X-Plore 1.22 fll_Türkçe_2039 yılına kadar lisanslı

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kardes ole diyorsun ama gercekten kayıt yapılabılen bi tane 1.30 eklesene bizde biliyoruz 1.30un daha şekil daha yakısıklı oldugunu ama işte kayıt olmuo oda versıon guncellemesi istio ama bu 2039 a kader -li fll kullan istedıgın kadar bys :-)

kayıt yaptırılması bana bağlı değil kardeş .. 1.3o da da 3sn bekleyiverin ne olacak.. Ben sahsima konuşuyorum benim düşüncem..

emre-4444

emre-4444

Üye
eline sağlık.ama türkçe nasıl yapılır yardımcı olursan sevinirim

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
eline sağlık.ama türkçe nasıl yapılır yardımcı olursan sevinirim
kardeş bu wersionu kullandım ama bu arkadaştan indirmedim ama sen 0 bas ya da şeçeneklerden araçlar ayarlar de turkish i seç

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
kayıt yaptırılması bana bağlı değil kardeş .. 1.3o da da 3sn bekleyiverin ne olacak.. Ben sahsima konuşuyorum benim düşüncem..
Bende kendi düşüncemi dile getirmek istiyorum programı kullanırken bana lütfen satın alın deneme versiyonunu kullanıyorsunuz gibi birşey demesi hoşuma gitmiyor o yüzden 2009a girdiğimiz günlerde araştırdım ve 2039 a kadar lisanslı versiyonu buldum ve ilaçından gerekli kodu alarak programı full olarak kullanıyorum 2039 a kadar lisanslı olup olmadığını bilmiyorum fakat bildiğim tek birşey var program şuan kusursuz çalışıyor kurulum konusunda sorun yaşayan arkadaşlara özel mesajdan yada forumdan elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.
"Bir programın en iyi versiyonu, son sürümü değil, kusursuz çalışan sürümüdür."

mercek76

mercek76

Üye
paylaşım için çok teşk.. ing bendekide ama sorun değil program düzgün çalışyor önemli olanda bu:):pro:

Favorite

Favorite

Üye
Süper bundan daha iyi paylaşımmı olur.

ozbrk

ozbrk

Üye
fistuk gii fistuk fistuk muhteşem calsıyr :sn::sn::oke::sn::sn::oke:

amiremet

amiremet

Üye
ellerine sağlık kurdum yükledim ama hala sys klasörüne giremiyorum.telefonum nokia n79.şimdiden teşekkürler

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık kurdum yükledim ama hala sys klasörüne giremiyorum.telefonum nokia n79.şimdiden teşekkürler
sys klasörüne girmek için sistem dosyalarına erişimi açmalısınız(telefona hack yapmalısınız diğer adıyla telefonu kırdırmalısınız) bu program adı üzerinde dosya yöneticisi... sistem dosyalarına erişimi açtıktan sonra sys klasörüne rahatça erişebilirsiniz:pro:

james54

james54

Üye
eyww

blainthemix

Üye
ellerine saglık.. sorunsuz bi şekilde yükledim ve kullanıyorum.. tşkler..

nolan_bros

nolan_bros

Üye
ellerine saglik dostum +10 puan maxicepten gerisi yalan...

mali_3420

Üye
ingilizce türkçe işimize yarıyo yaa eyw. aga

chass

chass

Üye
eyvallah kardeşim bizi her sene bu programı aramaktan kurtartın Allah razı olsun senden

jipien

jipien

Üye
teşekkürler saol

metalboy79

Üye
ya ikinci dosya inmiyor

mucit11

Üye
teşkkürler

Üst Alt