isyankar0mail.7
Üye
N95 Hack v31 ve üstü yeni yöntem...(alıntı)
N95 Hack v31 ve üstü yeni yöntem...
Bu farklı bir yöntem arkadaşlar diğer yöntemle hack yapamayanlar bunu deneyebilirler hemen geçiyorum anlatıma
1- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını OPDA sertifikanızla sertifikalandırın...
2- Hack klasörünü E:\ ye kopyalayın...
3- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını Telefon hafızasına kurun...
4- MapDrives uygulamasını çalıştırın...
5- Şimdi ise MapDrives' i uygulama yöneticisinden kaldırın...
6- SecurityManagerv1.00-BINPDA2008_unsigned uygulamasını kurun...
7- Uygulamaya girip Seçenek\Turn Plat. Security OFF üzerine 1 kez tıklayıp çıkın...
8- E:\Hack\sys\bin\altındaki installsevrer.exe dosyasını C:\sys\bin\ altına kopyalayın ...
Eğer tüm adımları dikkatle yaparsanız sorunsuzca hack işlemini yapmış olursunuz...
(anlayan varsa banada anlatsın?)
by ExOrCisT'den alıntıdır
Bu farklı bir yöntem arkadaşlar diğer yöntemle hack yapamayanlar bunu deneyebilirler hemen geçiyorum anlatıma
1- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını OPDA sertifikanızla sertifikalandırın...
2- Hack klasörünü E:\ ye kopyalayın...
3- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis dosyasını Telefon hafızasına kurun...
4- MapDrives uygulamasını çalıştırın...
5- Şimdi ise MapDrives' i uygulama yöneticisinden kaldırın...
6- SecurityManagerv1.00-BINPDA2008_unsigned uygulamasını kurun...
7- Uygulamaya girip Seçenek\Turn Plat. Security OFF üzerine 1 kez tıklayıp çıkın...
8- E:\Hack\sys\bin\altındaki installsevrer.exe dosyasını C:\sys\bin\ altına kopyalayın ...
Eğer tüm adımları dikkatle yaparsanız sorunsuzca hack işlemini yapmış olursunuz...
(anlayan varsa banada anlatsın?)

by ExOrCisT'den alıntıdır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çünkü sys/bin dosyasına ulaşamıyordum.Taki Dosya yöneticisi kurup çalıştırana kadar.Programa girdim gizli klasörleri aktif ettim birde baktımki A:/ B:/ C:/ D:/ E:/..... diye sürücüler oluşmuş ve gene c:/sys dosyasının içine giremedim. Ve bu adımı maesef gerçekleştiremedim
Arkadaşlar ben bu şekilde %100 sonuç aldım.Yapamayan arkadaşların bu yöntemi denemelerini istiyorum.