N95 Hack v31 ve üstü yeni yöntem...(alıntı)

Sponsorlu Bağlantılar

serhazel

Üye
Valla süpersin kardeşim kaç haftadır Nokia 6210 Navigator'u Hacklemeye çalışıyordum ve denemediğim yöntem kalmamıştı. Taki bu yöntemi deneye kadar:heyo:
Emeğine sağlık Bu Konunun sabitleştirilmesini istiyorum çok basit ve %100 sonuç veriyor.:oke:
Normalde bahsedildiği gibi C:/sys Klasörünü açamadım fakat bu yöntemle gerek bile kalmadı kısaca arkadaşımızın kınusundan yararlanarak nasıl yaptığımı anlatmak istiyorum.(Lisyaans satın alcaktım fakat gerek kalmadı teşekkürler dostum):oke:

Dosya linki

Şimdi arkadaşlar ilk önce daha önceden 1.4.2009 tarihinde almış olduğum sertifika ile (meşhur OPDA çin sitesinden) şu adımı yapalım...

1- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını OPDA sertifikanızla sertifikalandırın...

2- Hack klasörünü E:\ ye kopyalayın... (Hafıza Kartı)

Daha sonrada şu adımları eksiksiz yapıyoruz

3- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını Telefon hafızasına kurun...

4- MapDrives uygulamasını çalıştırın...(Küçük bir program açılıp hemen kapanıyor zaten)

Ardından hemen;

5- Şimdi ise MapDrives' i uygulama yöneticisinden kaldırın...

6- SecurityManagerv1.00-BINPDA2008_unsigned uygulamasını kurun...(Bu program önemli bu adımda kesinlikle yapılmalıdır!)

7- Uygulamaya girip Seçenek\Turn Plat. Security OFF üzerine 1 kez tıklayıp çıkın...(Bir uyarı gelicektir.)

Daha sonra bu adımda takılıp kalmıştım ve gene yapamıycam diyerek neredeyse denemeden bırakıcaktım.:bilmem: Çünkü sys/bin dosyasına ulaşamıyordum.Taki Dosya yöneticisi kurup çalıştırana kadar.Programa girdim gizli klasörleri aktif ettim birde baktımki A:/ B:/ C:/ D:/ E:/..... diye sürücüler oluşmuş ve gene c:/sys dosyasının içine giremedim. Ve bu adımı maesef gerçekleştiremedim :( (E:\Hack\sys\bin\altındaki installsevrer.exe dosyasını C:\sys\bin\ altına kopyalayın ...)

Daha sonra bu adımı yapmadan direk sertifikasız bir programı yüklemeye çalıştım ve sorun vermeden yükleme yaptı:allalla: Şaşırdım açıkcası:nono: Arkadaşlar ben bu şekilde %100 sonuç aldım.Yapamayan arkadaşların bu yöntemi denemelerini istiyorum.:oke: %100 sonuç alacaklarında eminim Maxicep ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı denemeyi (Nokia 6210 Navigator) 2 kez yaptım %100 olumlu sonuç aldım teşekkürler:heyo:
arkadaşım cok tşkler sonuç başarılı n95 v31,0,017 herkese hayırlı olsun

onur-1984

onur-1984

Üye
n95 8 gb v 31.0.015 hack başarılı sadece biraz sabredip opda sertifikasının gelmesini bekledim.Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ÜST KONU OLSUN .... Sitemizdeki mevcut en basit en çabuk hack şeklidir !

karadeve36

Üye
n95 8gb kac vakittir bunu ariyordum dostum Allah razi olsun senden.Cok isime yaradi yabanci siteler bir yana bizim Türk sitesi maximcep gercekten iyi iş çikarmiş.Tebrikler.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
oooo süper tşkler emeğine sağlık

musicbox

Üye
Arkadaşlar ben Y:\sys\bin klasörü oluşturup içerisine installserver.exe dosyasını atdım telimi defalarca formatlamama ragmen telim herseferinde hackli şekilde karşıma çıktı. Hiçbi program tema vb. yuklemekde, Z: ve C: deki hiç bi klasöre ulaşmakda değiştirmekde sorun yaşamadım buna bende şaşkınım gelçi ama deneyin derim kolay gelsin

catkara_emre

Üye
slm arkadaslar benimde n95 8gb war wersiyn v31.0.015 telefna hç bir uygulama yükleyemiyorum opda sitesndn de cer uzantlı dosya alamadm telfnu hackleyemedm kac yöntem dnedysem yapmadm olmadı ltfn bna yardmcı olun msn adresım emre_baba_13_@hotmaıl.com esm

--------------- Ekleme ---------------

[email protected] yukarda belırttgm gbi ltfn yardm hç program yuklymdm acil kafayı yiycem

OLymPoS

ya bende yapamadın şu E65'şi yardım edecek birisi yokmu ya ne yaptım ne ettim şu hacklemeyi yapamadım (yeni versiyon)

brain_omer

brain_omer

Üye
ben yaptim çalişti üstün zekam sayensinde yaptim .

karadeve36

Üye
cok tesekkurler gercekten ise yariyor...

haltie

haltie

Üye
calısıyor:oke:n95 8gb

nfsnihat

nfsnihat

Üye
N95 Hack v31 ve üstü yeni yöntem...

