N95 8gb Türkçe yap

Sponsorlu Bağlantılar

ilkerakar

Üye
Linki Yenileyebilirmisin?kabul etmiyoda :(

Kaan195

Üye
bende n95 8gb var memü türkçe diyor ama çık yerine (desen) tamam yarine (pki) yazyor ne yapabilirim

dark_melih

Üye
dedilerinizi aynen nokia n95 8 gb için denedim ama NSS'de dediklerinizi uyguladığımda sağ en altta reading values... Error hatası veriyo bu soronu nasıl aşabilirim yardımcı olursanız sevinirim....

adnr

Üye
vriting value error diyor kardeş ne yapabilirim

mahmutalpaslan

mahmutalpaslan

Üye
usta en yeni sürüm mevcut diyor yapmıyor hata yapmış olamam günde 10 saat pc başında oturan bi insanım.....

the-law

Üye
slm ya dili kesin türkce oluyomu yardımcı olursanız sevinirim beyler günceleme nasıl olacak
yaRDIM BEKLİYORUM MSN EKLEYİN

--------------- Ekleme ---------------

[email protected]

makara35

Üye
abi olmadı yaa bana bi yardımcı ol manyak oldum yaa %2de kaldı yapamıyorum bısı dedıklerını harfıyen yaptım saat su anda sabahın 03:55i saat aksam 22:00de oturdum pc basına bı yardımcı ol lutfen

bulenttx

Üye
Arkadaşlar,
denilenlerin tamamını yaptım. kodu yazdım hepsi oldu 148 mb güncellemeyi indirdi ve yükledi... ama ne hikmetse yine orjinaline döndü (ingilizce oldu t-mobile)....
nokia cable driveri kaldırdım. yine olmadı nss artık hata vermeye başladı...
yukarıda bir arkadaş nokia pc suite'nin telefonla gelen cd'sinden pc suiti kurun demiş. işte o an bittiğim andı... telefonun o cd'si bende yok...
demek ki neymiş.... boşuna zaman kaybetmiyeksin...
Telefonu ingilizce olarak sattımmmmmm ve kurtuldum... Artık Iphone teknolojisini gördükten sonra diğerleri (nokia-samsung-ericsson) ile kaybettiğim zamana üzüldüm....

burhan34_34

Üye
N95 8GB VAR TELİ TÜRKÇE YAPAMIYORUM BİLGİLENDİRİLEN SEKİLDE YAPTIM
NSS YÜKLEDİM.2) tıkla sayfanın en altında Enter your product code: yazan yere 0564947 gir ve go de zaten n95 8gb için software buluyo Go to download tıkla download demeden önce Other languages tıkla turkısh seç sora download tıkla inen program türkçe inecek programı kur sonrasını ztn kendisi yönlendiriyo AMA BU ASAMAYI BULAMIYORUM LİNK TIKLIYORUM NOKİA NIN SİTESİNE GİDİYOR VE O KOD YAZILCAK YER ÇIKMIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

23xx

23xx

Üye
N95 8GB VAR TELİ TÜRKÇE YAPAMIYORUM BİLGİLENDİRİLEN SEKİLDE YAPTIM
NSS YÜKLEDİM.2) tıkla sayfanın en altında Enter your product code: yazan yere 0564947 gir ve go de zaten n95 8gb için software buluyo Go to download tıkla download demeden önce Other languages tıkla turkısh seç sora download tıkla inen program türkçe inecek programı kur sonrasını ztn kendisi yönlendiriyo AMA BU ASAMAYI BULAMIYORUM LİNK TIKLIYORUM NOKİA NIN SİTESİNE GİDİYOR VE O KOD YAZILCAK YER ÇIKMIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

aynı sorun bendede var yokmu bilen birisi ...

coolronny99

Üye
ben yapamadım su europa.nokia sitesinde product code yazmıyor altta göremedim benn

helalim33

Üye
olmadı ya videolu anlatım yapabilirmisin

robert34

robert34

Üye
kardeş nemesis hata veriyorr

powermemo16

Üye
yapamadım yaaaaa

alideniz_20

Üye
olmuyor ya read yazısını tıklayınca error veriyor

kol@j

kol@j

Üye
emeğine sağlık

dogan0

Üye
arkadaşlar eğer cd elimizde yoksa ne yapmalıyız?cd dekilerin aynısı mutlaka indirilebiliyor olmalı.

Zizex

Üye
Arkadaşlar ben telefonu 2.el aldım.Aldığımda sürümü düşüktü cdsinden softwareyi indirip kurdum sonra v.35 e güncelledim sonra telefon ingilizce oldu dediklerini yaptım fakat tekrardan telefonu güncellemeye kalkınca telefonunuz güncel olduğu için tekrar güncellenmesine gerek yoktur diyor ve tek tıklanacak şey çıkış.O yüzden hiç bişey yapılmıyor sadece ingilizce kaldı artık bidahaki güncelleme gelene kadar ingilizcemi kalıcak telefoncuya gidip 20 TL bayılmak istemiyorum lütfen yardımcı olun........

Teocc

Teocc

Üye
ben neden cewıremıorum nemesısden yaptım codu sonrakı adımları yapamıorum:(

DraCuLa2222selo

DraCuLa2222selo

Üye
bu programları bilgisayara kurup sonra telefonun usb kablosunu takıpm yapıyoruz tam anlamadım da

--------------- Ekleme ---------------

beyler bu türkçeleştirmek sadee orjinal telefonlar özgü birşeymi spot telefonlara olmuyormu. eğer cevap yazarsanız sevinirim

Üst Alt