Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401 unsigned s60v3 FP1 - FP2 (En Son versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401 unsigned s60v3 FP1 - FP2 (En Son versiyon)
Nokia Ovi Maps v3.01 4401 unsigned FP1 ve FP2 nokia telefonlar için;

Arkadaşlar Nokia Ovi Maps 3.01 in en son sürüm dür. sertifikalandırdıktan sonra telefonunuza kurun ve program tam sürüm oluyor.

Not: Pusulası olan telefonlarda da sorunsuz çalışıyor.

>> Nokia Map v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi <<
burdanda en son haritayı yani cities klasörünü hafıza kartına atın.. kolay gelsin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: frk uzn, erthem25, mustafaa58 ve 32 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Program için teşekkür ederim.

cetin61

cetin61

Üye
paylaşım için teşekürler

meramli

Üye
usta n82 de calışmadı sertifika yapmama ragmen.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
usta n82 de calışmadı sertifika yapmama ragmen.

n82 icin FP1 olanı çekmen gerekiyordu, ve

http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/nokia-map-v3-icin-turkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html

adresinden indirdigin cities klasorunu eski cities klasorunu sildikten sonra hafiza kartına atman gerekiyor. Sonra pro. yu kurmadan once dedigimn gibi sertifikalandırdıktan sonra yuklemen gerekiyor. Eger tekrar yuklenmez ise telefonundaki eski nokia maps i silip tekrar yuklemeyi dene.

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
N80 Çalışırmı Acaba deniyorum

lenovo

lenovo

Üye
eyvallah dostum.yaptın bu işi.....

meramli

Üye
eski nokia mapi nasil kaldıracam.kaldır diye bi secenek yokki ama.

lenovo

lenovo

Üye
Eskiyi kaldırmana gerek yok.üzerine kuruyosun.

meramli

Üye
yüklemeye calısıyorum dahili bileşen diyo kurmuyor.neyse boşverdim zaten.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
N80 Çalışırmı Acaba deniyorum

N80 de çalışmaz malesef. Çünkü N80 FP1 ya da FP2 degil.

meramli' Alıntı:
yüklemeye calısıyorum dahili bileşen diyo kurmuyor.neyse boşverdim zaten.

Sende bulunan hangi sürüm ?
ara sürüm bulup onu yükle ilk başta Nokia Ovi 3 un herhangi bir versiyonu olur. Ama sende bulunan versiyondan yuksek olması lazım. ondan sonra bunu yuklemeyi dene. Bu kesin çözüm oluyor. :oke:

fhrd

Üye
nokia maps 3 ünmü haritası daha detaylı yoksa 2 nin haritasımı daha detaylı önceden 3 ün haritası baya bi geriydi şimdi detaylarda ilerleme varmı varsa kurmaya değer

uA_abdül

uA_abdül

Üye
saol

sslayer

Üye
v2 nin haritası v3 e göre daha detaylı fakat v3 te v2 ye göre çok daha hızlı ve sorunsuz çalışıyor.

acaba bu versiyonda navigasyon yapmadaki sorunu ortadan kaldırmışlar mı? bir de gps konumunu tam olarak yerinde mi gösteriyor yoksa yol üzerinde mi gösteriyor?

önceki 2 farklı sürüm vardı, birinde navigsayon yapmıyodu diğeri ise konumu en yakın yol üzerinde gösteriyordu.

edit: söylediğim 2 sürüm şunlar
Nokia.Ovi.Maps.v3.01.2602.Unsigned.Repack-CODePDA>> bu sürümde konum en yakın yol üzerinde görünüyor.
Nokia.Maps.v3.1.8.S60v3.Unsigned.Repack-DiL >> bu sürümde de navigasyon yapmıyor.

teknoali

Üye
n79 da serfitika hatası verdı çalıştıramadım bı turlu ne yapmam gerek ?

mur224

Üye
ben yükledim gayette güzel kullanıyorum fakat sormak istediğim birşey var.
Ben uydu görüntüleri ile görmek istiyorum ama ne zaman arazi veya uydu modua geçsem program telefonu kapatıp açıyor. 5-10 saniye ancak o modda kalabiliyorum ama yinede uydu görüntüsü çıkmıyor. Bu nedendir? Başka bir haritamı yüklemek gerekli? Uydu modunu görebilen varmı?

