5800 kullanıcıları bakabilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

teknoapo

teknoapo

Üye
    Konu Sahibi
herkese yorumları için çok teşekkür ederim. en sonunda karar verdim telefonu alcam. hepinize çok teşekkür ederim. bu arada versiyonunu nasıl yükselticem?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hayırlı Olsun

isbara_alp

Üye
al hiç düşünme ama telefonun çıkış tarihi 2009 olsun duyduğuma göre 2008 modellerinde sorun çıkıyormuş yakın bi arkadasımda var çok beyenmiştim 1 ay olmadı bile şuan bende aldım çok iyi bir telefon ekranı süper hafif dokunmayla bile görüyor ama naptıysam internette video izleyemedim flash player istiyor bulamadım hala :D ve yüklediğim videoların hepsini izleyemiyorum video programıda adam gibi bulamadım yada sitemizdeki programları kullanmayı beceremedim

recaizade

recaizade

Üye
5800 eziyet bence alma derim ...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
2009 sa al:)

speedmad

Üye
bende alalı bi ay fln oldu gayet ii dokunmatik ekranla alakalı için rahat olsun iphone la karşıılaştıranlar bide fiyat - perfonmans olayını göz önünde bulundursun iphonenun daha ii oldugunu bende kabul ediyorum ama o kadar para telefona ayıramam kusura bakmasın apple firması :D ------- arkadaşların dediği gibi alıralmaz güncellemesini yaptım ama bnm de küçük bi sorunum var yrdımcı olursanız sevinirim. telin kendi cd sindeki video converter la video çevirip tel e atmama rağmen oynatırken takılıyo neden yapar acaba? video boyutları ortalama 60 mb ve süreleri 4 5 dk bilgisi olan varsa cvp bekliyorum şimdiden saolun

doguemre

Üye
arkadaşım ben telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum sıfır aldım çok memnunum arkadaşların dediği sorunların hiçbirisini yaşamadım bendeki yazılım sürümü V30.0.011 en güzel yanlarından birisi de webkit tabanlı internet tarayıcısı iphonenin yapamadığını yapıyor flash desteği ile netteki videoları izleyebilirsin yani telefon kısaca bir iphone killer yani iphone katili kesinlikle öneririm ve arkadaşların yaşadığı sorunları yaşamazsın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim hiç düşünme al yaa..tavsiye edeceğim birkaç telefondan birisi..

kaftaridze

Üye
Ya telefonu kullanmayı bilmiyosan almican o arkadaşın dediği donma falan arada eğer telefona yüklenirşen çok program birden açarsa her telefonu kasar adam daha versiyon yükseltşeydi o kadar sorun olmazdı bide arada donarsa telefonun açma tuşuna basıp hafıza kartını çıkar deyin uygulamalar kapanacak der ok deyin sonra kartı çıkarmayın eski haline döner telefon iyi tutarlı çalışıyo dokunmatigi iyi sakin samsung almayın sesi iyi versiyon attıktan sonra basi ve ses seviyesi yükseliyor daha

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ben baktımda Biaz pahalıydı O yüzden n79 aldım

msd68

Üye
guzel tel alin tavsiye ederim

erdikayagfb

Üye
telefonu amerikadan aldım 1 aydır kullanıyorum ama versiyon guncelleme yapamadım nasıl yapılıyor yardım edebilecek varmı ve birde telefonun dilini nasıl turkce yapabilirim? telefonda turkce dil gorunmuyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
"versiyon güncelleme sonrası dili Türkçe yapmak" adlı bir konu var oraya bak..

GrabellA

GrabellA

Üye
kardeş bence n79 al telefon kullan yani ama sne bilrisn

onderbaba

Üye
Arkadaşlar bende 5800 almayı düşünüyorum, günlerdir mağzalarda gördüğüm her yerde uzun uzun inceliyorum bence ccihaz mükemmell özellikle navigasyon için alacam ekranın geniş olması ve dokunmatik olması ayrıca en beğendiğim yanı ve fiyat olarakda özelliklerine göre en makul telefon bir çok büyük mağzada 700 ün altına düştü
bir özelliğide var oda çok hoşuma gitti mesaj yazarken el yazısını tanıması bugün şahsen denedim çok başarılı ve mesaj yazımı çok pratik üstelik geçişlerdede hızlıydı bence çok güzel telefon paramı toparlayınca hemen alacam

hisik887

Üye
yalnız olumsuz bı ozellık olarak sajı az gıdıyor baska bı sorunu yok ..

yasakmekan

Üye
bak dostum 3 aydır kullanıorum en kötü özelligi msjı çok yavaş yazıo işlemci biraz yavaş bilmiorum güncellemednde olabilri ben satıcam sony alıcam

eses262626

Üye
5800 gayet güzel bi tel. kardeş...ama kamera daha iyi olabilirdi ..güncellemeleri mutlaka yap..we tel 2009çıkışlı olsun ..bide video izlerken sorun yaşayabilirsin...ben de daha çözebilmiş değilim video sorununu :(:vur...........

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yalnız olumsuz bı ozellık olarak sajı az gıdıyor baska bı sorunu yok ..
orjinal batarya kullanıyorum 3 gün rahat gidiyor..hergün radyo,müzik ve gps kullandığım halde..kullanma biçimi ve doldurma şekli önemli tabii..

Üst Alt