Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müzik setini pc ye bağlama ?
Sponsorlu Bağlantılar
Furkan_67
Üye
bunun için adaptörler war elektronikçilerde bulabilirsin ama paran warsa sana bir ew anfisi öneririm kalitelileri 150'den başlar
Furkan_67
Üye
daha kaLiteLi ses aLmak için anakartını feda etme derim ben.. Çünkü teyp de elektrikli bir alet. Bunun için creative'nin çok güçlü ses kartları war
zeki elmass
Üye
selam ya Benim 2 tane teyp hoparlörüm var bilgisayara kulaklık girişine takıyorum ses çok az çıkıyor napmalıyım lütfen yardım edebilirmisin
--------------- Ekleme ---------------
Ya benim 2 tane tey höparlörüm var ve ben bunları bilgisayara bağlamak istiyorum teybin höparlöründeki kabloyu bilgisayardaki kulaklık yerine takıyorum höparlörse ses çok az çıkıyor nasıl yapmalıyım yardım edebilirmisiniz
nihatgvnlr
Üye
slm bende müzik setini bağlamak istiyorum ama pc de ses kartı yok normal hoparlör kullanıyorum onu söküp müzik setini bağlasam sorun olur mu çıkışları yakar mıyım? şimdiden teşekkürler