Setool 2 Lite 1.11 kullanımı ile ilgili herşey sorunlarınız vs. söylein yardım ediim

Sponsorlu Bağlantılar

blackhawk_x

Üye
çok güzel paylaşım emeğine sağlık

BL00DY

BL00DY

Üye
...

cardanadam

cardanadam

Üye
merhaba şamil arkadaşım bende k790i var ben menüleri değiştirmek ve ses seviyesini yükseltmek istiyorum usb kablom var daha önce versiyon yükselttim ama cid numarasının kaç olduğunu bilmiyorum benim telefon için olanlarını söyleyebilirmisin şimdiden çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
merhaba şamil arkadaşım bende k790i var ben menüleri değiştirmek ve ses seviyesini yükseltmek istiyorum usb kablom var daha önce versiyon yükselttim ama cid numarasının kaç olduğunu bilmiyorum benim telefon için olanlarını söyleyebilirmisin şimdiden çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim

Tel. in sistemini setoollemi güncelledin yoksa sony ericssonun özel yükseltme programı var yoksa onunlamı eğer sony nin programıyla güncellediysen tel. cid 53 olur ve akustik falan yükleyemezsin ha bide senin telefona sanırsam setool değilde a2 uploader adlı bi programla akustik vs. atabiliyosun ama ne yazıkki ben a2 uploader kullanmayı bilmiyorum :oke:

cardanadam

cardanadam

Üye
sanırım sony ericsson sitesinden yükledim yinede çok teşekkür ederim

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
Önemli deil :oke:

f.grg

Üye
bu setool iyi hoş çalışıoda ne kadar sürerüoo 1 saat oldu bi sonuca varamadı ilgilenmeniz rica olunurr

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
bu setool iyi hoş çalışıoda ne kadar sürerüoo 1 saat oldu bi sonuca varamadı ilgilenmeniz rica olunurr

setool un tel.ini tanıdığından,driver kurulumunu doğru yaptığından,kablonda sorun olmadığından yada senin biyerde hata yapmadığından eminmisin?

ucanturk

Üye
W850 telefonuma eski versiyon mesela cid49 yüklemek istiyorum, yardımcı olursanız dua ederim walla :(

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
W850 telefonuma eski versiyon mesela cid49 yüklemek istiyorum, yardımcı olursanız dua ederim walla :(

maalesef bu imkansız tel in cid ini yükseltebilirsiniz ama düşüremezsiniz benim w88oi m cid 52 den cid 53 oldu hala cid 53 ün kırılmasını bekliyorum :oke:

polo291

polo291

Üye
paylaşım için sağol

vodoo19

vodoo19

Üye
Selam.. Bi konu hakkında yardım istiyorum. Benim Sony Ericsson w850i im var. Vodafone dan başka hat çalıştırmıyor. Telefonculara kırdırmaya götürdüm 50$ para istediler. Bu başka hat çalıştırma işini yani kilidi kırmayı bu programla yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

punkpunkpunk

Üye
dostum bende w810i var kurdum setoolu ama sanırım yalnış bişi yaprım telefonum açılmıyo yardom lütfenn

birkan11

birkan11

Üye
ya arkadaşım sen şu flaş menüleri temaları ekleyip de buraya koysan... mesala w910i de danger temaya karşılık danger flash menüyü beraberinde halletsen de sonra temayı buraya atsan daha iyi olmazmı.... niye uğraştırıyon...

Burakistan

Burakistan

Üye
herşey için teşekkürler

volkankohle1

Üye
arkadaslar benim elimde k500i ve k600i var icine cid52 atabilirmiyim

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
Selam.. Bi konu hakkında yardım istiyorum. Benim Sony Ericsson w850i im var. Vodafone dan başka hat çalıştırmıyor. Telefonculara kırdırmaya götürdüm 50$ para istediler. Bu başka hat çalıştırma işini yani kilidi kırmayı bu programla yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
yapmanız gereken orjinal bir w850 yazılımı indirerek setool ile flashlamak:oke:

--------------- Ekleme ---------------

dostum bende w810i var kurdum setoolu ama sanırım yalnış bişi yaprım telefonum açılmıyo yardom lütfenn

buradakiler sadece cid 52 teller için buradakileri w810i ye uygulayamazsın gdfs yedeğini yüklemeyi dene yada yeniden yazılım at

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar benim elimde k500i ve k600i var icine cid52 atabilirmiyim
hayır cid 52 atamazsın yazılım güncelleştirirsen eğer cid 53 olur tavsiyem yeni bir sony al

düşünceli

Üye
Cid 53 hala kırılmadımı arkadaşlar. Merakla bekliyorum

27infaz

Üye
öncelıkle emegine saglık kardes benım w890i telefonum var buna senın bu söylediğin flash menü yüklemeyi yapamadım ben karışık bişey sen bunu indir yükle kullan olanı yokmu bi zahmet hemen yükleyip kullanma moduna yada masaüstüne atıp setool le yüklenebilen olanı ?

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
öncelıkle emegine saglık kardes benım w890i telefonum var buna senın bu söylediğin flash menü yüklemeyi yapamadım ben karışık bişey sen bunu indir yükle kullan olanı yokmu bi zahmet hemen yükleyip kullanma moduna yada masaüstüne atıp setool le yüklenebilen olanı ?
Senin tel. de a2 sistemi yüklü bu yüzden a2 lere flash tema setoolle deilde a2 uploader ile yüklenir:oke:

Üst Alt