N95 Hack v31 ve üstü yeni yöntem...(alıntı)

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
Ben ngage yi yukleyemiyodum hala yukleyemiorum??? O zaman hackleyemedim mi?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
c-sys-bin bu dosyayı açabildin mi , içine instalserver.exe yi kopyalayabildin mi . bunlara evet diyosan ve unsigned prolar artık yükleniyorsa ok. ngage farklı bişey

kinger1905

kinger1905

Üye
Usta bu dediklerinin hepsi oluo o zaman hacklemisim ama hepsi senin sayende sagolasin ustat. Bu ngage icin yapabilecegim bi durum war mi?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Estağfurullah ben bir şey yapmadım ne demek , ngage için şu vereceğim linkte en alttaki mesajı takip et . konuyu ayrıntılı okursan bunu da yaparsın . yalnız konuda da bahsetmiştim oyunları tek tek at ngage klasörüne ve oyun oynayacağın zaman sistem erişimi kapatmayı unutma hata verir :oke:

http://www.maxicep.com/s60-3rd-oyun-emulatorleri/son-surum-n-gage-in-patch-i-1-40-a-251308.html

kurduktan sonra bir tane oyun at , pelşine konudaki eklentiyi ekle oyunlar fu-ll olur . ama oyunları başka yerden yükleme sitede var sen bunları yap o linki de yazarım .. kolay gelsin

kinger1905

kinger1905

Üye
Hocam bunuda denedim olmadi ama sunu soliyim benim tel de ngage yuklu gozukuo menude ikonuda war ama sectigim zaman hic bi sey olmuo ne ngage acilio nede bi hata raporu werio. Etkisiz ikon (ici bos ikon)gibi. Tikladigim zaman hic bi sey olmuyor. Yeniden yukleyim diorum bu seferde update error diyo.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
üzerine gel kaldır de , yani sil .. benim verdiğim linkten en alttaki mesajı takip et sorun olmaz

kinger1905

kinger1905

Üye
Usta bu Silinemiyor diyo hakikatende silinmio.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
uygulama yöneticisine gir , orada ngage ile ilgili ne görüyorsan sil

kinger1905

kinger1905

Üye
Ustam butun ngage ile ilgili seyleri sildim snra ngage in sitesinden uygulamayi yuklemeye calistim ngage installer i yukledi snra preparin ngage installation cikti altinda yukleme imleci wardi bekledim acilsin diye yine update error werdi. Napcam bilmiorum . Bi turlu halledemedim.

--------------- Ekleme ---------------

guven abi napcaz su benım n gage yukleme ısını bı yardım etsen cok mınnettar olurum hıc bıseyden anlamayan ben sayende tele hack yaptım su n gage ı de halletsem alalalala basska bısey ıstemem.

expedition56

Üye
teşekkurler...%100 calısıyooo...

vek66

Üye
Allah razı olsun yuzde yuz calışıyor n95 8gb da saglosın maxıcep ailesı

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

alagutozluokan

alagutozluokan

Üye
Arkadaşlar maps nasıl sertifikalandırıcaz bana cvp yazarsanız sevinirimm. şimdiden herkese teşekkürler.

wh4t3v3r

Üye
N81 8GB V21 de olmuyor arkadaşlar.anladığım kadarıyla 2010da güncellenen telefonlarda olmuyor

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:oke:

gokhan461

Üye
öncelikle merhaba benim sorunum bende N95 V 31.0.017 var ve bir türlü n gage oyunlarını yükleyemiyorum aslında hiçbirşey yükleyemiyorum hep sertifika sorunu veriyor teli hackleyemiyorum çünki helloox u yükleyemiyorum tele şimdi yüklendi fakat o da appyling patches deyip kaldı saatlerdir yükleyecek sonrasında bunu yüklesem bile bununla sınırlı değil sanırım yapmam gerekenler sertifika aldım ama tele nasıl yükleneceğini bilmiyourum sis dosyalarını imzalamayı başarıyorum ama tel gene yüklemiyor Sizden ricam bana detay lı olarak anlatırmısın çok teşekkürler şimdiden

said_66

Üye
dostum tek kelimeyle müthişsin

kemal123456

kemal123456

Üye
sertıfıka hatası dıyo kardesım n95 v 35

arqadas

Üye
3- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını Telefon hafızasına kurun...
bu kurulmuyu sertifikalandırın demişsin sorunda orada sertifikayı nasıl yapıcaz

puzzlepuzzle

Üye
her şey tamam da, securitymanager prpgramını kurarken ; yükleme telefona ciddi zararlar verebilir uyarını verıyor. buna eet dediğim zaman ise, yüklemeye izin verilmedi hatası veriyor. :s napmam lazım? [email protected]

Üst Alt