Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriSamsung a23 ygb ram yazı problemleri nasıl çözülür
Sponsorlu Bağlantılar
hasimoooo
Üye
Konu Sahibi
Samsung a23 ygb ram yazı problemleri nasıl çözülür
Herkese merhaba Samsung galaxy a23 6gb ram yazı problemleri nasıl çözülür mesela y harfine basıyorum ama y harfine tıklıyor hard redet nasıl atabilirim klavye ayarlarını sıfırladım ama nafile ne yapmam gerekiyor teşekkürler
Herkese merhaba Samsung galaxy a23 6gb ram yazı problemleri nasıl çözülür mesela y harfine basıyorum ama y harfine tıklıyor hard redet nasıl atabilirim klavye ayarlarını sıfırladım ama nafile ne yapmam gerekiyor teşekkürler
Yardım için çok teşekkürler ptesi hepsiburada koduyla servise verecem 20gün sürecekmiş yardımcı olduğunuz için teşekkürler Allah razı olsun
Son düzenleme:
DarkredBlue61
Üye
Olayı Alamadım Y Harfıne Basınca Y Hartfne Tıklaması Kadar Doğal Bişey Yoktur Heralde.Aksi Durum Nedir? @gonyalı Hadi Ateistler Açıklasın Çağır Forumdakı Şu Dinsiz Elemanı
Olayı Alamadım Y Harfıne Basınca Y Hartfne Tıklaması Kadar Doğal Bişey Yoktur Heralde.Aksi Durum Nedir? @gonyalı Hadi Ateistler Açıklasın Çağır Forumdakı Şu Dinsiz Elemanı