Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X-Plore 1.22 fll_Türkçe_2039 yılına kadar lisanslı
Sponsorlu Bağlantılar
weber0032
Üye
saol kardeste resimli anlatıam olsa yeni baslayanlar için
selimsebik
Üye
güncelleşitirme hatası diyo
aliosmann
Üye
saol kardeşim ellerine sağlık n96 ya kurdum bi sorun çıkmadı dilide türkçe yaptım.eyvallah
dnzdnz123
Üye
Hard format nasıl atılır 1.30 versiyonu 1gb hafıza kartına yükledim yeni 2gb hafıza kartı aldım ona yüklemeye kalkınca güncelleştirme hatası veriyor...
dj_aga1992
Üye
tşkler.....
djremix
Üye
bunun ******i nerede linke tıkladıgımda knu kaldırılmış diyor
Eminmisin arkadaşım rapid premium hesapla upload ettim asla silinmez
--------------- Ekleme ---------------
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar
ilyada35
Üye
sağol baba emegine sağlık
yahyatemiz
Üye
teşekkürler eline sağlık
rıdvanzeybek
Üye
saol
dallass
Üye
ya arkadaşlar 1.31'i kaldırdım yerine olan 1.22yi yükleyeyim dedim
bendede new versiyon istiyor program çalışması için?
bazıları yükleyebiliyorda bazılarında neden hata veriyor yeni versiyon istiyor???
ya arkadaşlar 1.31'i kaldırdım yerine olan 1.22yi yükleyeyim dedim
bendede new versiyon istiyor program çalışması için?
bazıları yükleyebiliyorda bazılarında neden hata veriyor yeni versiyon istiyor???
Yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Dostum konumdaki mesajlara baksaydın çözümünü bulurdun daha önce defalarca aynı şeyi anlattım.
Telefonuna hard format atıp tekrar yükle sorun ortadan kalıcaktır
BAYSASAYBA
Üye
Teşekkürler
acarbeylik
Üye
arakadaş deneyeceğim teşekkür ederim
paparazzi07
Üye
begenmeyen kurmasin beyler arkadas vaktini verip koymus buraya miz miz lanmayin.saol karses eline saglik kurdum calisiyo
sağol arkadaşım yorumun için
Ayrıca bişey söylemek istiyorum daha üst versiyon olan 1.30-1.32.. vs bir süre sonra yeni sürümü internetten kontrol etmek için uyarı veriyor benim vermiş olduğum program 6 aydır internetten yeni sürümü kontrol etmek için uyarı vermedi...
reoksit
Üye
n 73te proğram kurlduktan sonra proğram açılmıyor direk dowloand diyor versiyon yükselt diyor 1.22 versiyon