Route 66 7.3.520 (Navigasyon Programı) N73, N80

Sponsorlu Bağlantılar

bymedre

bymedre

Üye
Süresi Geçmiş Sertifika :)) Boşa İndirdik anlıcanız:D

baca14

Üye
Merhaba Selim,programi kur komutundan sonra bana abgelaufenes zertifikat diyor.Kurmuyor.Naapacaz.Yardimci olursan sevinirim.Simdiden saaolasin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Merhaba Selim,programi kur komutundan sonra bana abgelaufenes zertifikat diyor.Kurmuyor.Naapacaz.Yardimci olursan sevinirim.Simdiden saaolasin.
kardeş opda sitesinden sertifika alman lazım sitede nasıl alındığı anlatılıyor..

sefaratN96

Üye
turkiye haritası yok ama nasıl olacak

cephane35

Üye
türekiye olan varmı veya nerden nasıl bula bilirim tşk...

yakamoz55rst

Üye
arkadaiım komu yu açıp neden soruları cevaplamıyorsun

sotoroko12

Üye
link bozuk baksanız

yalnız55

Üye
arkadasım niye inmiyo bu dosya

acaristanbul

Üye
sagol

ahmetkaya34

bn bunu kurdum oldu ama :S

venom_emin

venom_emin

Üye
bu konuyu açan arkadaş konu açmanın adabını bbilmiyor herhalde hiçbir soruya cvp wermemiş maden bilmiosn yapaamıcaın işlerin altına girme!!!:bann::bann::bann::gun1::bangin::kirbac::maxicep::sinir:birak::sahan2:

9015

Üye
gps bluetooh cihazını gittigidiyor vb. sitelerden veya İstanbul Sirkeci'de bir çok telefoncu vb. yerlerde bulabilirsiniz.

aynen :kop: artı telefona parça almak yerine mps destekleyen cihazı alınabilir:bann:
yani navigasyon olmayan cihazları destekliyor diye neden show yapıyosun ki???:sopa:

selam orhan

selam orhan

Üye
bir ... anladıysam indsan değilim

lipofen12

Üye
kardeş tam olarak ne programı bu bi yardım etseniz tam olarak anlamdım

olivetti

olivetti

Üye
uzun iş :)

osetyalı

Üye
Ya arkadaşlar bu ne işdir kafalarımız allak pullak N73 kullanıyorum yok anten alacakmışız yok bilmem ne yapacakmışız'da sonra ücretsiz navigasyon kullanacakmışız lütfen kafaları karıştırmayalım varsa var yoksa yok o zaman bizde uyumlu ücretsiz navigasyonu kullanabilen bir telefon alırız gerekirse bukadar.

Üst Alt