Haber Zero Rating Windows Phone'da Hayata Geçiyor!(Veri Ücreti Olmadan Güncelleme İndirilebilecek)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zero Rating Windows Phone'da Hayata Geçiyor!(Veri Ücreti Olmadan Güncelleme İndirilebilecek)
Microsoft, Windows Phone 8.1 Update 1 güncellemesinde bir ilki başlatmak üzere.

Bildiğiniz ve daha önceki yazılarımızda da açıkladığım üzere Windows Phone sisteminin bir özelliği olan Data Sense (Akıllı Veri) aslında sadece telefonunuzun veri trafiğini izlemenize yardım etmiyor. Sahip olduğu Zero Rating özelliğiyle ciddi derecede veri tasarrufu yapmanız da sağlıyor.

Microsoft, Windows Phone 8.1 Update 1 güncellemesinde Zero Rating özelliğini kullanarak güncellemenin Operatör verisi ile ücretsiz olarak indirilmesi üzerinde çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, emz, PureFood ve 3 diğerleri

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
vay :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Böyle haberler çıktıkça benim benim wp den ayrılmam zorlaşıyor ya:)

• Beğen
Tepkiler: jasonwie, emz ve Aybin.Kilic
narnia16

narnia16

Üye
Ülkemizin çakal operatörleri bunu engelleyecek bir şey bulur kesin.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Rainesto, jasonwie ve 4 diğerleri

fraps34

Üye
Bana saçma geldi , operatörden 1 kb veri çeksen bile ücretini yansıtıyorlar. Ayrıca güncelleme derken neyin güncellemesi uygulamaların mı yoksa işletim sisteminin güncellemesinden bahsediliyor. Bence boş yere hayal kurmayın...

• Beğen
Tepkiler: devilmy, emz, Serhan ve 1 kişi daha
Murat Alper

Murat Alper

Üye
vuv süper gelişme bu :tşk: haber için

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ücretsiz veri mi? Bizim ülkemizde ki operatör firmalarını daha tanımamışlar demek ki!!!
Jet hızında 100 mb 10 tl! 1gb 20-30 tl!
Kesinlikle bir şekilde engeller. En küçük güncelleme 20 mb, en büyük güncelleme en az 300mb dersek : GELSİN PARACIKLAR.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, emz, Murat Alper ve 1 kişi daha
Serhan

Serhan

Üye
Nasıl yav şimdi hiç tl olmasa hatta , internet paketide olmasa beleşe mi güncelleyecek ? :allalla:

Fenomenon

Fenomenon

Üye
bizim operatörler 10kb internetin bile parasını alıyor. ücretsiz beklemek hayal olur :)

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bana saçma geldi , operatörden 1 kb veri çeksen bile ücretini yansıtıyorlar. Ayrıca güncelleme derken neyin güncellemesi uygulamaların mı yoksa işletim sisteminin güncellemesinden bahsediliyor. Bence boş yere hayal kurmayın...

İşletim sistemi güncellemeleri...

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
pirenuri

pirenuri

Üye
Ben hiç bir şey anlamadım :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bizim operatörler 10kb internetin bile parasını alıyor. ücretsiz beklemek hayal olur :)
Operatör değilde şuna " ÖPER-ATAR " desek. Yakaladıkları zaman fena öpüyorlar sağolsunlar.
:kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, emz, suyunsesi ve 2 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar tüm dünyada uygulanan ve bizim operatörlerimizin de üye olduğu Zero Rating diye bir uygulama var. Bunu daha önce de defalarca kez açıklamıştım.

zere ratinge kayıtlı sitelerde veri ücreti alınmaz. Download limiti 100MB'tır ve gerekli görulduğu takdirde arttırılabilir. Microsoft Mobile Türkiye ile konuyu görüştüm şimdilik böyle bir şeyden haberleri yok. Bu da verilen cevap:

Selamlar,
Türkiye özelinde Operatörlerle böyle bir çalışmamız şu an için yoktur.
Önümüzdeki dönemde bir değişiklik olursa bilgisini paylaşacağız.
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: emz, Esendağlı, suyunsesi ve 4 diğerleri
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu da verilen cevap:
Selamlar,
Selamlar
Tembel herifler, ne zaman bizim için özel bir çalışmaları var ki zaten :hih:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto, emz, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Microsoft Mobile Türkiye ile konuyu görüştüm şimdilik böyle bir şeyden haberleri yok.
Onların kendilerinden haberi yok ki!!! Facebook, twitter sayfaları Windows Phone adına doyurucu bir bilgi vermiyor.
Hele twitter sayfası bihaber durumda. Varsa yoksa yaz kursları!!!

Bu adamları , kadınları toplayıp senden seminer kurs almaları için dövmek lazım:ehe :ehe

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
arkadaşlar tüm dünyada uygulanan ve bizim operatörlerimizin de üye olduğu Zero Rating diye bir uygulama var. Bunu daha önce de defalarca kez açıklamıştım.

zere ratinge kayıtlı sitelerde veri ücreti alınmaz. Download limiti 100MB'tır ve gerekli görulduğu takdirde arttırılabilir. Microsoft Mobile Türkiye ile konuyu görüştüm şimdilik böyle bir şeyden haberleri yok. Bu da verilen cevap:

Selamlar,
Selamlar

Ms Türkiye'nin neyden haberi var ki? İşleri guçleri azure,bulut

• Beğen
emz

emz

Üye
:tşk: Abi haber çok iyi. Ama ben böyle bir sistemin barlığından haberdar değildim. Çok iyiymiş. @papakudioflu. Ayrıca çok kolaylaşır güncelleme işleri ve herkes yükler. Bu sayede sistem geri kalmaz.
Arkadaşlar bir ücret tartışması geçmiş. Ben şöyle yazayım. Avea KİLOBAYT BAŞINA 0,04 KURUŞ CİVARINDA kesiyor. Yani 1 MB = 4-5₺ gibi bir fiyat. Onu bilin paket aşmayın. Başıma geldi, babamda yaşadı, yaşayan arkadaşlarda var. Dikkatli olun. Ben acısını bilirim. :ehe Ama bu sistem olursa gerçekten bizlerin wp'dan ayrılmasını zorlaştıran olaylar olacak. Ben mutlu oluyorum açıkçası. :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
4MaGuS

4MaGuS

Üye
düşük internet paketi olanlar için çok iyi bir şey peki bunu farklı bir kişinin ağından aldığımızda da mesela farklı bir wp veya android cihaz bizim cihaza net paylaşıyor bu yine bizim kendi sistemle ilgili oldğu için aynı şekilde çalışmaya devam edicek, arkadaşlar bunu nokia express tarayıcısı gibi düşünün onda nasıl %80 lerde veri tasarrufu sağlıyorsa aynı mantık bunda da olucak gibi bakalım güzel gelişmeler boyna wifi aramaya gerek yok artık, buda aslında bundan sonra mobilden bütün sistem güncellemeleri yapılabilecek anlamınada geliyor galiba

Basteryus

Basteryus

Üye
Gelirse güzel bi detay olur WP için:box

Üst Alt