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
nokia maps 3 ünmü haritası daha detaylı yoksa 2 nin haritasımı daha detaylı önceden 3 ün haritası baya bi geriydi şimdi detaylarda ilerleme varmı varsa kurmaya değer

harita Garmin in detaylarına gore ve Nokia Maps 2 ye gore halen vasat. Ama bununla beraber gozle gorulur baya ilerleme var.

sslayer' Alıntı:
v2 nin haritası v3 e göre daha detaylı fakat v3 te v2 ye göre çok daha hızlı ve sorunsuz çalışıyor.

acaba bu versiyonda navigasyon yapmadaki sorunu ortadan kaldırmışlar mı? bir de gps konumunu tam olarak yerinde mi gösteriyor yoksa yol üzerinde mi gösteriyor?

önceki 2 farklı sürüm vardı, birinde navigsayon yapmıyodu diğeri ise konumu en yakın yol üzerinde gösteriyordu.

edit: söylediğim 2 sürüm şunlar
Nokia.Ovi.Maps.v3.01.2602.Unsigned.Repack-CODePDA>> bu sürümde konum en yakın yol üzerinde görünüyor.
Nokia.Maps.v3.1.8.S60v3.Unsigned.Repack-DiL >> bu sürümde de navigasyon yapmıyor.

bunda hicbir problem yaşamadım suana kadar , en yakın yol üzerinde gosterme eger bulundugun yerde yol yoksa halen devam ediyor araba ile (sür) navigasyonda , fakat yürüme navigasyonu modunda dogru gosteriyor. internetten baglanım speed camlari ve haritaları da kullanabilirsin uydu modunda vs.

teknoali' Alıntı:
n79 da serfitika hatası verdı çalıştıramadım bı turlu ne yapmam gerek ?

program unsigned ,programı signed etmen gerekiyor.

mur224' Alıntı:
ben yükledim gayette güzel kullanıyorum fakat sormak istediğim birşey var.
Ben uydu görüntüleri ile görmek istiyorum ama ne zaman arazi veya uydu modua geçsem program telefonu kapatıp açıyor. 5-10 saniye ancak o modda kalabiliyorum ama yinede uydu görüntüsü çıkmıyor. Bu nedendir? Başka bir haritamı yüklemek gerekli? Uydu modunu görebilen varmı?

telefonunun muhtemelen ram in azlıgından kaynaklanan bir problemden dolayı kendisi otomatik kapanıyor olabilir. min.96mb lık rami olan telefon gerekiyor.telefonun n95 olark gorunuyor ve 64mb ram a sahip, eger n95 8gb ise sorun cıkmaması lazım onun 128 mb ram i var. kolay gelsin

muradurmaz

muradurmaz

Üye
Arkadaşlar benim telefonum 5500 xm ovi maps çalışıyor fakat navigasyon 7 günlük deneme sürümü bitince artık çalışmıyor. Lisans lazım bu sorunu nasıl çözerim? Yardımlarınızı bekliyorum.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim telefonum 5500 xm ovi maps çalışıyor fakat navigasyon 7 günlük deneme sürümü bitince artık çalışmıyor. Lisans lazım bu sorunu nasıl çözerim? Yardımlarınızı bekliyorum.

telefonun 5800 sanırım ve telefonun üzerindeki yazılım S60v5 yani Symbian 9.4 , buradaki programlar telefonunla uyumlu degil malesef. Fakat Symbian v9.4 Harita / GPS / Navigasyon adresinden senin icin olan unsigned olan versiyonu indirip telefonuna signed edip yuklersen eger tam surum yapıp suresiz olarak navigasyon yapabilirsin. kolay gelsin.

DIMACAN

Üye
n85 hangisi oluyor fp2

Üst Alt