ouSahin
Üye
bir kere sim kartı takıp çıkarmak ölüm..hangi telefonda böyle bir arıza yol izlenmiş??resmen alıcının sinir katsayılarına bonus ekliyor...normal bir batarya gibi oturmuyor telefona, ters zannederken aslında düz olduğunu, halk arasında buna nokia'cıların ŞEKİL yapmış versiyonu ismini takıyoruz..binbir hevesle begendiğim 5800, bende fiat'ın ilk çıkardığı Punto arabasına binmiş izlenimi verdi..dışardan gayet hoş bir araba olsa da içine biniyorsunuz allahım bu ne iğrenç malzeme, aracın göğüs kısmı sanki bit pazarında monte edilmiş, oyuncaklarda bile bu adi plastik kullanılmaz dersiniz ya aynen bu, kullanılan malzeme aynen bu telefonda da aynı hissi uyandırıyor.
okudum araştırdım kullandım paylaştım ve değiştirmek istiyorum.budur 5800 expres müzik...pena hediyeliymişş pehh, penanın alasını 6300'a takarım, al sana esttik...
güzel yorumlamış...
geçen akşam şarj'a taktım nokia yazısına kadar gitti dahada açılmadı neyse format attım sim karttaki bütün numaralarım gitmiş sinirden telefonu fırlatcaktım

Pişman oldum yani aldıgıma çok donuyor :S

.Uzun zamandır araştırıyorum gecem gündüzüme karıştı.Baya kötülüyen var fakat bence bunlar bütün 5800 lar için geçerli olamaz.30-40 lira ucuza teknosa dan almaktansa size en yakın yetkili turkcellden almak daha iyidir teknik servislerde fazla güvenilir değil en iyisi nokia shop yada turkcellden almak çünkü ışık sızması vs gibi şey oldu diyelim gidersin bu ne kardeşim değiştir bunu
. Adam kem küm etsede başına ekşir hakkınızı ararsınız.Teknosa dan aldınız farz edelim şunu söyler size : Güngören de (atıyorum) servisimiz var oraya götürün git gel vs yine bi 30 tl gitse yorulmanız cabası sonuç olarak her zaman 5800lar iyi diyemem zayıf yanları vardır fakat 5230 a göre vs tercih edilebilir..Hayırlı geceler.
bir mucize olurda v6 gelirse dahada çok seveceğim :F