Bu farklı bir yöntem arkadaşlar diğer yöntemle hack yapamayanlar bunu deneyebilirler hemen geçiyorum anlatıma

1- MapDrivesv1.00DiskAdmin
_abcd.sis dosyasını OPDA sertifikanızla sertifikalandırın...

2- Hack klasörünü E:\ ye kopyalayın...

3- MapDrivesv1.00DiskAdmin_
abcd.sis dosyasını Telefon hafızasına kurun...

4- MapDrives uygulamasını çalıştırın...

6-
SecurityManagerv1.00-BINPDA2008_unsigned uygulamasını kurun...

7- Uygulamaya girip Seçenek\Turn Plat. Security OFF üzerine 1 kez tıklayıp çıkın...

8- E:\Hack\sys\bin\altındaki installsevrer.exe dosyasını
C:\sys\bin\ altına kopyalayın ...

Eğer tüm adımları dikkatle yaparsanız sorunsuzca hack işlemini yapmış olursunuz...

(anlayan varsa banada anlatsın?):allalla:

:oke:by ExOrCisT'den alıntıdır:oke:

bu yöntem başarılıdır. denenmiştir...

rapman

rapman

Üye
OPDA'dan sertifika almak gerekiyor.bu zaten hemen hemen helloox ile aynı.ne olursa olsun IMEI'imi hiç bir yere vermem hele ki bir çin sitesine asla vermem. adamlar dakka başı telefon üretiyo myphone anycool trident vs belki de IMEI'mi o telefonlardan birine telefona kopyalıcaklar.belkide o kopya IMEI ile birisi bir suç işleyecek ve hapiste yatmak zorunda kalacağım.olabilir yani :D

focus838

Üye
arkadaşlar yardımcı olunda şu hack işini en basit sorunsuz IMEİsiz şekilde halleden yokmu????

seloyahsi

seloyahsi

Üye
OPDA'dan sertifika almak gerekiyor.bu zaten hemen hemen helloox ile aynı.ne olursa olsun IMEI'imi hiç bir yere vermem hele ki bir çin sitesine asla vermem. adamlar dakka başı telefon üretiyo myphone anycool trident vs belki de IMEI'mi o telefonlardan birine telefona kopyalıcaklar.belkide o kopya IMEI ile birisi bir suç işleyecek ve hapiste yatmak zorunda kalacağım.olabilir yani :D

vermem derken ım nosunu netde cın sıtesıne eger tel 2 se öncekı kullananın vermedıgı ne malum o rısk herzaman var zaten tel 2 el se:bilmm

fatih_ssahin

Üye
denedim oldu teşekkürler

omega53

omega53

Üye
N95 Hack v31 ve üstü yeni yöntem...

Bu farklı bir yöntem arkadaşlar diğer yöntemle hack yapamayanlar bunu deneyebilirler hemen geçiyorum anlatıma

1- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını OPDA sertifikanızla sertifikalandırın...

2- Hack klasörünü E:\ ye kopyalayın...

3- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını Telefon hafızasına kurun...

4- MapDrives uygulamasını çalıştırın...

6- SecurityManagerv1.00-BINPDA2008_unsigned uygulamasını kurun...

7- Uygulamaya girip Seçenek\Turn Plat. Security OFF üzerine 1 kez tıklayıp çıkın...

8- E:\Hack\sys\bin\altındaki installsevrer.exe dosyasını C:\sys\bin\ altına kopyalayın ...

Eğer tüm adımları dikkatle yaparsanız sorunsuzca hack işlemini yapmış olursunuz...

(anlayan varsa banada anlatsın?):allalla:

:oke:by ExOrCisT'den alıntıdır:oke:

X-Plore v1.22 programı ile instalserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne taşıyabilirsiniz, x-plore programını kurunca ayarlardan gizli dosya ve klasorleri acarsanız yükleme yapacagınız c:/sys dosyası görünür hale geliyor, teşekkürler paylaşımın için az önce yaptım oldu, artık imzasız programları kurabiliyorum telefonuma(h)... N95 8GB V 31,0,015

Microsystem

Üye
evet arkadaşlar n95 8gb de denedim çalışıyor.
Anlatan arkadaşa Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun

kinger1905

kinger1905

Üye
ben tamamıyla yaptım ama oldumu olmadımı onu nerden anlıcammmmm

Üst Alt