N95 Hack v31 ve üstü yeni yöntem...(alıntı)

Sponsorlu Bağlantılar

isyankar0mail.7

isyankar0mail.7

Üye
    Konu Sahibi
N95 Hack v31 ve üstü yeni yöntem...(alıntı)
N95 Hack v31 ve üstü yeni yöntem...

Bu farklı bir yöntem arkadaşlar diğer yöntemle hack yapamayanlar bunu deneyebilirler hemen geçiyorum anlatıma

1- MapDrivesv1.00DiskAdmin
_abcd.sis dosyasını OPDA sertifikanızla sertifikalandırın...

2- Hack klasörünü E:\ ye kopyalayın...

3- MapDrivesv1.00DiskAdmin_
abcd.sis dosyasını Telefon hafızasına kurun...

4- MapDrives uygulamasını çalıştırın...

5- Şimdi ise MapDrives' i uygulama yöneticisinden kaldırın...

6-
SecurityManagerv1.00-BINPDA2008_unsigned uygulamasını kurun...

7- Uygulamaya girip Seçenek\Turn Plat. Security OFF üzerine 1 kez tıklayıp çıkın...

8- E:\Hack\sys\bin\altındaki installsevrer.exe dosyasını
C:\sys\bin\ altına kopyalayın ...

Eğer tüm adımları dikkatle yaparsanız sorunsuzca hack işlemini yapmış olursunuz...

(anlayan varsa banada anlatsın?):allalla:

:oke:by ExOrCisT'den alıntıdır:oke:

• Beğen
Tepkiler: kafkas_arslani, said_66, vek66 ve 14 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Eğer yöntemi deneyen arkadaslar olmadıgını belirtirlerse konuyu silelim boş yere kafa karıstırmamış olur :oke:

isyankar0mail.7

isyankar0mail.7

Üye
    Konu Sahibi
ben MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını sertifikalandıramadığım için deneyemedim:(

DIMACAN

Üye
ARKADASLAR oncelikle kendimi tanitim ben maxicep in yeni bir uyesiyim ve nokia hayraniyim sizden bir yardim isteyeceyim aranizda n95 8gb v31.0.015 nasil hacklenecegini bilen varmi?
bir yardim tesekkurler.

GrafiXer

GrafiXer

Üye
N95 Hack v31 ve üstü yeni yöntem...

Bu farklı bir yöntem arkadaşlar diğer yöntemle hack yapamayanlar bunu deneyebilirler hemen geçiyorum anlatıma

1- MapDrivesv1.00DiskAdmin
_abcd.sis dosyasını OPDA sertifikanızla sertifikalandırın...

2- Hack klasörünü E:\ ye kopyalayın...

3- MapDrivesv1.00DiskAdmin_
abcd.sis dosyasını Telefon hafızasına kurun...

4- MapDrives uygulamasını çalıştırın...

6-
SecurityManagerv1.00-BINPDA2008_unsigned uygulamasını kurun...

7- Uygulamaya girip Seçenek\Turn Plat. Security OFF üzerine 1 kez tıklayıp çıkın...

8- E:\Hack\sys\bin\altındaki installsevrer.exe dosyasını
C:\sys\bin\ altına kopyalayın ...

Eğer tüm adımları dikkatle yaparsanız sorunsuzca hack işlemini yapmış olursunuz...

(anlayan varsa banada anlatsın?):allalla:

:oke:by ExOrCisT'den alıntıdır:oke:

Valla süpersin kardeşim kaç haftadır Nokia 6210 Navigator'u Hacklemeye çalışıyordum ve denemediğim yöntem kalmamıştı. Taki bu yöntemi deneye kadar:heyo:
Emeğine sağlık Bu Konunun sabitleştirilmesini istiyorum çok basit ve %100 sonuç veriyor.:oke:
Normalde bahsedildiği gibi C:/sys Klasörünü açamadım fakat bu yöntemle gerek bile kalmadı kısaca arkadaşımızın kınusundan yararlanarak nasıl yaptığımı anlatmak istiyorum.(Lisyaans satın alcaktım fakat gerek kalmadı teşekkürler dostum):oke:

Dosya linki

Şimdi arkadaşlar ilk önce daha önceden 1.4.2009 tarihinde almış olduğum sertifika ile (meşhur OPDA çin sitesinden) şu adımı yapalım...

1- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını OPDA sertifikanızla sertifikalandırın...

