Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95 8gb Türkçe yap
Sponsorlu Bağlantılar
illhan
Üye
kardeş arkadaşım formalara güvenmeyin derdi ama işim o kadar kolay oldu ki servise gitmekten kurtardınız Allah razi olsun sizden
işte istediğimde bu zaten. Allah cümlemizden razı olsun..
huseyin_179
Üye
ben yapamadım:S
naqooo
Üye
kardeş ben güncelledim telefonu v31.00.18 oldu ing. oldu dil NSS ile kodu değiştirdim telefon güncellenmior en son sürüm diye güncellemiyor hralde çok acil bi çözüm
hamit1294
Üye
bende nokia ueropa sayfasında code yazılcak yer çıkmıyo
denotes
Üye
Ben bUnu denedim Olmadı bir türlü..
crazyvarna
Üye
aynı uygulamayı çin telefonuna yapsak n95 8gb ? nolur ?
eğer s 60 9,1 sistemi varsa olur. Yani işletim sistemi önemli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
By Ali
Üye
N 95 ım olsaydı cok ıyı olurdu
mehmet2112
Üye
Konu Sahibi
V31.0.015
Maxicep.com - Aciliyetten satılık n95 8gb.... (2, el) 07-11-08
rm-320
nokia n95 (b5.01) telefonun herhangi bir sorunu yoktur. Kutusunda herşey dahil ürünün özelliklerini saymaya gerek yok zaten.... Adres istanbul -kartal ilgilenenler (0555 712 47 01)
fiyat: 600 ytl pazarlık payı yoktur (lütfen pazarlık teklif etmeyin)...........
erd06
Üye
ben yapamadım o verdigin 2.linkte öle biyer cıkmıo malesef ??
zadegan
Üye
cANIM KARDEŞİM N 86 aldım ama türkçe menüsü yok ona ne yapabiliriz selamlar.
sercan_54_54
Üye
aynı işlemi uygula sorun hallolur zaten n86 product kodu sitede vardır yazılım güncelleme yapıcan arkadasın anlattıklarını harfiyen uygulamn grekir yoksa tel servislik olur ...
b3dnam
Üye
sslm arkadaslar bnde yapamadım nemesis hata verıoo acıl yardım
hizlicekirge
Üye
arkadasım bı msn nı verırmısın senle bu konu hakkında gorusmem gerekıyor
tarik2731
Üye
2)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tıkla sayfanın en altında Enter your
bu adreste oppps gibi bişey yazıyor denilen sayfa açılmıyor!!!!!!!!
yilmaz4116
Üye
arkadaslar oncelıkle nemesıten denılenlerı yaptım ama nokıa sıtesınde dedıgınız gıbı Enter your product code: denılen bı yazı yok bulamadım yardımcı olursanız sevınırım tşk
kisarp
Üye
kardeşim süpersin
hddd
Üye
arkadaşlar herkese iyi geceler benim n95 8gb var yazılımı türkçe yapamıyorum. sonradan öğrendim. rm-421 diye bir yazılımı varmış. bunu nasıl türkçeye çevirebilirim. yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. kolay gele
tekke1
Üye
ya arkadaşım nokıadaki site hata veriyor giremiyorum oraya nee yapacam türkçeleştirmek istiyorumda teli