Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hertüllü 5300 sorunları çözülür
Sponsorlu Bağlantılar
berke_nnn
Üye
Arkadaşlar benim telefonun şarjı bitti 2 gündür şarjda ama hala açılmıyor!
Yeni batarya takıp denedim açılmadı!
Ve bluetooth'lu oyun açarken donuyor oyundan çıkana kadar açılmıyor!
fatihmutlu
Üye
başkan telefonu açtığım zaman 15 dk sonra kapanıyor ya
dehshet-i
Üye
hafıza kartı şifremi unuttum nasıl şifereyi kırabilirim yardım edin ltfen
Arkadaşlar benim telefonun şarjı bitti 2 gündür şarjda ama hala açılmıyor!
Yeni batarya takıp denedim açılmadı!
Ve bluetooth'lu oyun açarken donuyor oyundan çıkana kadar açılmıyor!
hemen hemen aynı hata bende de var. telefonun şarjı bitti. neyse takayım sunu dedim. şarj yememeye başladı. baya bi takılı kaldı. gram şarj almamıştı batarya. bende bunun ufak model olan bataryasını baska bir telefona takarak şarj ettim. sonra tekrar taktığımda yine açılmadı telefon. ve şuan öylece yatıyor... yatmaya devam. napmalı,ne etmeli ? Cevap atarsanız memnun olurum.
burak0623
Üye
benimki suya düştü 2 gün sonra açıldı hiç bir sorunu yok sadece hafıza kartı okumuyor sorun ne olabilirki
y.emre06
Üye
ya benim 5300 internete opera programı ile bağlanmıyo cvp yazarsanız tşkr
qirL1903
Üye
hafıza kartı sorunu banada oldu baska hafıza kartı al bn öle yaptm
tuna_saatcilik
Üye
5300 telefonum var film değişti mikrofon değişti ama ses gitmiyor
__yıldız__
Üye
telefonumun ekranı bozuldu açıyorum telefonu ekran göstermiyo ne yapabilirim
pearl115
Üye
telefonum birden bire bozulmaya başladı önce sesim karşı tarafa hiçbi şeklde gitmemeye başladı sonra ses kaydı yapamamaya başladı şimdide ekranındaki ışık gidip geliyo bazen bembeyaz oluyo bazen tamamen sönüyo karıncalanıyo napıcam lütfen yardım edinnn telefonu kaybetmek üzereyim karşı taraftanda ses kesik kesik geliyo ='(((
basayasli
Üye
ben 5300 da tecrübeliyim de bi sorun yaşıyorum ekran a görünt gelmiyo tuşlar fln ışık gelyo arandığında titriyo ama ekran yok konuşamıyosun mikrofon ses yok hoporlor dede
razor_70
Üye
5300 kapak sorunu nasıl çözülüyor? yardımcı olacak biri varmı
sonjakabo
Üye
kardeş benim sorunum şu inş. kısa zamanda cevap verirsin ben telefonun müzik çalarına giriyorum müzik çalar başlatılıyor diyor sonra güncelleme geliyor bi 5 sn. sonra müzik dosyası bulunamadı diyor önümüzdeki yaz telefonu alalı 2 yıl olucak ve daha önce böyle bir sorun vermiyordu nasıl çözebilirim bu sorunu biliyormusunuz lütfen cevap lütfennn yhaa
sempatic641
Üye
ben 5300 kullaniyorum çok güzel ama kulaklık çalısmıyor takıyorum gosteriyor ama muzik ve radyo acmiyor nededir?
berke_nnn
Üye
Neyseki yeni orjinal Şarjını alınca oldu şarj herkese çok teşekkürler
Emrullah1111
Üye
5300 da java dosyalarını oyunları felan nası gönderebilirim bi yardım lütfen
sevdalim_2424
Üye
Benim tlf 5300 wodofone hat kullanıyom msn yi yüklenmiyo wodofonun kendi msn pıroğramı yüklemek istiyorum ama telefon yada simkarta kayıtlı deyil yazıyo indirilmiyo yani yardım
ydemirses
Üye
merhabalar telefonuma güncelleştirme yaparken birden kapandi vede açılmıyo acil yardim telefonum 5300
tahir52
Üye
mp3 player bozuldu napmam gerekiyor??
bengu_h2o
Üye
ya karsı tarafın sesı gelıor benım sesım gıtmıor lutfen yardımcı olunnn 5300 da