim mesajlarını tek tek silmek zorunda kalıyorum. Herkese sordum ama kimse bilmiyor. Böyle bir sorun sizlerde de var mı ya da nasıl çözebilirm bu sorunu? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim :)

darklordozan

darklordozan

Üye
Arkadaşlar herkese merhabalar. Bende 1 aya yakındır s 5603ü kullanıyorum ve bir sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu modelde mesajlarda klasöre göre sil deyip iletim mesajlarını silmek istiorum ancak gelen kutumda iletim mesajları olmasına rağmen iletim mesajlarını silmek için gereken buton aktif olmuyor. İletim mesajlarını tek tek silmek zorunda kalıyorum. Herkese sordum ama kimse bilmiyor. Böyle bir sorun sizlerde de var mı ya da nasıl çözebilirm bu sorunu? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim :)

tek tek silmene gerek yokki gelen kutusu yada gönderilen kutusuna girip sil dedikten sonra en üstte hepsini seç var onu işaretle ve sil de hepsi silinmiş olacak...

quietscreamesk

quietscreamesk

Üye
arkadaşlar tema veya duvar kağıdı indirmek isteyenler burdan indire bilir :)

emrgamer

Üye
tek tek silmene gerek yokki gelen kutusu yada gönderilen kutusuna girip sil dedikten sonra en üstte hepsini seç var onu işaretle ve sil de hepsi silinmiş olacak...

yok biliyorum hepsini birden silmeyi ama ben sadece iletim mesajlarının toplu silinmesinden bahsediyorum. Yoksa öbür türlü hepsini silebiliyosun biliyorum. Yine de teşekkürler :)

murderforbleed

Üye
arkadaslar goruntulu konusma yapabılırken ınternet ten yararlanamıyorum boyle bır sorun var ayarlarla ılgılı bır sey yardımcı olur musunuz

akrep_24ea

Üye
Kusura bakma kardeş eğer nasıl yapıldığını biliyorsan biraz yardımcı olur musun.Şimdiden çok teşekkür ederim.

wasdman

Üye
Arkadaşlar öncelikle uzun bi süredir kullanıyorum telefonu ve gereksinim duymamıştım program vesaire aramaya fakat bugün arayasım geldi ve 13 sayfalık bir metin okudum =)

Öncelikle bir iki arkadaş yazmışlar telefonun ayarlanan hafızalar değişiyor diye
sebebi var tabiki misal siz kamerayı hafıza kartı yaptığınızda geri dönüyor sebebi ise telefonu bilgisayara bağladığınızda hafıza ayarlarınız yani kayıt yerleriniz sıfırlanıyor tekrardan ayarlamak zorundasınız.
tema konusunda yapılamıyor diye biliyorum cünki gerek duymuyorsunuz telefon size 2 adet arka plan seçeneği veriyor ilk arkan plan 720*320 tuş kilidi acıldığındaki arkaplan zaten kullandığınız menüler şeffaf menüler olduğu için arkaplanın rengine göre renk düzeni değişiyor
ikinci arkaplan buda menü alanına girdiğiniz arka plan burayıda koyduğunuz wallpaper renkdüzenine göre değişiyor size tek sorduğu menülerin yeşilmi turuncumu olsun.
telefonun birtek kötü özelliği var oda işletim sisteminin java olması geri kalan herşey harika tavsiye ederim dokunmatiği iletkenlikle olduğu için cok rahat diğer dokunmatiklerin geneli basınçla çalışıyor yani ekrana bastırarark kullanıyosunuz dokunmatik anlamı kalmıyor :) biyerde bir arkadas telefonu ters cevirildiği anda sessize geçtiğini söylüyor sanırım baska modellerle karısıyor oyle bir özelliği suan için kimse bilmiyor yada :) ||| aklıma geldikce veya öğrendikce bende paylaşmak istiyorum bu arada ben bu siteye üyeymişim :D ilkdefa giriyorum zannetmiştim

romantikerem85

romantikerem85

Üye
arkadaşlar s5603 e uygun guzel bir site buldum.yüzlerce kalıtelı oyunlar ve programlar var bu adreste.call of duty 4 den medıa player a kadar..hemen hemen hepsini acabılıyor telefonum.bilgilerinize...

haticemin

Üye
bnim telefonda suam tek sorunum 3g ile internete giremiyorum 3gyi dewre disi biraktigimda girebiliyorm ancak bunun nedenini yada cozumunu bilen warmi

murderforbleed

Üye
bnim telefonda suam tek sorunum 3g ile internete giremiyorum 3gyi dewre disi biraktigimda girebiliyorm ancak bunun nedenini yada cozumunu bilen warmi

aynı sorun bende de var bı kac kere yazdı ama ılgılenen olmadı baska yerde bulduklarını pasyasıyo burdakıler baska bı bıldıklerı yok

sersim05

Üye
Samsung S5603 için ekstradan GPS proğramı kullanan varmı aranızda acaba. Özeliklede Garmin mümkünse

haticemin

Üye
aynı sorun bende de var bı kac kere yazdı ama ılgılenen olmadı baska yerde bulduklarını pasyasıyo burdakıler baska bı bıldıklerı yok

Aynen kanka galiba telefonun ozelligndnde olabilir warsa tel hakkinda sorunun bn yardimci olayim iştersen pm at msndn yardmci olaym nasl istrsen ok.

murderforbleed

Üye
Aynen kanka galiba telefonun ozelligndnde olabilir warsa tel hakkinda sorunun bn yardimci olayim iştersen pm at msndn yardmci olaym nasl istrsen ok.

telefonla ılgılı tek sorunum bu baska yok

AsiiMelek_AzrA

AsiiMelek_AzrA

Üye
slm arkadaşlar bende arastırıyorum henüz almadım alacagım ama burada yazılanları okudukca vazcaydım gibi bişey kesin msn ye giren varmı aranızda bu telden :Sben cünkü msn ve net için alacagım bu teli varsa yazsın lütfen ..

p1s1k0

Üye
Ben birşey sorucam arkadaşlar eger cevaplarsanız sevinirim bu telefon çalışıyor ses yawaş yawaş yükseliyor bunu düzeltemedim sadece gelen aramalarda bu sorun var yoksa ses seviyesi çok güzel birisi çagrı attıgında direk müzik e geçmiyor neden

Üst Alt