Görev yöneticisidir. Normal yöneticiyle göremediğniz sistem görevlerini de görmeye/kapatmaya yarar.yeni fw ni yükledim fakat aklıma takılan bişeyi sormadan geçemicem killme diye bir pro var ne işe yarar bu pro
evet bounce çalışmıyor vede dahili bileşen olduğu içinde silemiyoruz.ovi müzikte gereksiz bir program ama onuda silemiyorum.birde z diskine falan erişemiyorum.birkaç sorun var onun dışında gayet iyi çalışıyor![]()
öyle değil o kadarını biliyoruz yahux-plore programı dosya yöneticisi olarak daha kullanışlı hep onu kullanırım.mesela z diskinde değişiklik yapamıyorum görüyorsun neler var neler yok ama herhangi bir değişiklik yapamıyorsun.hackli telllerde bunun mümkün olması lazım değilmi
![]()

kardeşim haklısın.fakat seninde bildiğin gibi z diskinde değişiklik mümkün birşey.forumda bile hackli tellerde z diskine erişim diye bir sürü konu var![]()
Kötüköylü anlamış da sen onun demek istediğini anlayamışsın. z diskine erişebilirsin ama değişiklik yapamazsın orda. Oraya yazım olayını zaten jaf ile yapabiliyorsun. z: deki bir şeyi telefondan değiştirmen mümkün değil bidiğim kadarıyla. Değiştirmek istediğinde bilgisayarındaki telefonun fw dosyalarındaki uygun dosyayı programla açıp değişikliği o dosyanın üzerinde yapıp tekrar flashlama yöntemiyle değişiyor ancak.Aziz™;3234478' Alıntı:ben sana durumu anlatamadım heraldeneyse bu bounce oyunu çalışmıyor.dahili bileşen olduğundan nasıl kaldıracağız telefondan
demişsin ama yanlışsın,telefondan mümkün değil(ki sen telefondan yapmak istiyorsun sanırım), z: ROM'dur, read only memory, telefondan müdahele edemezsin.Aziz™;3234414' Alıntı:kardeşim haklısın.fakat seninde bildiğin gibi z diskinde değişiklik mümkün birşey.forumda bile hackli tellerde z diskine erişim diye bir sürü konu var![]()
onun dedigin anlamadınız . z de deişiklik yapmayı istiyor buda hackli tellerde oluyor. yani mesela 6120c telimde ekranın açılışı için denedim oldu kardeş mesele bukadar açıkKötüköylü anlamış da sen onun demek istediğini anlayamışsın. z diskine erişebilirsin ama değişiklik yapamazsın orda. Oraya yazım olayını zaten jaf ile yapabiliyorsun. z: deki bir şeyi telefondan değiştirmen mümkün değil bidiğim kadarıyla. Değiştirmek istediğinde bilgisayarındaki telefonun fw dosyalarındaki uygun dosyayı programla açıp değişikliği o dosyanın üzerinde yapıp tekrar flashlama yöntemiyle değişiyor ancak.
demişsin ama yanlışsın,telefondan mümkün değil(ki sen telefondan yapmak istiyorsun sanırım), z: ROM'dur, read only memory, telefondan müdahele edemezsin.
Bu arada, Sen c2z yamasından bahsetmiyorsun değil mi,sen c bölümüne bir dosya koyduğunda telefon onu z bölümünde zannediyor. Ama bu yine de z deki dosyaları değiştirebilirsin manasına gelmiyor.

bu bahsettiğin olayın bir anlatım linkini ya da bir kaynak gösterebilir misiniz, ben de öğrenmek istiyorum, ne neymiş. Tüm yabancı forumlarda benim dediğimi diyorlar, siz tersini söylüyorsunuz, eğer haklıysanız biz de birşeyler öğretelim onlaraonun dedigin anlamadınız . z de deişiklik yapmayı istiyor buda hackli tellerde oluyor. yani mesela 6120c telimde ekranın açılışı için denedim oldu kardeş mesele bukadar açık

yakında direk konuyu açrım daha yararlı olurbu bahsettiğin olayın bir anlatım linkini ya da bir kaynak gösterebilir misiniz, ben de öğrenmek istiyorum, ne neymiş. Tüm yabancı forumlarda benim dediğimi diyorlar, siz tersini söylüyorsunuz, eğer haklıysanız biz de birşeyler öğretelim onlara![]()
Diye bahsetmişim ben zaten.....................................
....................,
z: ROM'dur, read only memory, telefondan müdahele edemezsin.
Bu arada, Sen c2z yamasından bahsetmiyorsun değil mi,sen c bölümüne bir dosya koyduğunda telefon onu z bölümünde zannediyor. Ama bu yine de z deki dosyaları değiştirebilirsin manasına gelmiyor.
Sen de benim dediğimi onaylamışsın, anlaşılan doğru demişim.@CoDeYs:
senin dediğin olay rompatcherla C2Z bin yaması var onunla oluyo...
olayın aslıda şu:
bu yama ardından eğer aynı dosya hem c de hemde z de varsa normalde Z deki geçerliyken c deki geçerli oluyor bütün büyü bundan ibaret....
z de dosya değişikliği yok.sadece hiyerarşiyi değiştiriyo o yama....

demiş ama artık o farkı bildiğinden tam emin değilim....................yanı c yle z disklerini arasındaki farkı biliyoruz![]()

ygs den sonra konuşuruz bunlarıDiye bahsetmişim ben zaten.
Sen de benim dediğimi onaylamışsın, anlaşılan doğru demişim.
Ama arkadaş halen yapabildiğini savununca dedim heralde bir bildiği vardır.![]()
demiş ama artık o farkı bildiğinden tam emin değilim![]()
![]()

başarılarrrr ozmannygs den sonra konuşuruz bunları![]()
Buraya daha fazla takılma sınava kadar, bağımlılık yapıyor burası, insanı ders çalıştırtmıyor
. Ben hâlâ cisco sertifika sınavlarına çalışıcam daa..... daaa...

tavsiyeni sana tavsiye ediyorumbaşarılarrrr ozmann![]()
Buraya daha fazla takılma sınava kadar, bağımlılık yapıyor burası, insanı ders çalıştırtmıyor
. Ben hâlâ cisco sertifika sınavlarına çalışıcam daa..... daaa...
![]()