Dikkat Dikkat!!!N95 ve N95 8gb son versiyonuyla ilgili (v31)

Sponsorlu Bağlantılar

darknessidea

Üye
v31 versiyonunu yükledim ve daha önce yüklemedigime pi_man oldum. Herkese tavsiye ediyorum sertifika sorunu içinde opda sitesinden 3 saatte cer dosyas1 alma konusunu tavsiye ediyorum gayet basit v31den korkmay1n ben çok memnunum

dedalus44

Üye
mrb.kardeş ses kamera menü geçişleri nasıl?benim sertifikam var v.30 dayım geçeyimmi biraz detaylı anlatırmısın?

hekinci

Üye
opda'dan bir gunde sertifika aldim v31 de istedigim programi kendim sertikalayip kuruyorum

darknessidea

Üye
v31 de kamerada, wlanda, gpsde iyileştirme var ayrıca rotate me ye ihtiyaç kalmamış herkese tavsiye ediyorum

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
payşlaşım için tsk

MiMRa

Üye
ellerine saglik ustaaa

zaferabi

Üye
arkadaşlar bnde n95 8gb var son versiyon yardım edin hackleme için

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
V.31.0.015 ve 17 surumleri hackleniyor.. Forumda mevcut

aa-tolga

aa-tolga

Üye
6220 c nasıl hacleniyor birkaç denememde olmadı menu1 e basıyorum bir hareket yok zaten oradada kalıyorum

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
menu 1e basmadan once arka planda explore programini acik birak, menu1 tikladigin an explore a girmen gerekecek,aksi taktirde hicbir uygulamayi acamazsn

aa-tolga

aa-tolga

Üye
menu 1e basmadan once arka planda explore programini acik birak, menu1 tikladigin an explore a girmen gerekecek,aksi taktirde hicbir uygulamayi acamazsn

zaten menu 1 e basınca soru sormadan programı kapatıyorve tum programlara girebiliyorum.zaten bu arada x plorede acık arka planda .c:sys klasörüne erişilemiyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Tolga , symbian destek bolumunde anl_tr arkadasımızın n95 hack konusu var.. Dikkatlice incele tlf.una uyumlu dosyayı al kesin yaparsın, musait olsam msnden yapardık. Ama kendin de yaparsın, konuyu bul ve incele ok

zeki4848

Üye
arkaadslar benden tavsıye sakın denemeyın benım n95 cöktü ve duzelmedı bırdaha.

çetin-01

Üye
değerli arkadaşlar bende bir nokia n95 var yalnız şöyle bir sorun var telefon sadece tek bir numarada çalışyor diğer hatları kabul etmiyor ama sadece ten telefon numarasınd< çalışyor bu telefonu normal halee nasıl getirebilirim bana yardım lütfen

pertah

pertah

Üye
bende yapıcaktım ama yapmadım erken davrandım demkki sölediğin iyi oldu bende yeni aldım telefonu daha cözemedim telefonu nasıl bişey... haritalar calısmıoo...bazı bölümler 3g ayarı yapılmıo oyuzden güncellemyi düşünmüştüm ...güncelleden bu sorunları cözebilirimiyim ?

23xx

23xx

Üye
Arkadaşlar n95 8gb v31 güncellemesinden sonra Türkçe yapan biri nasıl yapdıgını anlatırmı acaba ?

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
Ben bugün geçtim ve hayatımın en büyük teknoloji hatasını yaptım lanet olası yazılımda yemin ediyorum 200 tane uygulama indirdim maxicepten yemin ediyorum ve abartmıyorum ve hiç biri yüklenmedi heppppsinde serfitika hatası var namusuma ne yapacam bilmiyorum...:(

Üst Alt