Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

sekolayn06

Üye
eyvallah.sımdı beklemekteyız

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
yeni konu açıyorum N96 ve 31v n95 sistem hacklemeyi başardım

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
konuyu başka arkadaş açmış ona saygısızlık etmeyelim ama o arkadaşın açtığı konuyu denedim başarısız

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
lütfen konunun üstte kalması ve diğer arkadaşların yararlanması için yorum yazınız bukadar beleşci olduğunuz için yeni konular açmıyorum yeni versiyonlarda sistem hacki yaptım paylaşmıyorum neden mi sizin beleşci olmanızdan dolayı arayın belki bulursunuz( bu yazı konuyu kullanıp yorum yapmayanlar için)

meltufi

Üye
volkan kardeş teşekkürler.Olursa çok sevinicem.yalnız rapid linkinde hata veriyor. "
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.""
ilgilenirsen sevinirim

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
oksorun düzeltildi

dedektif07

Üye
telefonun tarihini almayı bilen varmı yardımcı olabilirmisiniz.tşk.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bilgi için sağol

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
tşk

fluboy

Üye
rapid dosyası tekrar hata veriyor, tekrar düzeltirseniz mutlu olurum

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Volpan Dostum , rapid 10 kez indirildikten sonra limit aşımından dolayı kesiliyor :oke:

geek_tr

Üye
Volpan Dostum , rapid 10 kez indirildikten sonra limit aşımından dolayı kesiliyor :oke:
o bi kere 10 kez indirilmez ise 3 ay içinde siliniyo orda yanlışın war
------------
denilenlerin hepsini yaptım k ey ve cer dosyalarını indirdim singsisle birleştirdim ama sonuç olumsuz gene yüklenmedi.....:(:(:(:(:(:(:(

------------------------------------------------------------------------------
özürdiliyorum sorun başka bi progda denedim oldu ama bu n-gage pach'inde olmadı o nie bilmiyorum

ybh901

ybh901

Üye
hele şükür bende sonunda yaptım ya artık bunu herkes yapabilir diye düşünüyorum

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
o bi kere 10 kez indirilmez ise 3 ay içinde siliniyo orda yanlışın war
------------
denilenlerin hepsini yaptım k ey ve cer dosyalarını indirdim singsisle birleştirdim ama sonuç olumsuz gene yüklenmedi.....:(:(:(:(:(:(:(

------------------------------------------------------------------------------
özürdiliyorum sorun başka bi progda denedim oldu ama bu n-gage pach'inde olmadı o nie bilmiyorum

dostum verdiğim im numaran yanlıştır cer ve *** i aldığın im numareanı kontrol et bak konuya ilk yapamayan sensin bir yerlerde hata yapıyor olmalısın

efkan555

Üye
olmuyoooo yardım lütfenn

--------------- Ekleme ---------------

innov8 için deniyorum herkes yapabilmiş demekki bende bi sorun var yardım et volpan

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi

star999

Üye
Arkadaşım 2 seneden fazla oldu bu sertifika alma nasıl yapılır bulamadım anlatımlar hep çok karmaşıktı ve insanın canını bir türlü beceremediğinden sıktığından sertifika almaktan hep vaz geçtim. Ama sayende senin anlatımınla bu iş çok basit geldi bana ve sertifika bekleme safhasına kadar geldim. henüz elime geçmedi ama bu benim için çok büyük bir ilerleme.

sana çok teşekkür ederim arkadaşım ellerin dert görmesin. allah senden razı olsun. iy akşamlar...:oke:

Üst Alt