5800 XM Alacaksan Oku Öyle Al

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
genel araştırmalrım ve kullnıcı yorumları diyorki:

"arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum . çok güzel bi telefon ve faklı bir havası var .yanlız bir kötü yanı msj olayı hızlı yazamıyosunuz geç algılıyor .yani hızlı yazıyosunuz ama beklemeniz gerekiyo ubzun bi süre ekrana gelmesi için yazdıklarınızın.birde flaşh olayı.kamerası normalde çok iyi ama gece flaşh ı hiç işe yaramıyor gibi sanki.ama yinede değer aslında.

"Eğer bu ürünü almayı düşünüyorsunuz standart nokia sağlamlıgını unutmanızı tavsiye ederim. Hoparlörlerin cok cabuk bozuldugu arka kapagın ise gevsek durumda durması gerkcekten cok rahatsız edern bir durum.
Özellik ve kullanım acısından ise güzel bir telefon. Nokainın dokunmatik ekranlı telefonlarda alması gereken cok yol var kanımca.
Fiyat bakımından gercekten cok iyi diğer rakiplerine göre

"Eğer 1.5 gün şarj süreli, mesaj açılmak için dahi 25 saniye harcayan cevapsız aramaları görmek için bile yine aynı sürede beklemek zorunda olan işletim sistemine sahip, kamerayı oynatırken hareketten 2-3 saniye sonra tepki veren ve (çekilen fotodaki kaliteyi söylemiyorum bile) dokunmatik ekran keyfini size yaşatamayacak kadar parmaklarınızın dokunduğu yeri algılamakta zorluk çekip yanlış menülere giren bir telefon istiyorsanız çok iyi bi seçim olur...yok müzik için alıyorum derseniz de 800 çok fazla.

Görkem Yavuz - Yaş: 19 , ALTINDAĞ/Ankara/Türkiye"

"telefonu alalı 2 ay oldu sorunsuz olarak kullanıyorum...
evet kamera çok ii değil ama ben fotoğraf çekcem diosanız ayarları elle yaptığınızda güzel görüntüler çıkıyor..
ben konuşmalarımda hiç bir sorun yaşamadım daha..
mesaj yazarken ı,ş,ğ gibi türkçe karakter kullanmadığınız sürece 5 mesajda bile yavaşlama olmuyor..
sadece bi kaç kere yan tuş kililtlendi neden olduğunu çözemedm ama telefonun bataryasını çıkarıp düzeltmek zorunda kaldım..
ses mükemmel, wi fi zevki müthiş..
en önemlisi ürünün nokia olması... çok telefon değiştirdm ama artık nokiadan vazgeçmem:)
düşünen almakta kararsız kalan herkese tavsiye ederim:)

"telefonun bence en büyük sorunu gün ışığında ekranın çok zor görünmesi. diğer telefonlarla arasında bu konuda çok fark var. elimle gölge yapmadan ekranı göremiyorum.
ahmet demirci - Yaş: 30"

Arkadaşlar bu yorumlar birebir kullanıcı yorunlarıdır.Hepsiburadadan alan kişiler yazmıştır.Alamayıp yoru yapanlar degildir.
Benim kanaatimce telfonda eksiklikler çok
ekran parlaklıgı yetrsiz ve dokunmatigi daha hassas yapabilirlermiş.Dokunmatigin hassas olamaması dokunuşlarda alışıncaya kadar basınç uygulamak gerektiriyor.
ses kalitesine diyecek laf yok
wi-fi ile nette gezinmek çok güzel.
kapak herzamanki gibi nokialarda sorun işallah bu sorunu gelecek telefonlara yapmazlar.
zaten 2.partideki 5800larda arka kapak sorunu görünmüyor.
Benim şahsi düşüncelerim bunlardır.
Saygılar.

cosmo61

cosmo61

Üye
yha.bendede.kırmızısı.varr.ekranın.ic.kısmında.acıklık.var.dediğin.gibi.bende.ekranda.donma.vede.msj.yazarken.karakterler.gec.geldiği.icin.kvk'da.formatlattırdım.ama.arada.kasıo.ama.yineden.güsel.bi.telefon

isoq2

Üye
valla ben2 aydan beri mavisini kullanıyorum hiçbir sorunu yok sadece kapanıyordu 2 saatte düzeltiler ama sizin amacınız telefonu kötülemek ise o ayrı ben gayet memnunum ama ekran biraz fazla parmak izi tutuyor sizi kınıyorum xS

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
valla ben2 aydan beri mavisini kullanıyorum hiçbir sorunu yok sadece kapanıyordu 2 saatte düzeltiler ama sizin amacınız telefonu kötülemek ise o ayrı ben gayet memnunum ama ekran biraz fazla parmak izi tutuyor sizi kınıyorum xS
arkadaşım niye telefonu kötüleyelim biz ya, çocukmusun sen nedemek telfonu kötülemek
iyi ve kötü yanlarını yazdık ve gerçekleri yazdık kafadan sallamadık
ya nasıl böle yorumlar yapıyosunuz anlamıyorum..:@

cudey

Üye
Bende siyah modelini kullanıyorum daha dün aldım bahsettiginiz açıklık var ama hiç bir problem yaşamadım onunlailgli

Tek problemim ı , ş gibi harfleri yazdıgımda karşı tarafta boşluk bırakıyor

Şu şekilde Nasılsın yazdıgımda Nas ils in diye çıkıyor karşıda ve en son güncellemesi yüklü

