N95 8gb Türkçe yap

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet2112

mehmet2112

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb Türkçe yap
Arkadaşlar n95 8gb tel'i türkçe yapmak için ilk önce

Arkadaşlar v 31.0.015 sürüm çık herkese hayırlı olsun türkçe code 0564947 denenmiştir

not: bilgisayarda pc suite kurulu olucak arkadaşlar yoksa ztn bilgisayar teli görmüyo görüyo gibi oluyo ama işlem yapmaya izin vermiyo driver yüklemiyo

nemesis te eror sebepleri genelde bilgisayarda pc suite olmaması tel bağlarken tel ekranından pc suite seçilecek ve daha önceden teli bilgisayara bağladığınızda ilk pc sute seçin daha sonrada çıkartıp takın veri aktarmayı seçin her ikisindede işlem yapabilmeniz gerekiyo bilgisayar teli görcek ve veri aktarma seçeneğinde modem usb vs vs gibi driverler yüklüo bu ndan sora görmezse yazın tekrar bakarız bi çaresine

1) adresindeki nemesis suite indir kur tel usb kablosunu tak programı çalıştır büyüteci tıkla phone info yu tıkla tel resmi var ztn sonra sol taraftaki read yazısını tıkla telefonun bilgilerini okicak product kode yazan yere 0564947 yaz enable işaretle write tıkla tel product kode değişti

2) tıkla sayfanın en altında Enter your product code: yazan yere 0564947 gir ve go de zaten n95 8gb için software buluyo Go to Nokia Software Updater download tıkla download demeden önce Other languages tıkla turkısh seç sora download tıkla inen program türkçe inecek programı kur sonrasını ztn kendisi yönlendiriyo
denenmiştir kendim yaptım bizzat yapamıyanlar yazsın yardımcı olurum

• Beğen
Tepkiler: sineksavar42, ERUS, bebe_ruhi ve 25 diğerleri

mehmet2112

mehmet2112

Üye
    Konu Sahibi
bü yüklemeyi yaptığınızda otomatik olarak en son güncellemeyi alıyorsunuz!!!!!

ramazanagca

Üye
acaba nokıa N72 ye de türkçe dil desteği yükleyebilirmiyim her tarafta aradım ama bulamadım bi yardımcı olursanız. Teşekkürler.

mehmet2112

mehmet2112

Üye
    Konu Sahibi
acaba nokıa N72 ye de türkçe dil desteği yükleyebilirmiyim her tarafta aradım ama bulamadım bi yardımcı olursanız. Teşekkürler.
ayne adımları izle telefon modelini n 72 olarak seç. böyle dene !!! eğer olaz ise ben yinede senin için araştırırım.

fatih8888

Üye
Çok teşekkürler. Ellerine sağlık...

mehmet2112

mehmet2112

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

samet7a

Üye
Saol Eline saglık

pulili

Üye
teşekkürler bende n95 8gb vardı turkçeye cevırdım teşekkürler binlerce teşekkürler

mya863

Üye
yhaa pc suite yükledim teli tanıo ordan işlem yapabiliyorum fakat nemesis error verio prudoct code değişmio eskisinide okumuo nasıl yaparız hata nerde olabilir?? telefon N95 8GB

mehmet2112

mehmet2112

Üye
    Konu Sahibi
yhaa pc suite yükledim teli tanıo ordan işlem yapabiliyorum fakat nemesis error verio prudoct code değişmio eskisinide okumuo nasıl yaparız hata nerde olabilir?? telefon N95 8GB
muhtemlen işlem sırasını yanlış yapıyorsundur. dikkatlice ve tekrar dene hata vermemesi lazım!!!!!!!!!

akan22

Üye
kardeşim şu an dediğin gibi yapıyorum güncellenmesine 4 dk kaldı ancak nemesiste hiçbir hareket göremedim kodu yazıp ticklememe ve write dememe rağmen inşallah olur

--------------- Ekleme ---------------

maalesef yapamadım herhalde türkçe olmadı yardımcı olabilir misin

acaba nemesis programında mı bir hata yapıyorum yardımını beklıyorum kardeşim

şimdi farkettim error veriyor ne yapmam lazım

mehmet2112

mehmet2112

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim şu an dediğin gibi yapıyorum güncellenmesine 4 dk kaldı ancak nemesiste hiçbir hareket göremedim kodu yazıp ticklememe ve write dememe rağmen inşallah olur

maalesef yapamadım herhalde türkçe olmadı yardımcı olabilir misin

acaba nemesis programında mı bir hata yapıyorum yardımını beklıyorum kardeşim

şimdi farkettim error veriyor ne yapmam lazım
sakin kafayla işlemleri sırası ile yap... olmaması için hiç bir sebep yok!!!!!!!!!

memo_61

Üye
arkadaşlar ben n95 8 gb ta nokia pc suitten bu sürümü yükledim sadece 4 dil seçeneği var türkçe seçmeme rağmen türkçe seçengei diller arasında yok

neroacqua

Üye
Merhaba. Bende N95 var. Yine aynı sorun var. aynı yolla sorunu çözebilir miyim?

mehmet2112

mehmet2112

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben n95 8 gb ta nokia pc suitten bu sürümü yükledim sadece 4 dil seçeneği var türkçe seçmeme rağmen türkçe seçengei diller arasında yok
evet arkadaşlar.. sorunuzun cevabı burda! yapmanız gereken işlemleri sırası ile uygulamak.

memo_61

Üye
arkadaşım ben ilk önce bu sürümü yükledim ingilizce oldu şimdi yüklemeye çalıştığımda versiyon yüklü diyor!!!yani güncelleme yapmıyor

eminmeo

eminmeo

Üye
vallahi türkçe oldu bende arıodum buldum

karakan_24

Üye
bu update güncelleme olayı her defasında güncelliyo aynı olay tekrarlanıyo nasıl yapcas ?=

Üst Alt