2 gün önce n73 yanma tehlikesi geçirdi neden ??????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
intoman

intoman

Üye
    Konu Sahibi
2 gün önce n73 yanma tehlikesi geçirdi neden ??????
arkadaşlar 2 gün önce benim n73 cok proğram yüklemem yüzünden yavaşladı bende hard format attım (*#3arama yanıtlamatuşu ve power tuşu) daha sonra gerekli ayarları yaptım tema tercihler falan deyiştirdim sonrada çeketimin iç cebine koydum yarım saat soora cebimde bir sıcaklık hissettim ve teli elime aldım ekran tuşlar ve batarya acayip ısınmıştı ve ekran ışığı yanıktı yaklaşık 55 C sıcaklık (tahmini +/-10C) teli kapatıp bataryayı cıkarttım yanacakkadar sıcaktı tel sora teli tekrar actım full olan şarj birmek üzereydi bunun sebebi ne olabilir ?????

C01aY

C01aY

Üye
Arkadaşım ucuz atlatmışsın vallahi;Batarya patlayabilirdi, hemde bu çok kötü sonuçlar doğurabilirdi.:(

Bi örnek vereyim.Bilgisayarın işlemcisi olağanüstü ısınıyor.Bunun nedeni ya fanın tıkalı olması ya da işlemcinin çok fazla kullanılması.O da kendi elimizde olabilir.Mesela bazı programlar işlemci çok fazla kullanır.Elimizde olmayan ise virüs bulaşır.Bunu engelleyemeyiz.Telefonunda öyle ,işlemciyi formatla çok fazla kullanmış olabilirsiniz, yada virüs bulaşmış olabilir ve de bu işlemciyi fazla kullanabilir.Virüs yazılımınız yoksa, Googledan kasperskynın orjinal sitesine gidin ve telefonunuza uygun antivirüsü indirin.

Tekrardan geçmiş olsun

guest1212

guest1212

Üye
arada sırada benim 6600 ımda ısınıyor ama ben normaldir deyip hiç takmıyorum :D:D

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
arada sırada benim 6600 ımda ısınıyor ama ben normaldir deyip hiç takmıyorum :D:D

Anlaşılan arkadaşın başına gelen durum biraz farklı... Sıradan bir ısınma olmasa gerek.. :hmmm

guest1212

guest1212

Üye
Anlaşılan arkadaşın başına gelen durum biraz farklı... Sıradan bir ısınma olmasa gerek.. :hmmm
ewt bende normalın biraz üstünde ısınma var fazla abartılı değil oda zaten bl-5c bataryaların hepsinde var

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence Cin Malıdır.

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar 2 gün önce benim n73 cok proğram yüklemem yüzünden yavaşladı bende hard format attım (*#3arama yanıtlamatuşu ve power tuşu) daha sonra gerekli ayarları yaptım tema tercihler falan deyiştirdim sonrada çeketimin iç cebine koydum yarım saat soora cebimde bir sıcaklık hissettim ve teli elime aldım ekran tuşlar ve batarya acayip ısınmıştı ve ekran ışığı yanıktı yaklaşık 55 C sıcaklık (tahmini +/-10C) teli kapatıp bataryayı cıkarttım yanacakkadar sıcaktı tel sora teli tekrar actım fll olan şarj birmek üzereydi bunun sebebi ne olabilir ?????
sebebi senin çok sıcak olman muhtemelen :ehe çünki zaten format atmakla epey bi zorlandığını düşünüyorum telefonun üstüne birde ceketin cebinde yani daha sıcak bir ortamda kalması da bu sorunu yaratmış olabilir böyle durumlarda teli kapatmanıza dahi gerek yok hemen pili çıkarıp bir peçete ile soğuk bir ortama bırakın ki pilde kapasite kaybı olmasın :oke:
ewt bende normalın biraz üstünde ısınma var fazla abartılı değil oda zaten bl-5c bataryaların hepsinde var
bl-5c lerin hepsinde yok tayvanda üretilen bu model bazı piller yanlış üretimdir ve muhtemelen sizin pilinizde bu yanlış üretim pillerden nokianın sitesinde bunu sorgulama yeri var orada sorgularsan hatalı üretim olduğunu görürsün ve aldığın yere götürürsen pili bedavaya değiştirmek zorundalar :oke:

guest1212

guest1212

Üye
abi kaçak aldım problem olurmu ????? :D:D
benim iki telefonumda kaçak :D

guest1212

guest1212

Üye
bişey olmaz hatta riskler göze alınmazsa başarılı olunmas :D:D

YuRTcU

YuRTcU

Üye
abimin n73 var onunda ısınıyo ben muzık dinlerken fln ama ben takmıyom gelir gecer diyom geciyor bazen telefon ekran karıncalanır gibi siyah oluyo sonra düzeliyo herhalde garantiye goturecek

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasımın sorusuna bir cvpda benden bunun sebebi az da olsa elektronikçiysek su arkadasım senın problemın teknik n73 lerin ekran soketi bazen kayabılıyor eger bu olay geldiyse basına batarya durmadan ona fazla fazla akım yollamıstı kısa devrede varsa zaten telefonun ısınması degil 1.5 gr c4 patlatmak gibi bir sey olurdu ve telefonun hasamat olurdu sende su anda tahminimce 2 gune kalmaz ekran pikselleri birer birer patlamaya baslar o yuzden teknık servise kos hemen yoksa bu ısın sonu kotu bir ayar ceksınler bys:oke:

ash54

ash54

Üye
ilk defa duyuyorum böyle bi şe yaff :nono:ne yaptı n ne yükledin telefona o kadar :@

sipana

Üye
Aynı ısınma durumu benim N73te de oldu.Servise gönderdim.Bir aksamın değiştirilip sorunun giderildiğini belirtmişler ama şimdi de korumalı nesne gönderilemiyor hatası alıyorum.bu bluetooth kullanırken oluyor.senin problem kesinlikle servislik bir olay...

mami24

mami24

Üye
gecmiş olsun benim n70 dede olmustu bi oyun acık kalmıs unutmusum 2 3 saat sonra bi baktım sıp sıcak hemen söktüm ve pervanenin önüne kodumda soğudu gecmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt