Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Nokia Maps v3.0.0302 | Beta - FP1
Sponsorlu Bağlantılar
Reis-i Eagles
Üye
Konu Sahibi
evet uygulama il açlı çünkü
volpan
Üye
sevgili üstadım yeni sürümü çıktı biliyorsun şunu yap hepimizin hayır duasını al sen bu alemin kralısın yaparsan bi sen yaparsın
Reis-i Eagles
Üye
Konu Sahibi
sitelerde dolaşan hala aynı sürüm. benim bildiğim yazılım değilde haritalar vs güncellendi?
zaten hep takip ediyorum. çıkınca eklerim tabi.
abbraxx
Üye
Çok teşekkürler, daha önce çalıştırmayı başaramadım. Yeniden deniycem.
wurz86
Üye
teşekkürler
Reis-i Eagles
Üye
Konu Sahibi
3.1.18 diye 1 sürüm çıktı sanırım ama henüz il açlı yok.
Consul9
Üye
cities klasörünü silmeme rağmen hafıza yok uyarsı alıorm yardım edin lütfen
Nadir
Emekli Yönetici
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bu yeni sürüm..ilkönce programı sertifikalandıracaksınız..ikincisi ovi.nokia.com'dan Nokia Map Loader'ın son sürümünü indirip kuracaksınız ve haritayı güncelleştireceksiniz..Tamamen Türkçedir..
Alıntıdır...
aa-tolga
Üye
bunun garmin gibi sertifikalandırmadan yukleneni varmıdır?
dostum yüklüorm maploader da açılamıo die noka maps3 te te sertifika hatası dio ne yapmam gerekio
murat21212121
Üye
selam arkadaşlar gerçekten çok güzel bi site bura googlede hep burdaki programları arıyordum ama bulamıyordum kaç bin sayfanın içinde tek bi adam gibi site buldum tşk ler adminim
cakalakrep
Üye
Allah razı olsun
classic_42
Üye
5800 kullanıtyorum nasıl sileceğim cities klasörünü silemdim birtürlü
Çok önemli not: Cities klasörünüzü silin. (Yoksa yeterli hafıza yok uyarısı alırsınız.) Nokia Maps 3'ü yükleyin. Uygulamayı 1 kere açın gerenkli dosyaları kopyalasın, geri kapatın. Nokia Maps v3 Loader'ı indirin kurun ve haritaları
yükleyin.