Route 66 7.3.520 (Navigasyon Programı) N73, N80

Sponsorlu Bağlantılar

seyyah666

Üye
tesekkürler

12Alemdar

Üye
selam kardes, bende N95 8Gb var ve bende yuklu olan Route 66 8mobile ve Tomtom6.02 sadece software yuklu ama bir turlu Western harita indiremedim.inanirmisiniz 2 aydir ugrasiyorum olmuyor, en sonunda tomtomun TT__6_Western_Europe_6.52.part03 yukledim actigimda (Tom Tom 6 Western Europa 6.52.zip) seklinde karsima cikiyor ve acmaya calistigimda bir pencere aciliyor; Sonraki isleme devam edebilmek icin asagidaki cilt gerekiyor!!!!!!! asagidaki cilte anltmak istedigi kasit (C:\Documents and Settings\Mijn documenten\TT__6_Western_Europe_6.52.part04.rar) 'Gozat' butonu var. iste nekadar denediysem uygastiysamda yapamadim yani sonuc 0 elde var 0 :))
Kardes senin bu bizle paylastigin Route 66 7.3.520 benim telefonda calisirmi?? Lutfen ilgilnen arkadslar yardin edin ve selam. Emeginize saygilar

Zero System

Zero System

Üye
Güzel paylaşımda o bluetooth GPS Antenlerin fiyatları bir telefon bedeli neredeyse.

hotbord_34

Üye
rapit olmasa daha iyi olucaktı ???

ffatihh23

ffatihh23

Üye
oyle de turkıye ıcın hangısını ındırmelıyız

hotbord_34

Üye
neden tüm ilnler rapit ???

bozkurt.69

Üye
kardeş burda türkiye kartı yok..yoksa türkiye kartı programın ıcındemı..??

yusufDULKADİR

Üye
Iyi geceler nokia n 80 e nevigasyon yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

y.a0907

Üye
mapp dosyasini bulamiyirum vr
route

bighead

Üye
abi ben koydum resources are missing mi ne yazio maps e koydum karti hersey dedigin gibi yaptim:(

Symbiont

Üye
Güzel paylaşım 6630da çalışırmı acaba?
Hayır çalışmaz
N70de çalışır Mı
GPS Bluoothot Antenne Gerekir varsa çalışır
ya kardeş GPS Bluoothot Antenne bu nedır nereden alabılırım
Nokia orginal bayinden 100 tl gibi veya daha düşük paraya alabilrsin

gücüktene

Üye
kardesler bu sisdemi n95e nasil yükleyecegim gps anteni kendi icinde var sadece harita yüklemem lazim ama formatini acmiyor yardimci olursaniz sevinirim tsk

Symbiont

Üye
N95 Deki Gps Modül para ile bağlanıyor (ben n95 de 2 sene lik üyelikle 6 aydır kullanıyorum üstelik bütün dünya paketi hediye verdiler {ben 240 tl ödedim ama şimdi ne kadar bilemem})

gececi_4444

Üye
hemşerim programın linki çalışıyor amma kartların linkler çökmüş yinede teşekkürler

ismo10345

Üye
emeğine sağlık:oke:

haterbol

Üye
eyvallah güzel olmuş tomtom mobile den dahamı iyi bu

aliceyrek

aliceyrek

Üye
6600 çalışıyormu ya arkadaşlar nolur cevap verin??

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yaptıgınız program için teşekkür ederiz

wrghasmtr

wrghasmtr

Üye
gps bluetooh cihazını gittigidiyor vb. sitelerden veya İstanbul Sirkeci'de bir çok telefoncu vb. yerlerde bulabilirsiniz.

7610 a da olmaz çünkü cihazının symbian s60 v3 olması lazım.

omega42

Üye
Selam
Programı yükledim
yaklaşık 1 ay sonra (sanırım shareware ) haritalar kitlendi.
üyelik istiyor
bilginiz varsa paylaşırmısınız
tşk

lord0634

Üye
bana antensiz ve ücretsiz gps programı lazım.bulan varsa veya bilen.lütfen link koysun

Üst Alt