X-Plore 1.22 fll_Türkçe_2039 yılına kadar lisanslı

Sponsorlu Bağlantılar

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
Zaten en azından 1-2 senede dayansa yeter. Ben sadece şaka yaptım ;)
yok zaten anladım şaka yaptığınızı 2039 a kadar bekleyelim bakalım çalışacakmı forumda direk düz yazı olduğu için üslub anlaşılamıyor:ehe

hassan27

hassan27

Üye
ellerine saglik kanka

TERMİNATÖR2233

TERMİNATÖR2233

Üye
Adam olun milleti kandırmayın insaf be

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
Adam olun milleti kandırmayın insaf be
ne demek istiyorsun burda bu kadar insan teşekkür etmiş bi sorunu olana sonuna kadar yardımcı olmaya çalışmışız adamlığı sendenmi öğrenicem buyur öğret bakalım:sopa:

Nikopol

Üye
yine olmadı illa update eyle beni diyo :(

prestijj

Üye
iyi de benim n95'te neden olmuyor ki bu? aynı hatayı gene verdi..get never version filan..

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
iyi de benim n95'te neden olmuyor ki bu? aynı hatayı gene verdi..get never version filan..
Allah aşkına yorumları biraz okuyun araştırın hata vermesinin sebebi telefonunuza daha önceden xplore yüklemiş olmanızdır çözümüde var araştırın...

kral7

kral7

Üye
saol

myth_237

myth_237

Üye
Beyler çalışmıyor boşuna ümitlenmeyim ben kurdum upgrade istiyor

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bu ne *** hasan. Hem Türkçe değil hem de çalışmıyor. ***
Uğğğğ ne yapmışsın sen aga yha ankara istanbul arası hızlı tren gibisin ama harbiden hak verdım benıde kandırdı bu arkadas dosyada yazıo yuklerken yok 2030 banko -li fılan bi yuklersın hop dio süresi doldu versıonu guncelle ayar oldum yha su n79 a gore bi tane x plore yokmu koca sitede:bann::oke:

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
Uğğğğ ne yapmışsın sen aga yha ankara istanbul arası hızlı tren gibisin ama harbiden hak verdım benıde kandırdı bu arkadas dosyada yazıo yuklerken yok 2030 banko -li fılan bi yuklersın hop dio süresi doldu versıonu guncelle ayar oldum yha su n79 a gore bi tane x plore yokmu koca sitede:bann::oke:
kullandığınız telefonda daha önce xplore olduğu için bu yüklediğiniz xplore update hatası veriyor eğer ilk defa bu xploreyi yükleseydiniz yada format atsaydınız bu sorunla karşılaşmazdınız... bunun tek çözümü var telefonun rehberini önemli mesajlarınızı ve verilerinizi yedekleyip telefona hard format atmak (telefon kapalıyken *-3-yes-açma tuşuna basılı tutarak açmak) bu şekilde telefonunuz ilk alındığı günki gibi olacak ve gene bu şekilde benim yayınlamış olduğum xploreyi sorunsuz yükleyebileceksin ve en azından buraya çalıştığı hakkında benim için olumlu mesaj yazan ve teşekkür eden üyeler kervanına katılmış olacaksın ben programı kendim sorunsuz kullanıyorum dostum öyle kafadan hareket etmiyorum ben bu programı 3 aydır çalıştırabiliyorsam ve siz çalıştıramıyorsanız sorun bende değil sizdedir

delrico

delrico

Emekli Yönetici
tesekkürler dostum

ikarabulut

Üye
teşekkürler

metin_üstün

Üye
kardeşim eline sağlık bi konuda yardım istiyorum.dosyayı bluetooth la yükledim telefonum bilinmeyen dosya biçimi diyo ne yapmam lazım telefonum nokia 6600.teşekkürler.

kaleli17

Üye
çok teşekkür ederim sorunsuz çalıştı va kayıt yaptım.ellerin dert görmesin.bence yapamayan arkadaşlar.üşenmeden yorumların hepsini okusunlar.problemler ve çözümleri yazıyor orada.
reddodo.com dan hareketli ekran koruyucu indirdim.samsungta tam ekran çalışıyor,benim n95 te hareketsiz olarak kalıyor.yardımcı olabilirseniz sevinirim

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim sorunsuz çalıştı va kayıt yaptım.ellerin dert görmesin.bence yapamayan arkadaşlar.üşenmeden yorumların hepsini okusunlar.problemler ve çözümleri yazıyor orada.
reddodo.com dan hareketli ekran koruyucu indirdim.samsungta tam ekran çalışıyor,benim n95 te hareketsiz olarak kalıyor.yardımcı olabilirseniz sevinirim
Yorumunuz için çok teşekkür ederim çalıştırdığınız için ayrıca çok sevindim sorunsuz kullanmanız dileğiyle:oke:
Attığınız pm yi cevapladım biraz geç oldu fakat kusura bakmayın forumda bu aralar çok durmuyorum

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Muzaffer nerelerdesın muhabbet yarım kaldı bea kardesım don bana geri dea devam edelım daha senın benden benım de senden ogrenecegım cok sey var bysss

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
1.30varken 1.22e ne gerek arkadaşım.. arkadaşların işine yaramış .. emeğine saygı .. eline sağlık

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kardes ole diyorsun ama gercekten kayıt yapılabılen bi tane 1.30 eklesene bizde biliyoruz 1.30un daha şekil daha yakısıklı oldugunu ama işte kayıt olmuo oda versıon guncellemesi istio ama bu 2039 a kader crackli full kullan istedıgın kadar bys :-)

Üst Alt