5800 XM Alacaksan Oku Öyle Al

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
bir kere sim kartı takıp çıkarmak ölüm..hangi telefonda böyle bir arıza yol izlenmiş??resmen alıcının sinir katsayılarına bonus ekliyor...normal bir batarya gibi oturmuyor telefona, ters zannederken aslında düz olduğunu, halk arasında buna nokia'cıların ŞEKİL yapmış versiyonu ismini takıyoruz..binbir hevesle begendiğim 5800, bende fiat'ın ilk çıkardığı Punto arabasına binmiş izlenimi verdi..dışardan gayet hoş bir araba olsa da içine biniyorsunuz allahım bu ne iğrenç malzeme, aracın göğüs kısmı sanki bit pazarında monte edilmiş, oyuncaklarda bile bu adi plastik kullanılmaz dersiniz ya aynen bu, kullanılan malzeme aynen bu telefonda da aynı hissi uyandırıyor.

okudum araştırdım kullandım paylaştım ve değiştirmek istiyorum.budur 5800 expres müzik...pena hediyeliymişş pehh, penanın alasını 6300'a takarım, al sana esttik...

güzel yorumlamış...

geçen akşam şarj'a taktım nokia yazısına kadar gitti dahada açılmadı neyse format attım sim karttaki bütün numaralarım gitmiş sinirden telefonu fırlatcaktım :ağlarım:

Pişman oldum yani aldıgıma çok donuyor :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güzel yorumlamış...

geçen akşam şarj'a taktım nokia yazısına kadar gitti dahada açılmadı neyse format attım sim karttaki bütün numaralarım gitmiş sinirden telefonu fırlatcaktım :ağlarım:

Pişman oldum yani aldıgıma çok donuyor :S
son versiyona güncelledin mi?

eBRiHanceR

Üye
bir kere sim kartı takıp çıkarmak ölüm..hangi telefonda böyle bir arıza yol izlenmiş??resmen alıcının sinir katsayılarına bonus ekliyor...

bence çok basit bir şekilde çıkartılıyor. küçük ince birşey varsa elince bataryayı kaldır orda boşluk var ordan simi birazcık dışarı itele cızzırt diyerekden çıkıyo. sen koskaca parmağını küçcücük deliğe sokmaya çalışırsan tabi sim kartını takıp çııkaramsın kusura bakma :)

mehmetr34

Üye
ümraniye bimeksden telefonu aldım kamerası bulanık kasasının köşesi açık ve heryerde aynı kasa ve bir gün olmadı telefonu kullanmam geri almadı bimeks servce götürdüm alırken baksaydın dediler yani nokıa 5800 almayın hele bimeksten hiç almayın geri bile almıyorlar müşteri anlayışı memnuniyeti sıfır bunların

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
bugun aldım 5800 siyah dedim abi cihaz budur en son seriye denk geldim beyaz wh 205 kulaklık v40 yazılımıyla geldi şu an şarz da gece alacağım 12-1 gibi yeni yazılım aratıp v50 kuracam.. Aldık başımıza bi tatlı bela bakalım :)

jayjay16

jayjay16

Üye
Valla ben kasım ayında kırmızı serisinden aldım ekranda açıklık fln yok bence kral telefon baksanıza oyunları ve programları n97 yle aynı ben cok memlunum donuyor diyenlere şaşıyorum bende olmuyor tmm biraz olabilir ama bu da telefon ne bekliyorlar anlamıyorum pc deildi 4gb ram olsn..

tolga2889

Üye
5800 anlatılanlar kadar güzel bir cihaz deyil

mafia888

mafia888

Üye
bende cihazın mavi modeli var ilk zamanlarda 2 msjı geçtiğinde yavaşlama oluyordu fakat hackli sürüm yükledim bu sorun ortadan kalktı
kamera hakkında kim ne dese haklı n73 e oranla kamera berbat fakat müdahaleler ile n73 kamerasına yaklaşmak mümkün
ses kalitesi oldukça iyi, - çok yüksek değil
dokunmatik hassasiyeti yüksek değil o da kapağından kaynaklanıyor el ile dokunduğumuz ekran değil kapağın camı tabi bu da hassasiyet kaybına yol açıyor kalem veya pena ile kullanıldığında el ile kullnmaya oğranla oldukça iyi
şarj 1,5 gün gidiyor! alakası yok 3 gün gidiyor