2- Hack klasörünü E:\ ye kopyalayın... (Hafıza Kartı)

Daha sonrada şu adımları eksiksiz yapıyoruz

3- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını Telefon hafızasına kurun...

4- MapDrives uygulamasını çalıştırın...(Küçük bir program açılıp hemen kapanıyor zaten)

Ardından hemen;

6- SecurityManagerv1.00-BINPDA2008_unsigned uygulamasını kurun...(Bu program önemli bu adımda kesinlikle yapılmalıdır!)

7- Uygulamaya girip Seçenek\Turn Plat. Security OFF üzerine 1 kez tıklayıp çıkın...(Bir uyarı gelicektir.)

Daha sonra bu adımda takılıp kalmıştım ve gene yapamıycam diyerek neredeyse denemeden bırakıcaktım.:bilmem: Çünkü sys/bin dosyasına ulaşamıyordum.Taki Dosya yöneticisi kurup çalıştırana kadar.Programa girdim gizli klasörleri aktif ettim birde baktımki A:/ B:/ C:/ D:/ E:/..... diye sürücüler oluşmuş ve gene c:/sys dosyasının içine giremedim. Ve bu adımı maesef gerçekleştiremedim :( (E:\Hack\sys\bin\altındaki installsevrer.exe dosyasını C:\sys\bin\ altına kopyalayın ...)

Daha sonra bu adımı yapmadan direk sertifikasız bir programı yüklemeye çalıştım ve sorun vermeden yükleme yaptı:allalla: Şaşırdım açıkcası:nono: Arkadaşlar ben bu şekilde %100 sonuç aldım.Yapamayan arkadaşların bu yöntemi denemelerini istiyorum.:oke: %100 sonuç alacaklarında eminim Maxicep ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı denemeyi
(Nokia 6210 Navigator) 2 kez yaptım %100 olumlu sonuç aldım teşekkürler:heyo:

guardiancj

Üye
dostum dediklerini aynen yaptım eskiden secman kurulmuyordu..
şimdi kurabildim..
ama hala olmuyor turn plat. security of'a tıkılayınca failed!you may need to reboot your phıne or reinstall the application die 1 hata verior .
dediğini yapınca yine aynısı veriyor
buna 1 çözümün warmı?..

edit: benim tel n82 v 31.0.016

besata

Üye
Ben n95 v31.. denedim yöntem çalışıyor.
Eline emeğine sağlık kardeş.

ejder-

Üye
slm hellox metodu kesin çözümdür

kızılkurt

kızılkurt

Üye
kardes slm ferganas link kırık yenisini atarmisın

iboligs

Üye
n95 8gb v 31 de işe yaradı diğer hiç bir işlem işe yaramaıştı çooook teşekkürler konu sabitlensin lütfen

GÖCER

Üye
bu işde yeni olanlar için daha açıklayıcı işlersek sevinirim ben bu anlatımdan birşey anlamadım teşekürler

taskaya

Üye
N95 31.0.017 de Çalıştı..
Teşekkürler..

neco_53

neco_53

Üye
kardeşim nasıl yaptın anlatta lütfen bizde faydalanalım

manchiese

Üye
n95 8gb v.31.0.015 üzerinde denedim, oldu. teşekkürler...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
N 95 8 gb... V.31.0.015..... Hacklendi :oke: ... Son derece basit ve kısa bir sürede , açıkçası sanmıyordum

olucağını.

gursoft

Üye
benim anlamadığım opda dan sertifika alınınca zaten signsis ile her uygulamayı 2-3 yıl kullanabiliyorkene,ne gerek var..önemli olan sertifikasız halletme yöntemleri..yine de her şeye rağmen uğraşanların emeğine sağlık..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Her yüklemek istediğin uygulama için tek tek sertifika yapmana gerek kalmıyor..

Ayrıca bazı uygulamalar normal sertifika ile çalışmıyor , hack istiyor :oke:

reallboy

Üye
Kardes benimde n95 8gb 31,015 link yok bişi yok bişi anlamadım lınk kırık nerde bu programlar nerden kurucaz bi acıklasanda yapsakk

Caner092

Üye
Konuyla kimse ilgilenmemiş bende aradım kendim buldum buyrun yeni link :

In_Mystery53

In_Mystery53

Üye
Arkadaşlar ben MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını sertifikalayamıyorum bi arkadaşım bana yardımcı olabilirmi sertifikalayım yollatabilirmi bana rica ediyorum arkadaşlar kurtarın beni bu dertten msn adresim [email protected]

Üst Alt