Arkadaşlar herkese merhabalar. Bende 1 aya yakındır s 5603ü kullanıyorum ve bir sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu modelde mesajlarda klasöre göre sil deyip iletim mesajlarını silmek istiorum ancak gelen kutumda iletim mesajları olmasına rağmen iletim mesajlarını silmek için gereken buton aktif olmuyor. İletim mesajlarını tek tek silmek zorunda kalıyorum. Herkese sordum ama kimse bilmiyor. Böyle bir sorun sizlerde de var mı ya da nasıl çözebilirm bu sorunu? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim![]()
tek tek silmene gerek yokki gelen kutusu yada gönderilen kutusuna girip sil dedikten sonra en üstte hepsini seç var onu işaretle ve sil de hepsi silinmiş olacak...

biyerde bir arkadas telefonu ters cevirildiği anda sessize geçtiğini söylüyor sanırım baska modellerle karısıyor oyle bir özelliği suan için kimse bilmiyor yada
||| aklıma geldikce veya öğrendikce bende paylaşmak istiyorum bu arada ben bu siteye üyeymişim
ilkdefa giriyorum zannetmiştimbnim telefonda suam tek sorunum 3g ile internete giremiyorum 3gyi dewre disi biraktigimda girebiliyorm ancak bunun nedenini yada cozumunu bilen warmi
aynı sorun bende de var bı kac kere yazdı ama ılgılenen olmadı baska yerde bulduklarını pasyasıyo burdakıler baska bı bıldıklerı yok
Aynen kanka galiba telefonun ozelligndnde olabilir warsa tel hakkinda sorunun bn yardimci olayim iştersen pm at msndn yardmci olaym nasl istrsen ok.