Setool 2 Lite 1.11 kullanımı ile ilgili herşey sorunlarınız vs. söylein yardım ediim

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
benim k810i telefonum var ama cid53 yaptım yazılım güncellemeyle onu nasıl halletcez o hallolursa ben yaparım herşeyi

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
benim k810i telefonum var ama cid53 yaptım yazılım güncellemeyle onu nasıl halletcez o hallolursa ben yaparım herşeyi

kanka cid 53 ün kırılmasını beklicen tek çözüm bu :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
oo onu bekleyene kadar sony mail attım cevap gelmedi bile

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
oo onu bekleyene kadar sony mail attım cevap gelmedi bile

sony ericsson a mı mesaj attın adamlar sana gülmüştür çünkü adamların işletim sistemleri üzerinde oynuyoruz :kop:

Uruloki

Uruloki

Üye
farkındayım dediğim gibi hala cevap gelmedi ama geri almanın bir yolu olsa çok iyi olurdu

dipnoth

Üye
merhablar,ben herşeyi sorunsuzca yükledim,bu yüklediklerimi nasıl görücem,birsürü şey yükledi telefona ama nerede bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim

razorback31

razorback31

Üye
Usta bunu başka bir upload sitesine verirmisin?

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
Usta bunu başka bir upload sitesine verirmisin?

Buyur :
setoll 1.10 link

Setool 1.11 update link

Bu linkler Orochi'ye aittir :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
eldergo cevap geldi adamlara dedimki cid53den cid52ye geri almak istiyorum cavapta bu işte böyle bir uyguluma mümkün değildir tüh üzüldüm ya

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
eldergo cevap geldi adamlara dedimki cid53den cid52ye geri almak istiyorum cavapta bu işte böyle bir uyguluma mümkün değildir tüh üzüldüm ya

Demiştim İmkansız diye bişey vardır xD :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ya eldergod far manager bide a2 manger var sanırım onla atabilirmisiyiz cid53 biliyorsan anlatırmısın

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
ya eldergod far manager bide a2 manger var sanırım onla atabilirmisiyiz cid53 biliyorsan anlatırmısın
a2 yle a200 tellere atabiliyon w890i,w910i gibi far manager kullanarak atamazsında jd flasher le patch dışında herşeyi atabilirsin bende malesef bunu bilmiyorum :cry:

Uruloki

Uruloki

Üye
tüh ya neyse başka yerden bulcaz bi şekilde saol

geniusdoc

Üye
arkadaşlar setool exe kurulun dosyasını indirdim.avg tarayıcı virüs buldu.avg yi kapattım tekrar exe dosyasını çalıştırmayı denedim.dosyaya erişim izniniz yok diye hata veriyor.bir kaç kere dosyayı başka kaynaklardan indirdim ama yine dosya çalıştırılamıyor.yardım ederseniz sevinirim

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
avg setool.exe nin açılmasını engellemiş antivirüsü açıp biraz kurcalarsan sorunu çözeceğinden eminim :oke:

baydogan

Üye
arkadaslar setool kapanıyor yardım edecek birisi olursa teşekkür ederim şlimdiden açtıktan sonra misc bölümüne basınca kayboluyor eskiden yapmıuyordu

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal bilgisayarında sorun olabilir :oke:

kalemler

Üye
slm rakadaşlar k750 tlf kullanıyorum w800i versiyon yükledim fakat avea hat dışında turkcel veya vodafene hat takınca şebeke erşişimi yok diyor gereken yardımı yaparsanz minnettar kalırım.

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
Ben yaptım ses farkedilicek derecede artıyor ve çok hafif bi bozulma var ( ekolayzırdan ayarlayıp cızırtıyı yok edebiliyorsunuz) ;) ama öneririm yani işe yarıyor :oke: yüklemek kolay ama telefondan pek anlamayanların uzak durmasını tavsiye ederim.

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
slm rakadaşlar k750 tlf kullanıyorum w800i versiyon yükledim fakat avea hat dışında turkcel veya vodafene hat takınca şebeke erşişimi yok diyor gereken yardımı yaparsanz minnettar kalırım.

telefon ayarlarında şebeke ayarı gibi bir sekme olması lazım tel. i biraz kurcala olmazsa bir telefoncudan yardım alabilirsin :oke:

Üst Alt