Müzik setini pc ye bağlama ?

Sponsorlu Bağlantılar

türkoilker

Üye
    Konu Sahibi
Müzik setini pc ye bağlama ?
Müzik setini bilgisayara bağlamak istiyorum aynı andada bilgisayarın hoparlörünü kullanabilirmiyim ?

arslansem

arslansem

Üye
Biraz daha bilgi verebilir misin?:hmmm

türkoilker

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha bilgi verebilir misin?:hmmm
Müzik setinin Aux girişi ile bilgisayarın ses kartı arasında bir kablo ile bağlantı kurucam , aynı anda da bilgisayarın hoparlörünü çalıştırabilir miyim ?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
eger ses kartının aux out çıkşı varsa ve bu çıkışı bilgisayarda kontrol edeck programı yani driverinin kontrol edebilme özelligi varsa yaparsın tabiki
ama out çıkışı yoksa ozaman normal ses çıkışından verceksin ve kontrol etmen bence zor olur

Doğan

Üye
hayır kullanamazsın birinden biri iptal olmalı...

arslansem

arslansem

Üye
Cvp geldi sanırım yeterli mi?:) Amacın aşırı ses elde etmek mi?:hmmm

türkoilker

Üye
    Konu Sahibi
İlgilenen herkese teşekkürler .

Doğan

Üye
yalnız şimdi aklıma geldi müzik sistemini normal girişten pc hoparlörünü de usb giriinden yaparsanız olur ancak ses çıkarmı onu gercekten bilmiyorum hiç denemedim isterseniz bi deneyin iyi forumlar..

pokemon12

pokemon12

Üye
bağlarsın arkadaşım sana gereken sadece bir kablo bu kablonun bir ucunu teybin kulaklık yerine diğer ucunu da pc nin hoparlör girişine tak.teybin üzerinde bir düğme olucak ör:teyp radyo mikrofon diye bu düğmeyi mikrofona getir.fişide taktın mı olur.pc nin hoparlörüde kulaklık girişine takarsan olur.ama müzik setini taktıntan sonra gerek yok onlara

--------------- Ekleme ---------------

kablo bu ama değişebilir müzik setinin mikrofon girişine göre

arslansem

arslansem

Üye
bağlarsın arkadaşım sana gereken sadece bir kablo bu kablonun bir ucunu teybin kulaklık yerine diğer ucunu da pc nin hoparlör girişine tak.teybin üzerinde bir düğme olucak ör:teyp radyo mikrofon diye bu düğmeyi mikrofona getir.fişide taktın mı olur.pc nin hoparlörüde kulaklık girişine takarsan olur.ama müzik setini taktıntan sonra gerek yok onlara

--------------- Ekleme ---------------

kablo bu ama değişebilir müzik setinin mikrofon girişine göre
Hizmette sınır yok :ehe

türkoilker

Üye
    Konu Sahibi
Bu kablonun fiyatı nedir ?

pokemon12

pokemon12

Üye
en fazla 4-5 lira

türkoilker

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler müzik setini bağladım bilgisayara.

pokemon12

pokemon12

Üye
tebrikler :yuru

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
iyi forumlar güzel paylaşım

djserkan37

djserkan37

Üye
Bilgilerden Dolayı Teşekkürler...İYİ FORUMLAR.

strelacx

Üye
Pokemon bu kablonun adi ne ???

Üst Alt