İphone için symbian kullanıcılarını kıskandıracak harika uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

guray23

Üye
symbian hiç bir zaman kıskanmaz çünkü symbian telefonların tek eksik yanı dokunmatik olmamasıydı ancak bunuda 5800 expres müzik ile halletmiştir ipone cılara duyrulur

bekir2729

Üye
walla suan en baba herkes n95 ten bahsediyor eminimki birisi cikip n95 ile iphone basabas deyiselim dese eminim burda n95 ovenlerin % 90 ni hic dusunmeden deyisir bu kesin kedi ciyer meselesi bir ikincisi ben bu site haric hicbir sitede n95 le iphonu kiyaslayan gormedim cunku rakip bile olamaz bunu kendi dusunceniz le deyil biraz arastirip yazin

karargah918

Üye
milyarlık telefonda bluetooth yok zuhaha varda ona çürük tooth derler::))))symbian hayatın anlamı 9.2 yi hiç bişeye değişmem.madem iphone işetim sistemi kullanıyor neden kişiselleştirilemiyor apple resmen aklınızı almış

--------------- Ekleme ---------------

iphone gibi bir telefon almak isteyen varsa kardeş ve özgür platform olan palm pre yi beklesinler iphone dan çok daha fazlası var neden bir şirketin insafına mahkum olalım opera gibi bir tarayıcıyı kendi sitesinde yasaklayan zihniyete acırım

BELENGAZ

Üye
onların bir tane bizim milyonlarca programımız var

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Kullanmadığım telefon yok ki bu benim mesleğim...N95 inden LG Pradasına işletim sistemlerinden her bokuna kadar kullandım N95 8 GB aklınızın hayalinizin gelebilecek bütün programları kullandım çok sistemini çökerttim tlf kitledim virüs bulşatırdım...ne zaman İphone deselerdi hep bir önyargı ile baktım bu kadar para bu cihaza verilmez dedim ama elime bir İphone aldım işte bu telefon dedim.GPS özelliği ile harkulade sizi 1 mt fark ile buluyor bunu açık alanda arkadaşlarımın E90 telefonu ile denedik ki E90 nokianın işletim sistemine en güvendiği telefondur ama 360 mt aramızda fark çıktı.Telefonun özellikleri gerçekten saymak ile bitmez hele birde jailbreak yapın o oyunları telefona bir yükleyin filimleri içine bir yükleyin o zaman benim ne demek istediğimi anlarsınız.Kimse İphone kullanmadan nokia yada başka bir telefon ile karşılaştırmasın.Eger karşılaştırma yapacaksanız kessinlikle bir iphone alıp incelesin.O zaman ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.Bence hakkını veren bir cihaz ama şöyle bir durum var kullanan çoğu kişi havasını atmak için kullanıyor içinde birşey yüklemeden sadece alo demek için kullanıyor ama işin doğrusunu söyleyeyim telefonu bir masaya koyunca herkes bana kıro gözü ile bakıyor ama içinde ki programları,oyunları ve filimleri açınca herkesin fikri değişiyor.Hele oyun hastası olan insanlar ekran kalitesini ve oyunların kalitesini görünce hayran kalıyor mini bir ps gibi düşünebilirsiniz.Ekranında piyano çalmak,ekrana üfleyince sönen zippo,Need for speed tarzında oyunlar oynamak ve sayamadığım bir çok garip özelliği var.Haa bunlar olsa ne olur olmasa ne olur dediğinizi duyar gibiyim ama fark yaratmak budur.Nasıl nokia ilk symbian işletim sistemini çıkartıp fark yarattığı gibi. İphone paranız varsa alabileceğiniz sizi memnun edebilecek en güzel telefondur.Bunu alan herkesin memnun ve mutlu olmasından anlayabiliyorum.Bence bir İphone kullanmadan kessinlikle ölmeyin:)

TopFury

TopFury

Üye
Kıskanılacak birşey de değilmiş...Bu IPhone'cuların hepsinde bir sataşma potansiyeli gördüm.niye acaba???

narmi

Üye
n95 var ama iphone çok güzel ayfonu tercih ederim.