Bu sorunu yaşayan var mı

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi

arkadaş detaylı açıklamiş sen kınasanda gerçek bu bende kullanıyorum
insanda bir piskolojide kendinde olan birşeyi kusursuz görmek ister kusur görüncede
gözünü kapar yada gözü kapalıdır kulağıyla duydumu böyle kınar
forumlar paylaşım yeridir bilgilendirmedir yardımlaşmadır insanlar vakit
harcayıp birilerine yardımcı olursa kişi kınanmaz teşekkür edilir

bilgiyi paylaşan herkeze teşekkür ederim

queen95

Üye
arkadaşlar bnde 5800 almak istiyorum;ama bu yazılanlara bakınca iphone daha mantıklı gelmeye başladı.... sizce hangisi çünkü 5800 ı gerçekten de beğendim we de paramla rezil olmak istemiyorum!! şimdiden teşekkr ederimm

mhmtozkn1

Üye
5800 süper telefonn fakat msjda kasmasıı delirtiyorr benıı nasıll haletcezz bu konuyuu bilmeiyoruumm:SS:S: ama gayet guzel telefondu n96 satıp bunu aldım çokta memenunum n96 bir nokia kazıgıdır!!!!

junior82master

Üye
ben mavi aldım Allah a çok şükür sorun çıkmadı

mhmtozkn1

Üye
msj kasmasınııı nasılll haletcez deliriyorum yaa bilgisii olan var mı??????????????

muri1

muri1

Üye
slm arkadaslar.sizden rica etsem bana 5800 siyah icin türkce kodu lazim.yardimci olursaniz cok sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

gknsirtalan kardesim sanirim sendede Nokia 5800 siyah model var.Senin tel dil kodu türkce ise banada yardimci olurmusun??Benimki yurtdisindan geldi Siyah icin dil kodu bulmakta zorlaniyorum.Yardimlarinizi bekliyorum..Simdiden TSK.....

isoq2

Üye
ben mayısta mavi 5800 aldım suanda kullanıyorum kamera benim için önemli degil geri kalanı cok süper eve t mesaj yazarken biraz bekliyorsunuz ve bunu hep yapmıyor uzun yazdıgımda yapıyor acıklık ise telin özelligi öndeki kamera ısık alabilsin die küçük olayları büyük olaya cevirmeyi ne cok seviyoruz millet olaraktan:bann:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
slm arkadaslar.sizden rica etsem bana 5800 siyah icin türkce kodu lazim.yardimci olursaniz cok sevinirim.

gknsirtalan kardesim sanirim sendede Nokia 5800 siyah model var.Senin tel dil kodu türkce ise banada yardimci olurmusun??Benimki yurtdisindan geldi Siyah icin dil kodu bulmakta zorlaniyorum.Yardimlarinizi bekliyorum..Simdiden TSK.....
0579269 siyah olması farketmez..

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ben mayısta mavi 5800 aldım suanda kullanıyorum kamera benim için önemli degil geri kalanı cok süper eve t mesaj yazarken biraz bekliyorsunuz ve bunu hep yapmıyor uzun yazdıgımda yapıyor acıklık ise telin özelligi öndeki kamera ısık alabilsin die küçük olayları büyük olaya cevirmeyi ne cok seviyoruz millet olaraktan:bann:
:ehemerakımdan soruyorumda önkamera ışıgını yandanmı alıyor
:megafon:yu artık uçma dostum kullanmasak yutturucan hemsen neden bukadar sahip çıkıyosun
iyi veya kötü beğenmesem satarımdemekki güzel tel memnunuz biz burda bir hatadan bahsediyoruz
velevki degilse nokia neden servise yönlendiriyor bir kaç arkadaş kasayı değiştirtip problem hallolmuş

0579269 siyah olması farketmez..
evet farketmez ancak hangi renge ait kodu yüklersen ana tema orenkte olur

to1g4

Üye
gereksiz yorumlar yapıp insanların kafasını karıştırmayın.5800 on numara telefon.N97 ile kıyaslayan arkadaşlara cümle bile kurmuyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
gereksiz yorumlar yapıp insanların kafasını karıştırmayın.5800 on numara telefon.N97 ile kıyaslayan arkadaşlara cümle bile kurmuyorum.
biraz sert konuşmussun ama doğru konuşmuşsun..

egomancan

Üye
katılıyorum kardeşim ama benm telfonda hiç bi sorun çıkmadı allahtan siyah aldım çnkü galiba son üretimlere denk geldigim için şanslıyım yani :)
aynen hemşerim bende de bi sorun yok sanırım son seri bizdekiler:oke:

resmigenc

resmigenc

Üye
5800 :islik fena bi tlfn değil
ben aldım gayet te güzel bi telefon kullanmaya değer
en güzel özllliği ise şu bildiğimiz internetin diğer telefonlara nazaran daha hızlı olması ve ayrıca dikkatimi çekti benim telefonda ki 3g 3,5g die gösteriyo ne diye merak etmiyorum ama 3,5gye mi yukseldik haıyırdır

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi

telini sorunsuz kullanmani dilerim konunun ilk mesajini okursan teli almayin demiyorum alirken dikkat edin diyip birkac detaydan bahsettim hani sizin gibi arkadaslar parasini verirken daha sonra uzulmesin gelsin burda bana sert uslupla gereksiz konu desin digerleride evet dogru soyledin deyip gazversin evet haklisin gereksiz konu kafasi karisanlardan ozurdilerim

coolthinker

coolthinker

Üye
yaw alan alsın almayan almasın niye uzatıyorsunuz ki.. 5800 özellik bakımından güzel bir cihaz tabi ki kasma vb. olacak bilgisayar mantığı ile işliyor sonuçta 1100 değil ki bu. telefonunda da problem olan gitsin değiştirsin arkadaşlar. baştan sona okudum her mesajı amma gereksiz yerlere çekilmiş olay ya..

Üst Alt