Blackstar X6™ NOKIA X6 V31 (RM-559) N8IKON/MOD/HACK/JAF

Sponsorlu Bağlantılar

ycl_59

Üye
herkese merhaba kotukoylu veya bilen arkadaşlara bir sorum olacak bu modifiyeli fw sanırım siyah ben bunun içinden sadece rofs2 dosyasını alıp kırmızı olan yazılıma atıp flashlasam işim olur mu gene şimdiden teşekkürler

Aziz™

Aziz™

Üye
evet bounce çalışmıyor vede dahili bileşen olduğu içinde silemiyoruz.ovi müzikte gereksiz bir program ama onuda silemiyorum.birde z diskine falan erişemiyorum.birkaç sorun var onun dışında gayet iyi çalışıyor:)

ycl_59

Üye
yeni fw ni yükledim fakat aklıma takılan bişeyi sormadan geçemicem killme diye bir pro var ne işe yarar bu pro

maktama

maktama

Üye
yeni fw ni yükledim fakat aklıma takılan bişeyi sormadan geçemicem killme diye bir pro var ne işe yarar bu pro
Görev yöneticisidir. Normal yöneticiyle göremediğniz sistem görevlerini de görmeye/kapatmaya yarar.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
evet bounce çalışmıyor vede dahili bileşen olduğu içinde silemiyoruz.ovi müzikte gereksiz bir program ama onuda silemiyorum.birde z diskine falan erişemiyorum.birkaç sorun var onun dışında gayet iyi çalışıyor:)

z diskine nasıl erişemiyorsun?
Filebrowserı kullansan erişirsin?
Dosya yöneticisiyle yapamazsın!

Aziz™

Aziz™

Üye
öyle değil o kadarını biliyoruz yahu:Dx-plore programı dosya yöneticisi olarak daha kullanışlı hep onu kullanırım.mesela z diskinde değişiklik yapamıyorum görüyorsun neler var neler yok ama herhangi bir değişiklik yapamıyorsun.hackli telllerde bunun mümkün olması lazım değilmi:hmmm

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
öyle değil o kadarını biliyoruz yahu:Dx-plore programı dosya yöneticisi olarak daha kullanışlı hep onu kullanırım.mesela z diskinde değişiklik yapamıyorum görüyorsun neler var neler yok ama herhangi bir değişiklik yapamıyorsun.hackli telllerde bunun mümkün olması lazım değilmi:hmmm

güzel kardeşim z: rom dosyalarının yüklü olduğu yer.kısaca işletim sistemi dosyaları orada?
nasıl değişiklik yapmayı umuyorsun?
sadece c d e sürücülerinde değişiklik yapabilirsin...
C:\ Ayar ve program dosyalarının saklandığı telefon hafızası
D:\ Ram
E:\ Hafıza kartı
Z:\ Rom dosyaları(Jafla flaş attığında dosyaların yazıldığı sürücü)
(h)

Aziz™

Aziz™

Üye
kardeşim haklısın.fakat seninde bildiğin gibi z diskinde değişiklik mümkün birşey.forumda bile hackli tellerde z diskine erişim diye bir sürü konu var:)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim haklısın.fakat seninde bildiğin gibi z diskinde değişiklik mümkün birşey.forumda bile hackli tellerde z diskine erişim diye bir sürü konu var:)

Xplore da rom ve ram disklere erişimi ayarlardan seçmezsen nasıl erişeceksin?

Aziz™

Aziz™

Üye
ben sana durumu anlatamadım heralde :)neyse bu bounce oyunu çalışmıyor.dahili bileşen olduğundan nasıl kaldıracağız telefondan

maktama

maktama

Üye
Aziz™;3234478' Alıntı:
ben sana durumu anlatamadım heralde :)neyse bu bounce oyunu çalışmıyor.dahili bileşen olduğundan nasıl kaldıracağız telefondan
Kötüköylü anlamış da sen onun demek istediğini anlayamışsın. z diskine erişebilirsin ama değişiklik yapamazsın orda. Oraya yazım olayını zaten jaf ile yapabiliyorsun. z: deki bir şeyi telefondan değiştirmen mümkün değil bidiğim kadarıyla. Değiştirmek istediğinde bilgisayarındaki telefonun fw dosyalarındaki uygun dosyayı programla açıp değişikliği o dosyanın üzerinde yapıp tekrar flashlama yöntemiyle değişiyor ancak.
Aziz™;3234414' Alıntı:
demişsin ama yanlışsın,telefondan mümkün değil(ki sen telefondan yapmak istiyorsun sanırım), z: ROM'dur, read only memory, telefondan müdahele edemezsin.

