Hertüllü 5300 sorunları çözülür

Sponsorlu Bağlantılar

maxi159

Üye
benim telefonumda bluetooth açıkmıyor bluetooth menüsüne giriyom açık yap diyom ok a basıyom birşey olmuyor neden böyle bir hata vardır

frknklc

Üye
ya hocam benim görüntüler ve videolar dosayısını desteklemiyor bak kardeş dosya içindekileri değil dosyayı desteklemiyor ayrıntılarda normak olarak resimlerin ve kliplerin hafızası duruyor ama ne bilgisayarda açılıyor ne telefonda nasıl olur acaba

korayyzb

Üye
ya karsı tarafın sesı gelıor benım sesım gıtmıor lutfen yardımcı olunnn 5300 da

iki ihtimal var ya mikrofon bozulmuştur yada kapak ta oturmuyodur üst kapağın sağ alt köşesine bastırarak konuşmayı dene olmassa mikrofonu değiştir benimde 5300 vardı aynı sorun bendede vardı

--------------- Ekleme ---------------

bu arada dosyaların geç açılmasından şikayetçi olanlar durum hafıza kartıyla alakası yok doluluk vede klasör içindeki dosya sayısıyla alakalı mesela bütün müzik dosyalarını aynı klasöre atarsanız hafıza kartınız 256 mb olsa bile kasar bunun yerine müzik dosyalarını klasörlendirin bu hem telefonun kasılmasını azaltıcak hemde aradığınız parçayı daha kolay bulmanızı sağlıyacaktır aynı sorun bendede vardı ordan biliyorum içinde 500 tane oyun olan klasörü öylece tele attı makina 5 dk klasörü açamadı

maxi159

Üye
benim telefonumda bluetooth açıkmıyor bluetooth menüsüne giriyom açık yap diyom ok a basıyom birşey olmuyor neden böyle bir hata vardır

cesin

Üye
ses hoparlörden gelmiyor.kulaklık kısmına aktarıyor.bununla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.birde ekranım hafiften soluk bazense kararık acaba sürgülü olduğu için fleks denilen kabloda mı problem var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

umut317485

Üye
smart guard 5300 için varmı

dyslexia

Üye
Şarzı çok çabuk bitiyor bu çok sinir ediyo beni bunun bi çözümü varmı ??

metalic18

Üye
slm benimde tele ne olduysa anlamadım... arada kapnıp açılıyo kafasına göre takılyo :D şimdide hesap makinesi yok oldu ortadan nasıl hallede biliriz bunu...

webcakali1907

Üye
benimde 5300 var.Bazır yolunun teki kopuk nasıl yapabilirim yardım edebilirmisiniz bana çok sevinirim...

Arenas.0

Üye
S.a arkadasşLaR herkese bnm bir sorunum war 5300express'dee yaa ben telefoncuda çalışoyrdum telefonu açtım yan yürütme ve oynatma tuşları basmıoduu ucundaki tuşlar kırırmıştı bende lehimle degiştirdim yenisi taktım ama bu seferde sadece ortadaki yürütme tuşu basıodu yani oda olmamıştı sonrada kızak tarafının üstündekii sagsol ve orta tuş basmadıı neden :S aciLLLL yaRdımm plSSSSS

takoz258

takoz258

Üye
abiler telefonu açtığımda kendi kendine 2 kere aç kapa yapıyor sonra kendi kendine kapanıyor

sebebsiz87

Üye
5300dan internetten video izleyebilirmiym video izlemem içın hanqi programlar lazım

watchmen123

watchmen123

Üye
arkadaşım bnde de 5300 Xpress Music var ses'i azda onu nasıl yükseltebilirim :hmmm şimdiden tşkrler

ebruiel

Üye
Lütfen yardım!! teLfona teLsm yada turkceLL takıyOrm ama çekmio..:S şebeke sorununa ne yapabLrm? :(:(

bende de aynı sorun var.hattım turkcell.herkesin tel inin .ektiği yerde benmki çekmiyo sinir oluyorum.

irfan2385

Üye
benim alınan dosyalarım açılmıyo da nasıl açabilirim açtığımda ekran bekapanıyo sonra tekrar geri geliyo neden bana bi yol gösterin....

Ahmet Yankı

Üye
soru 1) bluetoothsorunum var yakından çekiyoo ama uzaktan çekmiyor
soru2) güvenlik şifresini kıramadım
şimdşden teşekkür ederim

ebruiel

Üye
benim telefonumun da şebeke sorunu var.herkesin tel.i çekerken benimki çekmiyo.telefoncu bi tanıdığım çekmediği zaman sim kartı çıkar tekrar tak çeker demişti ama öyle de olmuyo.acaba tamire göndersem düzelir mi???

61okz

61okz

Üye
Arkadaşlar Ön kapak nasıl çıkartılıyor yaa hiç biyerde yok bilen biri bi anlatsın resimli felan kaç gündür arıyorum

muryan23

muryan23

Üye
şebeke sorunu olan arkadaşlar bir çözüm bulabildiniz mi? bendede aynı sorun var

Ahmet Yankı

Üye
kardeş benim 5300 da mikrofon çalışmıyo biri aradığın da yada biri ni aradığımda ses karşıya gitmiyor kapakda değiştirmedim mikrofon olduğu yerde duruyor biryardım etseniz iyi olur

Üst Alt