Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401 unsigned s60v3 FP1 - FP2 (En Son versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

mrphs

Üye
gps açıkken internete bağlanıyomu. yoksa internet bağlantısı aolmadan çalısırmı

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
gps açıkken internete bağlanıyomu. yoksa internet bağlantısı aolmadan çalısırmı

internet olmadan da calısır. fakat telefonun da yardımli gps acıksa bir kac kontor karşılıgında yerini daha hızlı tespit etmek icin sebeke ile haberleşebilir. eger bunu istemiyorsan yardımli gps ayarını kapatman gerekir. eger telefonunda gps modulu mevcutsa

ferforje

Üye
iyi paylasım ellerine saglık

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
arkadaşlar N79 için FP1'i mi seçeceğiz bilgisi olan var mı

--------------- Ekleme ---------------

ben bunu kurduktan sonra gps yerimi tespit edemiyor.Signed işlemini başarıyla yaptım artık lisans istemiyor ama bu seferde gps gitti:S

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar N79 için FP1'i mi seçeceğiz bilgisi olan var mı

--------------- Ekleme ---------------

ben bunu kurduktan sonra gps yerimi tespit edemiyor.Signed işlemini başarıyla yaptım artık lisans istemiyor ama bu seferde gps gitti:S

N79 için FP2 yi secmen gerekli.

gps için ise, ilk kullanımda açık havada 10-15 dk bekle. bulması gerekiyor.

arasad

arasad

Üye
Nokia Ovi Maps v3.01 4401 unsigned FP1 ve FP2 nokia telefonlar için;
Arkadaşlar Nokia Ovi Maps 3.01 in en son sürüm dür. sertifikalandırdıktan sonra telefonunuza kurun ve program tam sürüm oluyor.
Not: Pusulası olan telefonlarda da sorunsuz çalışıyor.
Çok saolasın hep mağazaya bağlanma hatası alıyordum ama bu sürümde artık almıyorum.. :oke:

oergun

Üye
arkadaşlar bende Nokia 5800 var. Navigasyonu geçen Ankaraya gitmiştim ordaki bulunduğum noktada takılı kaldı. Nasıl düzelte bilirim yardım edermisiniz.

jeki01

jeki01

Üye
selam. programı yükledim çalışıyor ama.
yakınlaştırma için * yıldız tuşuna basınca, devamlı yakınlaştırıyor ve takılı kalıyor.
uzaklaştırmak için # kare tuşuna bassam bile yakınlaştırmaya devam ediyor.
Programdamı sorun var acaba?

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende Nokia 5800 var. Navigasyonu geçen Ankaraya gitmiştim ordaki bulunduğum noktada takılı kaldı. Nasıl düzelte bilirim yardım edermisiniz.

açık alanda 5-10dk bekle düzelir.

selam. programı yükledim çalışıyor ama.
yakınlaştırma için * yıldız tuşuna basınca, devamlı yakınlaştırıyor ve takılı kalıyor.
uzaklaştırmak için # kare tuşuna bassam bile yakınlaştırmaya devam ediyor.
Programdamı sorun var acaba?

programı kaldırıp tekrar yükle ,ya da tuş takımında bir sorun olmuş olabilir.

Mert-94

Mert-94

Üye
Arkadaş sende Almanya Haritasıda varmı Onu nerden indirebilirim?

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş sende Almanya Haritasıda varmı Onu nerden indirebilirim?

bende malesef Almanya haritasının cities klasorunde hazır sekilde olanı yok. Ama aşagıda ki linkten internetten haritayı telefonunu bilgisayarına baglayarak cekebilirsin. Kolay gelsin

(Nokia Map Loader - ingilizce) şuan için türkçe dil seçenegi malesef yok.

rock-1453

rock-1453

Üye
n79 da oldu kardesım emegıne saglık dostum

onurksk

onurksk

Üye
Merhaba,N95 kullanıyorum Ovi Maps 3.01 yüklü ama kendi orjinal sitesinden indirmiştim konum bulmada ve Gps bağlantısında sorun yok araçla seyir halindeyken mükemmel çalışıyor ama navigasyonda çevrim içi mağazaya yönlendiriyor senin verdiğin dosyadan Fp1 olanı çekip sertifika yapsam olurmu ? Bu arada benim telefon Secman ile hackli bişey farkedermi ?

creyzz lee

Üye
emege saygı arkadaşlar bu linkler kırık açılmıyo yüklenıyo kırık olarak yüklenıyo yardım fütfen bı çok üyeye yardım talebınde bulundum fakat gelmedı ben n95 düz kullanıyorum acil navıgasyon programı lazım yardım edersenız memnun olurum msn [email protected] teşekkkürler

faruk__faruk

Üye
arkadaş yardım kafayı yiyecem e72 kullanıcısıyım navigasyonda ücretsiz konumu mu bulamıyordum şimdi ücretlede bulamıyorum gprs arıyor yazıyor 10 dk bekledim hala tık yok

yusuff06

yusuff06

Üye
kardes n96 kullanıcısıyım ft2 yi yukledim.sorunum navigasyona basladıktan 15-20 dakika sonra telefonun kendini resetlemesi.sadece bu programda oluyortelefon güncel.hard format atarak yukledigimdede aynıöbi yardım ediver

sonersagim

Üye
merhabalar;

6210 kullanıyorum. pusula bu versiyonda çalışıyor mı? yoksa beyaz çizgi mi var? teşekkürler

fnldstntn

Üye
teşekkürler ..

Larock

Larock

Üye
çoktandır aradığım programdı, ellerine sağlık.
sanırım en günceli bu:oke:

dangerwar

Üye
arkadaslar bu 6110 navigatör hiç bir programı çalıştırmadı hepsinde sertifika hatası verdi kendi içindede türkiye haritası yok kırayımmı atayımmı sinir küpü oldum valla yardımlarınızı bekliyorum.

Üst Alt