kartal158

kartal158

Üye
ya ekranın sağ üst köşesinde biraz ışık var diğer taraflarda yok ama :ağlarım: şimdilik problem yok inş olmaz

sadecefatih

sadecefatih

Üye
Bence bu hatalı üretimlerin renkle alakası yok sadece ilk çıkan versiyonlarda böyle ufak sorunlar olabilir.Son çıkan sürümleri alırsanız kontrol eder dikkat ederseniz böyle bi sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum bende 5800 alıyorum inşallah şafak 53 :d:.Uzun zamandır araştırıyorum gecem gündüzüme karıştı.Baya kötülüyen var fakat bence bunlar bütün 5800 lar için geçerli olamaz.30-40 lira ucuza teknosa dan almaktansa size en yakın yetkili turkcellden almak daha iyidir teknik servislerde fazla güvenilir değil en iyisi nokia shop yada turkcellden almak çünkü ışık sızması vs gibi şey oldu diyelim gidersin bu ne kardeşim değiştir bunu :box. Adam kem küm etsede başına ekşir hakkınızı ararsınız.Teknosa dan aldınız farz edelim şunu söyler size : Güngören de (atıyorum) servisimiz var oraya götürün git gel vs yine bi 30 tl gitse yorulmanız cabası sonuç olarak her zaman 5800lar iyi diyemem zayıf yanları vardır fakat 5230 a göre vs tercih edilebilir..Hayırlı geceler.

enka

enka

Üye
arkadaşlar cihazı alırken kücük satıcılardan alırsanız sorun cıkıyor en garantilisi nokıa shoop lardan almak en saGLAMI

kaptannova

Üye
bendede kırmızı var fakat kutusunda 5800 navigation edition yazıyor. alalı 1.5 ay oldu herhangi bir sorun yok açıklık falanda yok... yani bu telefon işi şans işi... ben önceden triden marka telde kullandım dandik falan dediler bende w-t3 vardı 1 yıl sapasağlam durdu şimdi annem kullanıyor hala sorun yok... üstelik dokunmatikti....

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
kardeş milleti yanlış yönlendirme bence ;
1.cisi 5800 xpressmusıc in orjinali (ana rengi) kırmızıdır şimdi diyceksinki siyahı ve maviside var tamam var ama en çok tutulan modeli kırmızıdır.
2.cisi evet bildiğin üzere 5800 nokia nın en çok satan modelidir ve ilk partilerinin bazılarında sorun vardı şimdi 3.cü ve 4.cü nesilleri var piyasada sana ilk çıkan modellerden denk gelmiş olabilir bununda herkese denk geleceği anlamına gelmez
3.cüsü telefonu alırken paket içeriğine bakabildiğin bir yerden deneyerek alsaydın ve versiyonuna baksaydın v5 ile başlayanlardan alsaydın hiç bir sorun çıkmazdı v51 veya v52 son sürüm yanı pıyasaya en son cıkanlardan cunku saygılar.

igorist06

Üye
BEn 3 hafta önce alım 5800 red teknosadan.ve memnunum lakin bazen menüde takılıyor kamera tuşuna basıyorum geçiyor :D bir mucize olurda v6 gelirse dahada çok seveceğim :F

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla ben telefonumu 5 aralık 2009da aldım.telefona ilk uygulamalarımı 2010 agustosda indirmeye başladım.şu anda telefon canavar gibi.5800ın 2 tane memnun olmadıgım yönü var 1 çoklu dokunma,2 geniş usb(n8 deki gibi)hani çoklu dokunma olmasada olur,ama şu usb destegi lazım.nokia keşke geniş usbli bir 5800 üretse,adını da 5810 koysa:ehe

jeshogh

jeshogh

Üye
5800 almayın N serisini takip edin başınız ağrımaz arkadaşlar!(( N95 8GB söyleyecek laf yok))

N seriside çok kasıyor be arkadaş....

--------------- Ekleme ---------------

bende telefonu (5800) 1 ay önce aldım siyah benmikininde sag üst kösesinde bir açıklık var ama su ana kadar bir sorun yasamadım...

Üst Alt