Hertüllü 5300 sorunları çözülür

Sponsorlu Bağlantılar

pasa139

Üye
benim 5300 da dosyalar var fakat çalıştıramıyorum dosyaları application olarak gösteriyor yardım !!!

--------------- Ekleme ---------------

benim 5300rımdaki dosyaları açmıyor application dosyası olarak gösteriyor yardım

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
benim sorunum müzik çalar la açtığımda geç açılıyor ve bütün parçalırı listede göstermiyor,2 gb. kart var...teş.

kaoskalkanı

kaoskalkanı

Üye
kardes zeus diye pi program var ordan hem müzikleri hem de internet sayfalarını silebilirsin..

o normaldir ..müz<ik kütüphanesini güncelle sorada tüm parcalarddan bi tane sarkı aç tüm müzikleri gösterir .. geç açılması normal ned e olsa 2 gb. :D

DeLi60

Üye
Arkadaşım Ben Telfonu sesini yükseltmek istiyorum

YaSemiNNN!!

Üye
5300 a msjlara kilit istyorm :( biliosanz yardm edn nolor :(

REIS 19

Üye
msn programı varmı kardeşler yardımcı olun :agla

revue

revue

Üye
Arkadaşlar 5300 da mig33 çalışıyor ben 3 saatine 1,5 kontör veriyorum şuan kendi sitesinden download ettim telefondan isteyen deneyebilir telefonun aradabir kapanması ise bazen telefon zamanlama hatası yapıyor (genelliklede hafızası dolu iken yapar) onun için telefonun hafızasını boş bırakmaya çalışın (2 gb hafıza kartı ile alakası yok) telefonun video çekme çözünürlüğü vga onun için çok net çekmez ama ışıklandırılması iyi olan bir ortamda iyi çekebilir size önerim kameraya girip kamera çözünürlüğünü 1280x1024 yapmanız görüntü kalitesini yüksek yapmanız ( bunları ayarlamadıysanız normal çözünürlüktedir ama bu ayarları yaptığınızda çekebileceğiniz fotoğraf sayızı azalır) , en son olarak 5300 da world,exel,pdf okuyucu vs. programlarının çalışması zordur çünkü telefonun o dosyayı açmak için yeterli önbelleği yoktur ( zaten telefonun kendi hafızası 6mb) biraz yardımım dokunduysa bu bana yeter

aygun77

aygun77

Üye
Tmm Bnde Onu Arıyordum Coq Saol KAnkii

gokhans19

Üye
Arkadaşlar 5300 da mig33 çalışıyor ben 3 saatine 1,5 kontör veriyorum şuan kendi sitesinden download ettim telefondan isteyen deneyebilir telefonun aradabir kapanması ise bazen telefon zamanlama hatası yapıyor (genelliklede hafızası dolu iken yapar) onun için telefonun hafızasını boş bırakmaya çalışın (2 gb hafıza kartı ile alakası yok) telefonun video çekme çözünürlüğü vga onun için çok net çekmez ama ışıklandırılması iyi olan bir ortamda iyi çekebilir size önerim kameraya girip kamera çözünürlüğünü 1280x1024 yapmanız görüntü kalitesini yüksek yapmanız ( bunları ayarlamadıysanız normal çözünürlüktedir ama bu ayarları yaptığınızda çekebileceğiniz fotoğraf sayızı azalır) , en son olarak 5300 da world,exel,pdf okuyucu vs. programlarının çalışması zordur çünkü telefonun o dosyayı açmak için yeterli önbelleği yoktur ( zaten telefonun kendi hafızası 6mb) biraz yardımım dokunduysa bu bana yeter
Birader 5300 1.3 megapixel kameralıdır. Vga kameralı değil.

pearl115

Üye
arkdşlar telfnu şarja taktm o an ekran bmbyz oldu kpnp geri açldı snrada bi gn kapalı kaldı fln ama hç dzlmdi yaklaşk 20 sn.de bir aynı şe oluo nlr yardm edn :(

sercanow22

Üye
kanka benim de telde ses gitmiyor karşıdaki konuştuğum kişiye ve her ses var bir tek video çektikten sora ses gelmio izlerken..... bi de ben biras unutkanımdır da güvenlik kodunu unuttum nasıl bulabilirim yardımcı olursan sevinirim çoook

qirL1903

qirL1903

Üye
yha 5300 msn indirdim acıLıo ama baglantı kuruLamıo dio nedn acaba qirmio msne? bide hafıza kartı sifresini unuttum bicimlendir dedigmdede sifre istio onu nasıl kırabilirm indrdiqm bi kac program ise yaramadı yardımcı olursan sewinrm.. =)

dass

Üye
s.a arkadasım bndede 5300 war ama muzık playere grıyom tarıyo ama hıc bır muzık dosyası bulunamadı dıyor ama hafıza kartını goruyo hafıza kartından dınleyebılıyom ama muzık player calısmıyo sorun nedir bna ozel msj yazarsan sewinirimm

ece001

Üye
telefonum çok yavaş çalışıyo virüs felan mı girdi ne yapmam gerekiyor

lgn007

Üye
yawh bnm telde müziççaları açıyorum kütüphane güncelleniyor diyor ama tekrar tekrar güncelleyip duruyor naapcam ya bu telefon bni delirtcek ya bu müzik çalar açılcak yada parçalayacam teli yardım plssssssssssssss

horizont

horizont

Üye
bir şey sormak istiyorum.benim nokia 5300 telefonum tuşları algılayamıyor.yani ne oldu bilmiyorum ama kapatıyorum telefonu açıyorum pını soruyo yazıyorum tamam tuşuna ya da sil tuşuna basıyorum ama çalışmıyor.temassızlık problemi de yok yardımcı olun lütfen...
arkadaşlar bendede aynı sorun var yardımcı olun lütfen:(:(:(:agla

ezqi_0

Üye
Lütfen yardım!! teLfona teLsm yada turkceLL takıyOrm ama çekmio..:S şebeke sorununa ne yapabLrm? :(:(

malmal293

Üye
Birini Aradığımca Veya Bi aramaya cevap verdiğimde telefon kapanıyor Napabilrim Telefoncuya gitmeden sorunu çözmem lzm ltfn yrdm edn

isml_gygsz

isml_gygsz

Üye
slm arkadaşlar benimde 5300 ile ilgili problemim var. telefon müzikçalar ı açarken donup kalıyo yaklaşık 5 dk o şekilde kalıyo :S bide telefon kendini resetliyo bu nerdeyse günde 5 kere oluyo . Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim

cevap vercek kimse yok mu bıktım artık yaa :( telefonum kafayı yedii

qirL1903

qirL1903

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun var yardımcı olun lütfen:(:(:(:agla

o sorun bende de vardı su felan deymistir ondan öle oluo bu arada konuyu acan ksi her türlü yardm demissn 1 2 msj yazıp bırakmıssın ne is :)

Üst Alt