Hertüllü 5300 sorunları çözülür

Sponsorlu Bağlantılar

gfb_-_1907

gfb_-_1907

Üye
5300 bazırını nasıl degiştirie bilirim anlatırmısın kardeş telefoncuda çalışmıştım eskiden ama hiç degiştirmemiştim

BlackFeel

Üye
S.a benım sorunum tel belli bir müddet sonra kendını resetlıyor. Bazen ise kapanıyor. Telefoncuya goturdum yazılım yukledi ancak sorun cozulmedi tekrar kendını kapatıyor. Cihaz bir işlem yapılmadıgında kapanmıyor ancak mesaj vs. gonderıldıgınde kapanıyor Neden ? Sımdıden tesekkurler.

happyzeyna

Üye
kardeş benim 5300 da mikrofon çalışmıyo biri aradığın da yada biri ni aradığımda ses karşıya gitmiyor kapakda değiştirmedim mikrofon olduğu yerde duruyor biryardım etseniz iyi olur

bana da aynı sorun olmuştu.tek çare telefoncuya gitceksin.sorun ya filmidir ya da mikrofonudur.Benimki mikrofon sorunuymuş 10 lirayla halloldu ama sorun filmde ise daha pahalı olacaktır..

emrecc

Üye
bu telefon hafızasındakı resımlerı hafıza kartına tasıyacam tasınmıyo hafıza kartının yarısından cogu bos neden olmuyooooooooo:(

engiribort

Üye
Benim tema açılmıyor yeterli hafıza yok diyo ama hafızası var ne yapabilirim ?

tempestshine

tempestshine

Üye
Benimkinin konuşmada sorunu vardı.Karşıdaki benim sesimi duymuyordu.Ayrıca video seside duyulmuyordu.Meğersem mikrofonu düşmüş :D

mehmet_tyr

Üye
Merhaba nokia 5300 hakında yardım istiyecektim
telefonun güvenlik kodunu kırmak içn program attım ve başarolıda oldum aradam 1 hafta gelti telefon kapandı
telefon açıldığında sim kartsız açılsın mı diyor tmm diyorum.. Ekran beyaz oluyor yukarda şarj simgesi güsteriyor 3 defa güsteriyor telefon kapanıyor...

Lütfen yardımcı olunuz...

Üst Alt