Bu arada, Sen c2z yamasından bahsetmiyorsun değil mi,sen c bölümüne bir dosya koyduğunda telefon onu z bölümünde zannediyor. Ama bu yine de z deki dosyaları değiştirebilirsin manasına gelmiyor.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Kötüköylü anlamış da sen onun demek istediğini anlayamışsın. z diskine erişebilirsin ama değişiklik yapamazsın orda. Oraya yazım olayını zaten jaf ile yapabiliyorsun. z: deki bir şeyi telefondan değiştirmen mümkün değil bidiğim kadarıyla. Değiştirmek istediğinde bilgisayarındaki telefonun fw dosyalarındaki uygun dosyayı programla açıp değişikliği o dosyanın üzerinde yapıp tekrar flashlama yöntemiyle değişiyor ancak.

demişsin ama yanlışsın,telefondan mümkün değil(ki sen telefondan yapmak istiyorsun sanırım), z: ROM'dur, read only memory, telefondan müdahele edemezsin.

Bu arada, Sen c2z yamasından bahsetmiyorsun değil mi,sen c bölümüne bir dosya koyduğunda telefon onu z bölümünde zannediyor. Ama bu yine de z deki dosyaları değiştirebilirsin manasına gelmiyor.
onun dedigin anlamadınız . z de deişiklik yapmayı istiyor buda hackli tellerde oluyor. yani mesela 6120c telimde ekranın açılışı için denedim oldu kardeş mesele bukadar açık

ve o c diskinde kurmuş ve oyun da hata oludugu için artık silinemiyor ( dahili bileşen hatası ).yanı c yle z disklerini arasındaki farkı biliyoruz (h)

maktama

maktama

Üye
onun dedigin anlamadınız . z de deişiklik yapmayı istiyor buda hackli tellerde oluyor. yani mesela 6120c telimde ekranın açılışı için denedim oldu kardeş mesele bukadar açık
bu bahsettiğin olayın bir anlatım linkini ya da bir kaynak gösterebilir misiniz, ben de öğrenmek istiyorum, ne neymiş. Tüm yabancı forumlarda benim dediğimi diyorlar, siz tersini söylüyorsunuz, eğer haklıysanız biz de birşeyler öğretelim onlara:)

emre2021

Üye
telefonun power tusuna basın uyarısından sonra Error reading phone init data...
hatası alıyorum yardım..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bu bahsettiğin olayın bir anlatım linkini ya da bir kaynak gösterebilir misiniz, ben de öğrenmek istiyorum, ne neymiş. Tüm yabancı forumlarda benim dediğimi diyorlar, siz tersini söylüyorsunuz, eğer haklıysanız biz de birşeyler öğretelim onlara:)
yakında direk konuyu açrım daha yararlı olur

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
@codeys:
senin dediğin olay rompatcherla C2Z bin yaması var onunla oluyo...
olayın aslıda şu:
bu yama ardından eğer aynı dosya hem c de hemde z de varsa normalde Z deki geçerliyken c deki geçerli oluyor bütün büyü bundan ibaret....
z de dosya değişikliği yok.sadece hiyerarşiyi değiştiriyo o yama....

maktama

maktama

Üye
....................................

....................,
z: ROM'dur, read only memory, telefondan müdahele edemezsin.

Diye bahsetmişim ben zaten.

@CoDeYs:
senin dediğin olay rompatcherla C2Z bin yaması var onunla oluyo...
olayın aslıda şu:
bu yama ardından eğer aynı dosya hem c de hemde z de varsa normalde Z deki geçerliyken c deki geçerli oluyor bütün büyü bundan ibaret....
z de dosya değişikliği yok.sadece hiyerarşiyi değiştiriyo o yama....
Sen de benim dediğimi onaylamışsın, anlaşılan doğru demişim.:)
Ama arkadaş halen yapabildiğini savununca dedim heralde bir bildiği vardır.:hmmm

....................yanı c yle z disklerini arasındaki farkı biliyoruz (h)
demiş ama artık o farkı bildiğinden tam emin değilim:D :d:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Diye bahsetmişim ben zaten.

Sen de benim dediğimi onaylamışsın, anlaşılan doğru demişim.:)
Ama arkadaş halen yapabildiğini savununca dedim heralde bir bildiği vardır.:hmmm

demiş ama artık o farkı bildiğinden tam emin değilim:D :d:
ygs den sonra konuşuruz bunları :)

maktama

maktama

Üye
ygs den sonra konuşuruz bunları :)
başarılarrrr ozmann:D :oke:Buraya daha fazla takılma sınava kadar, bağımlılık yapıyor burası, insanı ders çalıştırtmıyor:d::d:. Ben hâlâ cisco sertifika sınavlarına çalışıcam daa..... daaa...:D:D:aha:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
başarılarrrr ozmann:D :oke:Buraya daha fazla takılma sınava kadar, bağımlılık yapıyor burası, insanı ders çalıştırtmıyor:d::d:. Ben hâlâ cisco sertifika sınavlarına çalışıcam daa..... daaa...:D:D:aha:
tavsiyeni sana tavsiye ediyorum :d:
saol sanda :oke:

Üst Alt