mehmet2112
Üye
N95 8gb Türkçe yap
Arkadaşlar n95 8gb tel'i türkçe yapmak için ilk önce
Arkadaşlar v 31.0.015 sürüm çık herkese hayırlı olsun türkçe code 0564947 denenmiştir
not: bilgisayarda pc suite kurulu olucak arkadaşlar yoksa ztn bilgisayar teli görmüyo görüyo gibi oluyo ama işlem yapmaya izin vermiyo driver yüklemiyo
nemesis te eror sebepleri genelde bilgisayarda pc suite olmaması tel bağlarken tel ekranından pc suite seçilecek ve daha önceden teli bilgisayara bağladığınızda ilk pc sute seçin daha sonrada çıkartıp takın veri aktarmayı seçin her ikisindede işlem yapabilmeniz gerekiyo bilgisayar teli görcek ve veri aktarma seçeneğinde modem usb vs vs gibi driverler yüklüo bu ndan sora görmezse yazın tekrar bakarız bi çaresine
1)
2)
denenmiştir kendim yaptım bizzat yapamıyanlar yazsın yardımcı olurum
Arkadaşlar v 31.0.015 sürüm çık herkese hayırlı olsun türkçe code 0564947 denenmiştir
not: bilgisayarda pc suite kurulu olucak arkadaşlar yoksa ztn bilgisayar teli görmüyo görüyo gibi oluyo ama işlem yapmaya izin vermiyo driver yüklemiyo
nemesis te eror sebepleri genelde bilgisayarda pc suite olmaması tel bağlarken tel ekranından pc suite seçilecek ve daha önceden teli bilgisayara bağladığınızda ilk pc sute seçin daha sonrada çıkartıp takın veri aktarmayı seçin her ikisindede işlem yapabilmeniz gerekiyo bilgisayar teli görcek ve veri aktarma seçeneğinde modem usb vs vs gibi driverler yüklüo bu ndan sora görmezse yazın tekrar bakarız bi çaresine
1)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresindeki nemesis suite indir kur tel usb kablosunu tak programı çalıştır büyüteci tıkla phone info yu tıkla tel resmi var ztn sonra sol taraftaki read yazısını tıkla telefonun bilgilerini okicak product kode yazan yere 0564947 yaz enable işaretle write tıkla tel product kode değişti
2)
tıkla sayfanın en altında Enter your product code: yazan yere 0564947 gir ve go de zaten n95 8gb için software buluyo Go to Nokia Software Updater download tıkla download demeden önce Other languages tıkla turkısh seç sora download tıkla inen program türkçe inecek programı kur sonrasını ztn kendisi yönlendiriyo denenmiştir kendim yaptım bizzat yapamıyanlar yazsın yardımcı olurum