Utku

Utku

Üye
amcamın n95 ından I phone kadar her telefon var telefoncu o ayrı bi mesele... I phone u 3 4 gün kullandım sadece internet multimedya film.. me önem verilmiş 1 hafta boyunca n96 kullandım aradaki farkı gördüm size tek diyceğim n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96 n96
not:bu telefonları ödünç almıştım keşke benim olsa:(

maliakg

maliakg

Üye
arkadaşlar 5800 XM çıktı iphone hala ezo yakındadada n97 geliyor... 32 gb kendi hafıza ve 16 gb kart desteği =42 gb daha ne istiyosunuz sürgülü klavyesi flnda var siz n97yi bekley
n veya 5800 alın;)

dragonkiss

Üye
ewt bende yeni bir iphone ciyim daha önce symbian nokiada kullandım ama iphone çok başka birşey ve her geçen günde kendini geliştiriyor bence iphone nun gelişi yakında yayıldığı zaman iyice symbianın sonu olucak

dead_babe

dead_babe

Üye
symbiandan daha iyi olacağını bende düşünmüyorum

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Tam dokunmatik ekranda da oyun çok iyi oynanır ya N-gage oyunlarını oynayabiliyormusunuz fifa 2009 oynayabiliyormusunuz ı poncular :D

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
arkadaslar bir iphone N81 8GB olabilirmi tabiki hayır cünkü simbiyan isletim sistemi banbaska iphone gibi stantart yazılım degil ne yükleye bilirsinki iphoneye :kop::kop: mesala N-GAGE yükleyebilirmisin NOKİA N81 8GB

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
simbiyancılar assssslaaaaaaaaaaaaa kıskanmazzzzzzzzzz:yuru

yakupala

yakupala

Üye
îphone u hafif kullandim ve bayildim daha dogrusu hayrani kaldim :)) tabi symbian kadar olmazsada, iphone bi baska yaa, oyunlari harikaaaa

TonyukuK

TonyukuK

Üye
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla eskisi kadar araştırma yok maxicepte.. mesela bi arkadaşın imzasında symbian S60 serileri var fakat hatalı, r320 symbian UIQ'ydu.. s60 UIQ yanında lafı edilemicek bi versiyon olduğunu yaklaşık 6 yıldır sölerim.. şimdi size anlatym, p800 ve p910i cihazlarım var, symbian uiq serisi, mpx200 ve moto q'um var windows mobile, ve bir süredir takip ediyorum iphone alıcam inşallah yarın.. karşılaştırma isterseniz, eskiler bilir uiq serisi hayranlığımı fakat eskiden telefondan beklenenlerle şimdi beklenenler çok farklı.. örneğin symbian bir cihazda office dosyalarını sadece görüntüleyebilirsiniz, düzenledikten sonra bilgisayarda görüntüleyemezsiniz, sırf bu sebeple windows mobile bir cihaz olan moto q aldım.. q klavye olmasınında payı var tabiki.. windows mobile'ın gerekli işler bakımından symbian'dan eksisi olmadığını gördüm, artıları da cabası tabiki, ama oyundur eğlencedir derseniz windows mobile bu konuda çok ii diil.. birde şu konu dikkatimi çekti, iphone bir windows mobile diildir, ki zaten apple microsoft'un yazılımda en büyük rakibidir.. iphone kendine has bir işletim sistemine sahiptir ve öyle bir dizayndırki istediğiniz özelliklerde telefonunuzu oluşturmanıza olanak sağlar.. misal ben mms kullanan biri diilim, benim iphone'umda mms olmayacak, video kayıtta kullanmıyorum mümkün olsa zaten kamerasız modelini alırım iphone'un.. böyle konularda bence müthiş bir zekanın ürünü bu cihaz, tek tuşu olmasıda bunun delili gibi sanki..ayrıca oyun eğlence konusunda ne symbian ne de wm eline su dökemez, inanın bu kadar eğlenceli bir telefon bulamazsınız.. hiç kullanmamş olanlar bi araba yarışını hayal edin, telefonu sağa eğdinizde araba sağa sola eğdinizdeyse sola gidiyor.. bunlar somut olarak görmeynce biraz havada kalıyo fakat bigün zamanınız olduğunda cihazı inceleyin..dokunmatik ekran 5800'da da var dediğiniz şey iphone'da asıl kimliğine bürünüyo.. iki taraftan çektğinizde yakınlaşması mı dersiniz, kalem zorunluluğu olmadan kullanabilmekmi, resimi itelediğinizde diğer resme geçmekmi.. bi elinize alın derim başka bişe demem..

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Düşüncen için sağol

Bu telefonun özellikleri ve aldığı oyunlar n gage'i yutar

Çünkü ikisini de a'dan z'ye kadar bilirim

sondelikanlı

Üye
hayatım boyunca symbian telefonlar kullandım artık ıphone'm var ve cok mutluyum diger hic bir isşetim sistemli telefonlar ıphone'min yanından bile gecemez ...

omercity

Üye
allah aşkına boşunamı 1.500 tl veriyoruz iphona ya telefonda yok yok onuda yakında ekliyorlar

Üst Alt