X-plore ile uyg ve oyunları istediğiniz tele göre çevirin buyrun içeri.....

Sponsorlu Bağlantılar

Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
X-plore ile uyg ve oyunları istediğiniz tele göre çevirin buyrun içeri.....
Selam arkadaşlar size istediğiniz uyg ve oyunu istediğniz formata çevirme nasılmı > öncelikle x-plore uyg ihtiyacımız var > http://www.maxicep.com/s60-dosya-yo...oneticisi-by-burhan-2010-farkiyla-444576.html indirin kurun ve x plore programını acın istediğiniz dosyanın üzerine gelin ve seçenek yeniden adlandır deyin ve örnek x-plore.sis sisin sonuna gelip jar deyin örnek x-plore.Sis.Jar tamam deyin bukadar BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK gÖRMEYIN NOT: ALINTI YAPILMAZ

• Beğen
Tepkiler: davull, YİYMAZ ve felaket styla

celibar

celibar

Üye
vawww ! hiç kimsenin aklına gelmedi! bilgisayar programlarının sonuna sis ekleriz, telefona kurarız! Photoshop cs5 felan kurarız artık! arkadaşım bilgisayara bi jar bi de sis dosyası indir.sis dosyasını konudaki anlattığın gibi yap ve iki dosyayı bilgisayarda üzerine iki kere tıkla.bakbakalım hangisinin içinde class dosyaları var.bunu xplore ile de yapabilirsin.hangisi direk yüklemeye geçecek yada hangisinin içindeki class dosyaları görünecek.yada yüklenirken çıkan bilgilerde hangisinde symbian gibi bilgiler yazacak.

mr_kamil

Üye
Selam arkadaşlar size istediğiniz uyg ve oyunu istediğniz formata çevirme nasılmı > öncelikle x-plore uyg ihtiyacımız var > http://www.maxicep.com/s60-dosya-yo...oneticisi-by-burhan-2010-farkiyla-444576.html indirin kurun ve x plore programını acın istediğiniz dosyanın üzerine gelin ve seçenek yeniden adlandır deyin ve örnek x-plore.sis sisin sonuna gelip jar deyin örnek x-plore.Sis.Jar tamam deyin bukadar BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK gÖRMEYIN NOT: ALINTI YAPILMAZ

sen dalgami geciyosun bizimle ya bizi yerinemi koyuyosun?insan bi sey yazarken dusunub yazmali.sen söyledigin hic bir mantiga sigmiyor.

Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim dene ve gör denemeden konuşmayalım

mr_kamil

Üye

bak kardesim sana söyle anlatiyim.misal benim cep n 70 ve ben cebime uygun sis dosyasinin uzantisini ne yaparsam fark etmez,uzantiyi silsem bile uygulamayi yukluyecek.ama n70 e 5800 a uygun sis dosyasini uzantisini ne yaparsan yap fark etmez yuklemeyecek.Anlasildimi kardesim.

celibar

celibar

Üye

arkadaşım, bilgisayardaki winrar ve telefondaki xplore programı 'jar' dosyasını rar dosyası olarak algılar ve üzerine tıkladığında jar dosyasının içini acar ve jar dosyasının içindeki sistem dosyaları olan a.class, b.class, c.class ...... gibi jar dosyasının sistem dosyaları görünür.ama sis dosyasının sonuna jar eklesen bile telefon onun sis dosyası olduğunu algılar ve direk yüklemeye geçer.sis dosyasının sonuna mp3 yaz sis dosyası mp3 olarak görünür.müzik çaları çalıştırır.sonuna jpg ekle resim olarak algılar.resim görüntüleyicı çalıştırır.jar yazıp yüklemesinin sebebi yükleyici çalıştırması ve yükleyicinin sis dosyası olduğunu tanıması...bana saçma gelsede denedim.denemeden konuşmayın demesin diye...sonuçta değişen bir şey olmadı.sonunu jar yapıp yükleme yapma esnasında çıkan bilgilerde platform olarak SYMBIAN OS diyor.

mr_kamil

Üye
arkadaşım, bilgisayardaki winrar ve telefondaki xplore programı 'jar' dosyasını rar dosyası olarak algılar ve üzerine tıkladığında jar dosyasının içini acar ve jar dosyasının içindeki sistem dosyaları olan a.class, b.class, c.class ...... gibi jar dosyasının sistem dosyaları görünür.ama sis dosyasının sonuna jar eklesen bile telefon onun sis dosyası olduğunu algılar ve direk yüklemeye geçer.sis dosyasının sonuna mp3 yaz sis dosyası mp3 olarak görünür.müzik çaları çalıştırır.sonuna jpg ekle resim olarak algılar.resim görüntüleyicı çalıştırır.jar yazıp yüklemesinin sebebi yükleyici çalıştırması ve yükleyicinin sis dosyası olduğunu tanıması...bana saçma gelsede denedim.denemeden konuşmayın demesin diye...sonuçta değişen bir şey olmadı.sonunu jar yapıp yükleme yapma esnasında çıkan bilgilerde platform olarak SYMBIAN OS diyor.

tabi ki olamaz.master_sezer kardesim hayallerini yazmis.

tunorno

tunorno

Üye
sen dosyanın sonuna harf ekleyerek değiştirebiliyo olsaydın filmleri convert etmek yerine istediğimiz formatı yazardık sonuna mesela :D

• Beğen
Tepkiler: feleli_1
salvador106

salvador106

Üye
gece gece güldürdün :D

ertin

ertin

Üye
Reyiz bu işi kökten çözmüş
Biz şimdiye kadar bunu düşünemedik galiba. Android'de çalışmayan sis dosyasını apk yazıp yükleyebiliriz hayali olarak.

Reyiz isim değiştirmek yetmiyor içindeki derli dosyaları dekompile edip kodları da androide göre yazmak ile tam çözülür.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Reyiz bu işi kökten çözmüş
Biz şimdiye kadar bunu düşünemedik galiba. Android'de çalışmayan sis dosyasını apk yazıp yükleyebiliriz hayali olarak.

Reyiz isim değiştirmek yetmiyor içindeki derli dosyaları dekompile edip kodları da androide göre yazmak ile tam çözülür.
Bu konuyu önceden niye kilitlememişler dedim.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve ertin

Üst Alt