Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
cvplar için teşekkürler bağlantı noktası derken erişim noktasını kastettiniz sanırım,adresin bi kısmını yok ettim:) dediğiniz gibi kont. olayı halloldu:) geriye kalan sorun ise gps aranıyor... ve neredeyim e geldiğimde ise daha iyi gps doğruluğu bekleniyor yazısı..birde harita göremiyorum.iki haritayı da denedim yakınlaştırma uzaklaştırma vs...telefonun desteklememesi gibi bir şey sözkonusu olabilirmi?(not: haritayı ayarları değiştirmeden daha önce de göremedim)

senin telefonunda dahili gps yok harici gps alıcın varmı? yoksa uyduya bağlanamazsın..

GMAPPSUP.UNL dogru yaptıysan yinede haritayı görebilmen lazım..

thelostgrave

Üye
harici gps derken bluetooth olmalı değil mi? ..,,uzun yıllar 8310 kullanmakta direnen biri olarak yeni teknolojiye alışmakta zorlanıyorum:) ,,bluetooth gps bakınıyorum şu anda nette tavsiye edebileceğin bişeyler war mı?tekrar teşekkürlerr cvp için bayaa yordum..

--------------- Ekleme ---------------

yada gps alıcısı olmadan kullanabileceğim başka bi program var mı ..?

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
harici gps derken bluetooth olmalı değil mi? ..,,uzun yıllar 8310 kullanmakta direnen biri olarak yeni teknolojiye alışmakta zorlanıyorum:) ,,bluetooth gps bakınıyorum şu anda nette tavsiye edebileceğin bişeyler war mı?tekrar teşekkürlerr cvp için bayaa yordum..

yada gps alıcısı olmadan kullanabileceğim başka bi program var mı ..?

buna bi bak istersen

oraygungor

Üye
Şimdi programı kurdum, system directorysine falan yazmama izin vermedi, ama bi arkadaş dediğiyle o şekilde yükledim, her şey güzel oraya kadar, fakat sonra kodları doğru şekilde girdiğime emin olmama rağmen,

Can't Unlock Maps for Garmin Device with Unit Id ....., Do you want to unlock now?

error'ünü alıyom... dosya isimlerinin doğru olduğuna eminim... neden böyle bi şey olmuş olabilir?

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
Şimdi programı kurdum, system directorysine falan yazmama izin vermedi, ama bi arkadaş dediğiyle o şekilde yükledim, her şey güzel oraya kadar, fakat sonra kodları doğru şekilde girdiğime emin olmama rağmen,

Can't Unlock Maps for Garmin Device with Unit Id ....., Do you want to unlock now?

error'ünü alıyom... dosya isimlerinin doğru olduğuna eminim... neden böyle bi şey olmuş olabilir?

UNL lerde yanlışlık var anladığım kadarıyla programı türkçe kullansan hatayı türkçe yazar.

oraygungor

Üye
ok bi kaç tane *** deneyince oldu fakat sadece türkiye var burda :D ben amerikadayım... burası için napabilirim? başka harita mı denemem lazım? veya ayarları neye göre yapmalıyım? ingilizce de olsa bu konuyla ilgili bi site var mıdır? :)

ertekinbjk

Üye
öncelikle mükemmel paylaşımın için tşk. programı kurdum. haritayı buldu fakat route66 da olduğu gibi uyduyu bulduğunda bulunduğum noktayı tespit etmiyor. istanbul içinde başka bir yerden kendi kendine rota çiziyor.ya ben kullanamıyorum ya da program karışık ???

umutdur12

Üye
private, Resource, sys, system dosyalarını kopyalamıyor varolduğunu söylüyor ne yapmam lazım? n95 8gb var

snopy28

Üye
arkadaşlar ben ilk yukledim calıştı sonra benim hatamdan hafıza kartım bozuldu gittim yenisini aldım bide gps agleti aldım ama şimdi hafıza kartı sıfır ve içine dosyaları atıyorum tele takıyorum kur dedigimde kurulum dosyası bozuk diyor ne olur yardım edin....

bu arada telefonum p990i acil yardımlarınızı beklıyorum

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
private, Resource, sys, system dosyalarını kopyalamıyor varolduğunu söylüyor ne yapmam lazım? n95 8gb var

üstüne yazmana izin vermiyormu üstüne yazabilirsin.
şayet olmazsa sadece garmin dosyasını atıp deneyebilirsin çalışması lazım..

snopy28

Üye
arkadaşlar ben ilk yukledim calıştı sonra benim hatamdan hafıza kartım bozuldu gittim yenisini aldım bide gps agleti aldım ama şimdi hafıza kartı sıfır ve içine dosyaları atıyorum tele takıyorum kur dedigimde kurulum dosyası bozuk diyor ne olur yardım edin....

bu arada telefonum p990i acil yardımlarınızı beklıyorum
arkadaşlar ne olur banada yardımcı olun

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
arkadaşlar ne olur banada yardımcı olun

hafıza kartını biçimlerdir bi dene derim..
başka program yükleyebiliyormusun denedinmi.eyer yüklenmiyorsa tele format atman gerekebilir..

snopy28

Üye
hafıza kartını biçimlerdir bi dene derim..
başka program yükleyebiliyormusun denedinmi.eyer yüklenmiyorsa tele format atman gerekebilir..
telede attım hafıza kartınada ama olmuyo mesale eskiden divx yukluyodum şimdi yukleyemedim ondada aynı hata ama ebuddy mes yukluyorum sorun yok

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
telede attım hafıza kartınada ama olmuyo mesale eskiden divx yukluyodum şimdi yukleyemedim ondada aynı hata ama ebuddy mes yukluyorum sorun yok

senin telin işletim sistemi nasıl..

snopy28

Üye
senin telin işletim sistemi nasıl..
bilmiyorum tel p990i ama ben gecen hafta yukledim sonra hafıza kartım kırıldı yeni aldım bi dahada yukleyemedim işletim sistemine nasıl bakıyoruz soyliye biliyosan bakım hemen

NAGYOS74

NAGYOS74

Üye
bilmiyorum tel p990i ama ben gecen hafta yukledim sonra hafıza kartım kırıldı yeni aldım bi dahada yukleyemedim işletim sistemine nasıl bakıyoruz soyliye biliyosan bakım hemen

bunu indirip bi denermisin

Symbian UIQ3.0 işletim sistemin bu netten baktım..

inince hafıza kartını pc tak kart okuyucu ile exe ye çift tıkla kartını seç yüklenir ozaman

snopy28

Üye
bunu indirip bi denermisin

Symbian UIQ3.0 işletim sistemin bu netten baktım..

inince hafıza kartını pc tak kart okuyucu ile exe ye çift tıkla kartını seç yüklenir ozaman
.ex cıkardım içindeki GMobileCard dosyayı attım hafıza kartına kurulum başladı ancak kurulum dosyası bozuk dedi

snopy28

Üye
nagyos74 cok sagolasın ya ellerin dert gormesin allah ne muradın varsa versin şimdi oldu cok sagol

Üst Alt